ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2081
    Dolar
  • Euro
    34,8604
    Euro
  • Altın
    2.446,320
    Altın
  • Bist-100
    10.219,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/27°
    ADANA
  • ANKARA
    12/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/14°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/14°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/19°
    IZMIR
  • KONYA
    11/16°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Güneşte büyük patlama... Dünyayı kötü etkileyecek!
Güneşte büyük patlama... Dünyayı kötü etkileyecek!
Ev sahibine Afgan kiracıdan şok!
Ev sahibine Afgan kiracıdan şok!
Birleşmiş Milletler'den kritik Filistin kararı...
Birleşmiş Milletler'den kritik Filistin kararı...
Erdoğan açıkladı... Öğretmene şiddete karşı yeni önlemler!
Erdoğan açıkladı... Öğretmene şiddete karşı yeni önlemler!
29 Aralık 2020 Salı - 19:24

AK Partili Sürekli'den Başkan Soyer'e tepki: ''ŞİDDETLE KINIYORUZ''

AK Parti Gençlik Kolları Mazbata töreninde konuşan, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, muhalefetin eleştirilerini “Saldırı” olarak nitelendirdiğini dile getirdi. Sürekli, “Biz, yol gösterip, eksikleri söylüyoruz. En önemlisi merkez hükümet nezdinde, kent için olumlu projelerinde destek veriyoruz. Soyer’in eleştirilerimizi, saldırı olarak nitelendirmesi kabul edilemez. Şiddetle kınıyoruz” dedi.

AK Partili Sürekli den Başkan Soyer e tepki:  ŞİDDETLE KINIYORUZ

Pandemi nedeniyle kongresi yapılamayan 23 AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanına mazbata töreni düzenlendi. İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen mazbata törenine; AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Vahit Atalan, Gençlik Kolları İl Başkanı Eyüp Kadir İnan, Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK üyesi Ertuğrul Yılmaz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları katıldı. Pandemi koşullarına uygun gerçekleştirilen mazbata töreninde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Pandemi sürecinde teşkilat faaliyetlerimizi kısıtlı imkânlarla sürdürüyoruz. Gençlik Kolları İl Başkanımız konuyu özetledi. 6 tane gençlik kolları ilçe kongresi yaptık. Benim şansıma da ana kademe kongreleriyle denk geldiği için katılamadım. İzmir depremi nedeniyle kongrelere ara verildi ve pandemi nedeniyle iptal gerçekleşti ve atama sürecine geçildi. 6 kongreyi sosyal medyadan takip ettim, coşku doruktaydı. Diğer ilçelerin de kongresini icra etseydik aynı coşkuda olacaktı. Tüm coşkumuzu Şubat ayında yapacağımız Gençlik Kolları İl kongremize saklayacağız. Ocak sonu gibi de ana kademe kongrelerimizi bekliyoruz. Ardından da Ankara’da büyük kongremizi yapacağız. Pandemi nedeniyle hızlandırılmış kongreler olacak. İnşallah pandemi de azalır. Teşkilatlarımızı yeniledik yeni bir heyecanla, aşkla yolumuza devam ediyoruz. Gençlik ve kadın kollarımız çok iyi çalışıyor. Ana kademe de uyumlu, heyecanlı, coşkulu çalışmalarını sürdürüyor. 2023’te Sayın Cumhurbaşkanımızı İzmir’de en yüksek oyla seçtireceğiz. 2024’te amacımız Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak. Geçen yıl üye kampanyası yaptık, 5 ay gibi bir sürede 76 bin üye partimize katıldı. Yeni hedefimiz 2021 yılında yeni üye kampanyası, 2 milyon Türkiye genelinde üye hedefimiz var. 2024 yerel seçimleri çok önemli. 2 yıl geçti, Büyükşehir’de ve birçok ilçede Millet ittifakı belediye başkanları var. Belediyecilik alanında eksik bir şehirdeyiz, inşallah bu açığı 2024’ten sonra Cumhur İttifakı kapatacak. Büyükşehir’in faaliyetlerini de ayrıca değerlendireceğiz.’’ dedi. 

‘SALDIRI’ KELİMESİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in muhalefetin eleştirilerini saldırı olarak nitelendirmesini de değerlendiren Başkan Sürekli, ‘’Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer, muhalefetin eleştirilerini saldırı olarak nitelendirmiş. Biz burada etkili, yerinde şehrimizin menfaatleri için muhalefet yapıyoruz, yol gösterip, eksikleri söylüyoruz. En önemlisi merkez hükümet nezdinde, kent için olumlu projelerinde destek veriyoruz. Soyer’in eleştirilerimizi, saldırı olarak nitelendirmesi kabul edilemez. Şiddetle kınıyoruz” açıklamasında bulundu.

ATALAN, “HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Atalan ise, “Gönül, kalan ilçelerimizde de coşkulu kongreler gerçekleştirmek isterdi. Pandemi sebebiyle mazbata törenimizi yapıyoruz. İnşallah kısa sürede pandemiden kurtulacağız. AK Parti sandıklarla, mahallelerle gelen bir partidir. Kapı kapı dolaşıp, herkesin derdini dinleyeceğiz. 2023 ve 2024 seçimlerine hazırlanacağız. İnşallah İzmir’imizi AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Şubat ayında il gençlik kolları kongremizi gerçekleştireceğiz. Yeni üye çalışmalarına başlayacağız. Son süratle çalışacak, hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

2023’ÜN EGZERSİZLERİNİ BUGÜNDEN İTİBAREN BAŞLATMIŞ BULUNUYORUZ

Gençlik Kolları İl Başkanı İnan, “Kasım ayının başlarında başlatılan gençlik kolları kongrelerini Kınık’tan başlayarak startını vermiştik. 6 ilçemizde coşkuyla kongrelerimizi gerçekleştirdik. İzmir depremi nedeniyle kongre takvimiz durduruldu. Depremde hayatını kaybedenlerini bir kez daha rahmetle anıyorum. Büyük İzmir Depreminin ardından artan covid vakaları nedeniyle de kongrelerimiz devam etmedi. Bugün 23 ilçemizin mazbata törenini gerçekleştiriyoruz. Bu vermiş olduğumuz mazbatalarımızla birlikte 2023’ün egzersizlerini bugünden itibaren başlatmış bulunuyoruz. 2023’te de 2024 yerel seçimlerinin provasını yapacağız” diye konuştu.

 
Ethem Sancak TOGG’dan ayrıldı
 
CHP Menemen'den tepki ve çağrı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Baran: Karşıyaka için 2020 kayıp yıl oldu
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, Karşıyaka'da ...
CHP'li Beko: "2021 sefalet içerisinde geçecek
Açıklanan asgari ücrete tepki gösteren CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, ...
Gelecek Partisi’nde toplu istifa
Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Ender Serbes, il teşkilatı olarak partiden ...
 
Meral Akşener'den asgari ücret açıklaması
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2021 yılı için asgari ücretin 2 ...
Hasan Karabağ hayatını kaybetti
Bayraklı Belediye Meclis Üyesi CHP'li Hasan Karabağ (54), koronavirüse ...
CHP'li Bakan'dan kitle imha silahı finansmanı çıkışı
Kitle İmha Silahlarının Yayılmasının Finansmanının Önlenmesine İlişkin ...
 
CHP'li Sındır: Merkez Bankası'nda neler oluyor!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda ...
Ösen: Türkiye'nin sorunlarını çözmeye adayız
Deva Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, salı günü Ankara’da büyük ...
TBMM'de ortalık karıştı...
TBMM Genel Kurulu'nda 'hak ihlalleri' konusundaki meclis araştırma önergesi ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri