ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4401
    Dolar
  • Euro
    34,8514
    Euro
  • Altın
    2.427,720
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    14/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Aile faciası: Eşini öldürüp intihar etti!
Aile faciası: Eşini öldürüp intihar etti!
Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem!
Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem!
Mahzen operasyonu... Bir çete daha çökertildi!
Mahzen operasyonu... Bir çete daha çökertildi!
Otomobil dereye yuvarlandı: 3 ölü, 2 yaralı!
Otomobil dereye yuvarlandı: 3 ölü, 2 yaralı!
27 Ocak 2024 Cumartesi - 15:03

AK Partili Dağ: ''İzmir derin bir nefes alacak''

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısında dikkat çeken mesajlar verdi. Dağ, "Bizim tek derdimiz İzmir’dir. İzmir’imizi hak ettiği hizmetlere kavuşturmaktır. İzmir’imiz derin bir nefes alacak… “İzmir yeter bu çile bitsin” diyor. Ben de diyorum ki, biz bu çileyi bitirmek için sizlerin desteğine talibiz" dedi.

AK Partili Dağ:  İzmir derin bir nefes alacak

SONKALEİZMİR-AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Halkapınar Spor Salonu'nda partillere seslendi, İzmirliler'den destek istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısında dikkat çeken mesajlar veren Dağ, İzmir markasını zirveye taşımak istediklerini vurguladı. 



"HİZMET YOLCULUĞUNDA BİN ÖMÜR FEDA EDİLİR"

Hamza Dağ şöyle konuştu:

"12 yıl milletvekilliğini yaptığım, her bir köşesinde izler bıraktığım, Güzeller güzeli İzmir’imizin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak huzurlarınızda olmaktan, büyük bir onur ve heyecan duyduğumu ifade etmek isterim. Sayın Cumhurbaşkanım, belediyecilik denildiğinde herkesin aklına ilk olarak AK Parti gelmekte. AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki yüksek başarısının sırrı, sizlerin ortaya koyduğu ve uyguladığı belediyecilik modeliyle mümkün oldu. Bugün bu belediyecilik modeli bir kar topu misali büyüyerek gönül coğrafyalarına sığmayan bir noktaya geldi. Sizin bize çizdiğiniz bu yolda, tevdi ettiğiniz bu görev için, bizlere duyduğunuz güven için, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına layık gördüğünüz için sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bir haftadır İzmir’in sokaklarını, caddelerini adım adım dolaşıyoruz.  İlk andan itibaren bizlere samimiyetle yaklaşan, sevgiyle kucaklayan, desteklerini esirgemeyen sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, kanaat önderlerimize, esnafımıza, kadını, erkeği, yaşlısı, genciyle tüm İzmirli hemşerilerimize teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ziyaretlerimizde bir kez daha anladım ki; Güzeller Güzeli İzmir’e hizmet yolculuğunda bir değil bin ömür feda edilir…"

"DAHA YAŞANABİLİR BİR İZMİR" MESAJI.. 

Dağ konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"Bizim tek derdimiz İzmir’dir. İzmir’imizi hak ettiği hizmetlere kavuşturmaktır. Her alanda potansiyelini ortaya çıkarmaktır. İzmir markasını yeniden zirveye taşımaktır. Bizim derdimiz İzmir’i sadece Ege'nin değil dünyanın incisi yapmaktır. 31 Mart’a kadar derdimizi, hayallerimizi, tasavvurumuzu İzmirli hemşerilerimize gece gündüz anlatacağız. İzmir’imizin kalbine, hemşerilerimizin gönlüne dokunacağız. Şehrimize hizmet için çalmadık kapı  bırakmayacağız. İstiklalimizin meşalesini yakan, Çaka ve Umur Bey’lerin rüyası, Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetlisi, Zübeyde Hanım’ın şehri, İzmir’imizde yeni bir hikaye yazmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Ve sevgili kardeşlerim, inşallah hep birlikte muvaffak olacağız. Çünkü 1 Nisan sabahından itibaren benim İzmirli hemşerilerim başka bir güne merhaba demek istiyor. Trafik çilesi bitmiş, alt yapı ve üst yapı meseleleri hallolmuş, Ege’den Akdeniz’e uzanan sahada, sahil turizminin kalbi, deniz ticaretinin merkezi olmuş, gerçek bir belediyecilik anlayışıyla daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir istiyor. İnşallah, 31 Mart’tan sonra bunu el birliğiyle mümkün kılacağız… Çünkü biz İzmiriz, başarabiliriz."

"İZMİR DERİN NEFES ALACAK"


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir hassasiyetine dikkat çeken Dağ sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu kardeşiniz Sayın Cumhurbaşkanımızın İzmir’e olan hassasiyetini en iyi bilenlerden birisidir. Kendisine ne zaman İzmir’imiz ile ilgili bir hususu aktarsak her daim “Ne gerekiyorsa yapalım” demiştir. İşte İzmir ile ilgili vaatlerimizde, projelerimizde, hayallerimizde bize güç veren, cesaret aşılayan, Cumhurbaşkanımızın İzmir’e olan bu muhabbeti ve sevgisidir. Bizler, 1 Nisan’dan sonra atacağımız her güzel adımda arkamızda sayın Cumhurbaşkanı’mızın olduğunu bileceğiz.  Sayın Cumhurbaşkanım, sizlerin belediyecilikteki tecrübesi, şehirlerimizi daha yaşanabilir kılma konusundaki kararlılığınız, hepimiz için bir ilham kaynağıdır. Bu kararlıktan ilham alarak; İzmir’imizi günün her saatinde, yılın her mevsiminde yaşayan bir şehir haline getireceğiz… İzmir’imizde algı siyaseti değil hizmet siyaseti yapacağız… İzmir’imizde hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, sevgi diliyle konuşacağız, şirin şehrimizin her köşesine muhabbet tohumları ekeceğiz… Kıymetli İzmirliler... Sayın Cumhurbaşkanımız birazdan 30 ilçemizin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Bu adaylarımızın her biri ilçelerinin emini olmak için gece gündüz mücadele edecek. İlçelerimiz güzelliklerine güzellik katacak. Ve İzmir’imiz derin bir nefes alacak… “İzmir yeter bu çile bitsin” diyor. Ben de diyorum ki, biz bu çileyi bitirmek için sizlerin desteğine talibiz. Şimdi İzmirli hemşehrilerim sizlere soruyorum? Çilenin bitmesi için var mısınız? İzmir’in dağlarında, sokaklarında, çiçekler açtırmaya var mısınız? İzmir’i gerçek belediyecilik ile tanıştırmaya var mısınız? İzmir’de tarih yazmaya hazır mısınız? Allah’ın izniyle biz de hazırız. Biz İzmir'e sevdalandık, biz İzmir'e bağlandık. Artık ayrı gayrı olmaz diyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Sizleri sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Kalın sağlıcakla."
 

 
AK Partili Saygılı: 'İzmir'de fetret devrini sonlandıracağız'
 
Erdoğan'dan İzmir mesajları... 'ŞU KÖRFEZ'İN HALİ NEDİR?'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Saygılı: 'İzmir'de fetret devrini sonlandıracağız'
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen ...
AK Parti İzmir'de tüm adaylar belli oldu
AK Parti'de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Hamza Dağ'ın ...
CHP'li Arslan'dan özelleştirme tepkisi: ''İzmir'e kötülük, kamu yararından uzak''
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İzmir'in Çeşme, Dikili, Karaburun ...
 
CHP'li Kılıç'tan AK Parti'ye 'Şehir Hastanesi' tepkisi...
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, yapımı 11 yıl süren Bayraklı ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İzmir'de..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İzmir'de ...
CHP 209 belediye başkan adayını açıkladı
Martta yapılacak yerel seçim öncesi Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) ...
 
CHP'de kritik toplantı sona erdi... İzmir haftaya kaldı!
CHP'de yoğun gündemle toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında ...
CHP Sözcüsü Yücel'den İzmir mesajları...
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası yerel ...
Battal İlgezdi CHP'den istifa etti...
İstanbul’un CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, partisinden ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri