ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5327
    Dolar
  • Euro
    34,8612
    Euro
  • Altın
    2.443,990
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/34°
    ADANA
  • ANKARA
    15/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
27 Ocak 2024 Cumartesi - 15:36

Erdoğan'dan İzmir mesajları... 'ŞU KÖRFEZ'İN HALİ NEDİR?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir adaylarını açıkladığı tanıtım töreninde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne eleştirilerde bulundu. İzmir Körfezi'ndeki kokunun kimyasal ile bastırılmak istendiğini öne süren Erdoğan, "Şu İzmir Körfezi'nin hali nedir? Kokudan geçebiliyor muyuz, geçemiyoruz. Şu güzelim Körfez'i kokutup, sonra kimyasal madde ile kokuyu bastırmaya çalışanların bu şehre verebilecekleri bir şey yoktur" dedi.

Erdoğan dan İzmir mesajları...  ŞU KÖRFEZ İN HALİ NEDİR?

SONKALEİZMİR-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Halkapınar'da düzenlenen AK Parti İzmir Adaylarının tanıtım töreninde konuştu. Erdoğan, yerel seçim sürecine değinirken, İzmir özelinde eleştirilerde de bulundu. 

Bu sabah İzmir'de hissedilen deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

*** Cumhur İttifakı olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ kardeşimizin ardından bugün de ilçelerimizde aday göstereceğimiz isimleri açıklamak üzere bir aradayız. Diğer şehirlerimizde de genel başkan yardımcılarımız ilçe adaylarımızın tanıtım törenlerine iştirak ediyor, amacımız aday belirleme işlemlerini en kısa sürede bitirerek tüm vaktimizi ve enerjimizi 31 Mart'ta sandıkları patlatmak için kullanmaktır. Büyükşehir adaylarımız şehirlerimiz için geliştirdikleri vizyon projelerini açıklamaya başladılar. İnşallah 31 Mart'ta diğer pek çok şehrimiz gibi İzmir'in de tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağına inanıyorum. Bugün açıklayacağımız ilçe belediye başkan adaylarımızın da kendi sorumluluk alanlarında aynı başarıyı göstereceğinden şüphe duymuyorum.



*** Türkiye'de artık sadece şovla, sadece ajans parlatmasıyla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir. Milletimiz 31 Mart'ta şehirlerini ortak değerlerini istismar siyaseti ile değil, eser ve hizmet siyaseti ile yönetecek belediye başkanlarını tercih edecektir. Merkezi yönetim olarak bu milletin efendisi değil hizmetkarı olan Erdoğan kardeşiniz, ulaşımıyla, suyuyla, çevresiyle ülkemize yakışır, milletimizin beklentilerine yanıt verecek belediyelerle geleceğin Türkiye'sine yürüyelim. Tam 17 defa milletimizin huzuruna çıktık. Seçimlerin tamamında alnımızın akıyla sandıktan 1. olarak çıkmayı başardık. 18. seçimimize, 18. imtihanımıza hazırlanıyoruz. Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü hızlandıracağız. 



*** Bin yıldır vatanımız olarak muhafaza etmek için çok çalıştık, fedakarlık yaptık. Osmanlı'nın yıkılışının ardından işgal acısını yaşayan bu topraklarda verdiğimiz milli mücadele bir daha böyle bir felaketle karşı karşıya gelmeme irademizin sembolüdür. Düşmanı topraklarımızdan söküp atmakla, İzmir'den denize dökmekle bitmedi mücadelemiz. Başlattığımız demokrasi ve kalkınma hamlelerinin önü çeşitli yol ve yöntemlerle hep kesildi. Tek parti faşizmi bu süreci daha da ağırlaştırdı. 

***İzmir'in yıllardır kendisini ihmal edenlerden sandıktan hesap soracağına, tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağına ben yürekten inanıyorum. İzmirli'nin bize vereceği desteği çok önemsiyoruz. İzmirli ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. Ne İzmir ne de İzmirlilik kimsenin tekelinde değildir. Bu şehre aşkla sevda ile azimle hizmet eden herkes İzmirlidir. Aksini söyleyenler İzmir'e en büyük kötülüğü yapanlar. Eser ve hizmet yerine istismarla ortalıkta dolaşanların boğazlarına kadar battıkları yolsuzlukların üzerini örtmektir. Şu İzmir Körfezi'nin hali nedir. Kokudan geçebiliyor muyuz, geçemiyoruz. Bir zamanlar İstanbul'da Haliç böyleydi. Haliç'i bu pisliklerden hamdolsun biz kurtardık. Şu andaki zat göreve geldi, tekrar Haliç eski haline dönmeye başladı. İzmir'in ilçelerinin mahallelerinin, sokaklarının hali ortada. Şu güzelim Körfez'i kokutup, sonra kimyasal madde ile kokuyu bastırmaya çalışanların bu şehre verebilecekleri bir şey yoktur. Gençler İzmir halkını tıpış tıpış sandığa gidip kendilerine oy verecek güruh olarak görenler bu şehre bir şey veremez. İzmir'e efendi olmaya değil, bu şehrin ve insanlarının hizmetkarı olmaya talibiz. Konak Tüneli'ni bu anlayışla açtık. Deprem konutlarını bu anlayışla yaptık. 



***Tüm bu rezilliklerini Atatürk'ün silüeti altında gizyeleyeceklerini sananlar 31 Mart'ta inşallah hak ettikleri dersi alacaktır. Büyükşehir adayı Hamza Dağ, partimizin her kademesinde İzmir'e ve ülkesine hizmet etmiş bir kardeşimizdir. Bu kardeşimizi ilçe adaylarımızla birlikte sizlere emanet ediyoruz. Uzun yıllardır gereksiz tartışmalar, vizyonsuz yöneticiler, istismarcı siyasetçiler elinde heder olan İzmir inşallah Hamza kardeşimizli tarihi bir atılım içerisine girecektir. Derdi İzmir'i olan herkesi Hamza kardeşimizin yanında yer almaya davet ediyorum. Cumhurbaşkanınız olarak ben de tüm imkanlarımızla İzmir'i ayağa kaldırmakta seferber olacağım."

AK PARTİ İZMİR ADAYLARI AÇIKLANDI


 

 
AK Partili Dağ: ''İzmir derin bir nefes alacak''
 
Partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ: ''İzmir derin bir nefes alacak''
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı ...
AK Partili Saygılı: 'İzmir'de fetret devrini sonlandıracağız'
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen ...
AK Parti İzmir'de tüm adaylar belli oldu
AK Parti'de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Hamza Dağ'ın ...
 
CHP'li Arslan'dan özelleştirme tepkisi: ''İzmir'e kötülük, kamu yararından uzak''
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İzmir'in Çeşme, Dikili, Karaburun ...
CHP'li Kılıç'tan AK Parti'ye 'Şehir Hastanesi' tepkisi...
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, yapımı 11 yıl süren Bayraklı ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İzmir'de..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İzmir'de ...
 
CHP 209 belediye başkan adayını açıkladı
Martta yapılacak yerel seçim öncesi Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) ...
CHP'de kritik toplantı sona erdi... İzmir haftaya kaldı!
CHP'de yoğun gündemle toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında ...
CHP Sözcüsü Yücel'den İzmir mesajları...
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası yerel ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri