ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2317
    Dolar
  • Euro
    34,7661
    Euro
  • Altın
    2.456,720
    Altın
  • Bist-100
    10.219,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/33°
    ADANA
  • ANKARA
    15/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/28°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    12/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Milyonluk hırsızlık... Çelik kasayı valize koyup çaldılar!
Milyonluk hırsızlık... Çelik kasayı valize koyup çaldılar!
Eski devlet bakanı Bekir Aksoy yaşamını yitirdi!
Eski devlet bakanı Bekir Aksoy yaşamını yitirdi!
Gölcük Tabiat Parkı'nın işletim hakları Bolu Belediyesi'nden alındı!
Gölcük Tabiat Parkı'nın işletim hakları Bolu Belediyesi'nden alındı!
Suriye ve Irak'ta 17 terörist öldürüldü!
Suriye ve Irak'ta 17 terörist öldürüldü!
1 Ekim 2020 Perşembe - 14:15

Başkan Yılmazlar, 500 gününü anlattı

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Beydağ'da görev aldığı 500 günlük süre içerisinde yaptıkları çalışmaları anlattı. 

Başkan Yılmazlar, 500 gününü anlattı

Adım Adım Emek 500 Günlük Hizmet sloganı ile dün akşam düzenlenen toplantıya bir çok misafir katıldı.Öncelikle CHP Beydağ İlçe Başkanı Şakir Başaran konuşma yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra Başkan Yılmazlar, Beydağ Belediyesi'nde şimdiye kadar 2 milyon TL borç ödendiğini belirtti. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 500 günlük süreçte yaptıkları çalışmaları ilçe örgütüne anlattı. Başkan Yılmazlar Belediye'de ilk göreve geldiklerinden bu yana yapılan çalışmaları ve yapılacak olan projeleri tek tek sıraladı. Yılmazlar, "Bugün Beydağ Kalesinde toplanma amacımız geçmiş dönemde başlatılan Beydağ Kalesi Uyanıyor adlı projenin devam ettirilerek büyük bir aşama kaydetmemizdir. Rekonstrüksiyon çalışmaları tamamlandığında ilçe tarihimize büyük bir ışık tutacak olan kalemiz Kent Müzesi olarak kullanılacak. Bu akşam bu tarihi mekanda sizlere hizmetlerimiz anlatıyor olmaktan çok mutluyum" dedi.

"Belediyemizin gülen yüzü Tayfun kardeşimizi rahmetle anıyorum"

Başkan Yılmazlar, “Geçen ay trafik kazasında kaybettiğimiz Belediyemiz Fen İşleri personeli Tayfun kardeşimiz bizi hiçbir zaman kırmadı. Ne zaman ne iş yapılacak olsa hemen koşar, hiç hayır demezdi, kendisini rahmetle anıyorum" şeklinde konuştu.



Başkan Yılmazlar, "5 bin yıllık tarihe sahip Bizanslılardan kalma Beydağ Kalesi restorasyonu tamamlandığında turizm açısından ilçemiz önem kazanacak, ekonomi canlanacak.Buradaki amacımız Beydağlılara daha iyi hizmet etmek, ekmeklerini büyütmek" dedi.

Ayrıca ilçe turizmine büyük katkı sağlayacak olan yaklaşık 500 km olacak olan Efeler Yolu Projesi için Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Özkaya bilgi verdi. Korona virüs salgınında vatandaşlarımızı arayarak Beydağ'da çeşitli çalışmalar yaptıklarını, esnafa destek olduklarını, salgın sürecinde ayrıca dezenfekte çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, ilçe için önemli çalışmalar yapacağını dile getirerek, "Beydağ Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Pazaryeri Projemiz hazır. İzmir Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile bu güzel kompleksi ilçemiz vatandaşlarına sunacağız. Şehit Başaran Kahraman Parkımızın yapımı devam ediyor. Herhangi bir sıkıntı yok. En kısa sürede tamamlanarak Cumhuriyet Mahallesi sakinleri orada rahat bir nefes alacaklar” dedi.

 "Ham madde değil son madde olarak satacağız”

Belediye Başkanı olmadan önce kafasında Kestane Festivali yapma düşüncesi olduğunu belirten Başkan Yılmazlar, “27 Ekim 2019’da gerçekleştirdiğimiz Kestane Festivali ilçemiz için büyük önem arz etmekte. Çünkü Bursa’ya giden kestane şekeri olan kestanelerin neredeyse tamamı bizim bölgemizden gidiyor, ancak herkes “ Bursa Kestane Şekeri” diyor, bizler artık Beydağ Kestanesini herkese duyuracağız, tanıtacağız. Festivalimize katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in de dediği gibi ham madde olarak değil son madde olarak satacağız, çiftçimizi ekonomimizi canlandırıp katma değerimizi arttıracağız” dedi. 

Beydağ’daki sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Yılmazlar, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer  ile birlikte ilçemizde 130 üretici aileye 520 adet küçükbaş hayvan dağıttık, 1. Uçurtma Şenliği düzenledik, pandemi döneminde milli bayramlarımızı evlerimizde yine coşku ile kutladık, kooperatiflerimizi desteklemeye devam ettik” diyerek 500 günde neler yaptıklarını 2 saat boyunca uzun uzun anlattı ve sözlerini şu şekilde sonlandırdı: "Pandemi nedeni ile yapamadığımız ertelediğimiz tüm projelerimize  ilerleyen süreçlerde başlayacağız. Birçok projemiz var. Bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Barınak, Belediye Hizmet Binası, Beyköy Meydanı Düzenleme, Çarşı Merkezi Düzenleme, Baraj Önü Sera, Yüzme Havuzu gibi bir çok projemiz için adımlar attık. En kısa zamanda gerçekleştirmek için daha çok çalışacağız.”
 

 
Konak için omuz omuza...
 
Nezir'in Kulesi yeniden yapılıyor...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak için omuz omuza...
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, peş peşe düzenlenen toplantılarda ...
Gençlik derneklerinin temsilcileri İzmir’de buluştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Havagazı Gençlik Yerleşkesi, Pi Gençlik Derneği’nin ...
İtfaiye şehitlerinin adı yaşayacak
Şehit itfaiye eri Muhammer Kahramantürk ve Ozan Avşar’ın ismi Buca Toros'taki ...
 
Foça Belediyesi'nden flaş karar! Fransız Tatil Köyü'ne talip oldular...
Foça Belediyesi, bir turizm efsanesi olan Foça Tatil Köyü'nü almak için ...
Çiğli'de dijital devrim...
Çiğli Belediyesi, dijitalleşme projesiyle e-imar uygulamasına geçtikten ...
Başkan Soyer'den İzmir'deki Belediye Başkanları Zirvesi'ne davet
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çevrim içi Urban20 (U20) ...
 
Başkan Arda'dan flaş çağrı... BU ZEHİR ARTIK TEMİZLENMELİ!
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gaziemir’in yıllardır en büyük sorunlarından ...
Konak’ta 500 gün anlatıldı... VAATLERİN YÜZDE 65'İ TAMAM!
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir yöneticilerinin ...
Bornova pazarlarında HES denetimi
Bornova Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçede aldığı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri