ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2169
    Dolar
  • Euro
    34,7096
    Euro
  • Altın
    2.452,880
    Altın
  • Bist-100
    10.335,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/33°
    ADANA
  • ANKARA
    15/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/28°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/17°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/23°
    IZMIR
  • KONYA
    12/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Milyonluk hırsızlık... Çelik kasayı valize koyup çaldılar!
Milyonluk hırsızlık... Çelik kasayı valize koyup çaldılar!
Eski devlet bakanı Bekir Aksoy yaşamını yitirdi!
Eski devlet bakanı Bekir Aksoy yaşamını yitirdi!
Gölcük Tabiat Parkı'nın işletim hakları Bolu Belediyesi'nden alındı!
Gölcük Tabiat Parkı'nın işletim hakları Bolu Belediyesi'nden alındı!
Suriye ve Irak'ta 17 terörist öldürüldü!
Suriye ve Irak'ta 17 terörist öldürüldü!
23 Haziran 2023 Cuma - 15:13

Batur'dan seçim mesajı: Sıfırdan başlayacağız!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kurban Bayramı nedeniyle belediyenin tüm birimlerinde görev yapan personelle bayramlaştı. Belediye emekçilerine “sizlere güveniyorum” diyerek seslenen Başkan Batur, “Beraberce çalışacağız, İzmir Cumhuriyetçilerin, Mustafa Kemal Atatürkçülerin kalesi olmaya devam edecek” dedi. Yerel seçimlere de değinen Batur, 'Yeniden başlıyoruz, sıfırdan başlayacağız, mücadeleye devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

Batur dan seçim mesajı: Sıfırdan başlayacağız!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kurban Bayramı öncesinde belediyenin birimlerini gezerek personelle bayramlaştı. Başkan Batur’un bayramlaşma programına CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, Belediye Meclis üyeleri, DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası 5 No’lu Şube Başkanı Ahmet Savaş Aras, Belediye-İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, Tüm Yerel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Ömer Eşki, Konak Belediyesi Başkan Yardımcıları, bürokratlar ile sendika temsilcileri katıldı. İlk olarak Fen İşleri Müdürlüğünün Gediz’deki şantiyesini, ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Kadifekale’deki fidanlığını ve Yenişehir'de bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Batur tüm emekçilere aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

“Kenetlenmiş bir şekilde mücadelemize devam edeceğiz”
Bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, dört buçuk yıldır birlikte yol yürüdüklerini belirten Başkan Batur, kalan dokuz aylık süreçte tüm emekçilere daha fazla kenetlenerek birlikte çalışmaya devam etme çağrısında bulundu. Başkan Batur, “Önümüzde yerel seçimlere dokuz aylık bir süre var. Bu dokuz aylık süre içinde de siz değerli çalışma arkadaşlarıma, emekçilere büyük iş düşüyor. Bizlerle beraber vatandaşlarımızın isteklerini, Konak’ta yaşayan hemşehrilerimizin isteklerini yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Biz hepimiz kenetlenmiş bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Kurban Bayramı’nın ailelerinizle birlikte hepinize umut getirmesini, hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık içinde, huzur içinde, esenlik içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun, her şey gönlümüzce olsun, her şeyin çok güzel olacağı günler gelecektir, hiç umudumuzu kaybetmeyelim. Hepinizi, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.


 
“Sıfırdan başlayacağız”
Sahada çalışan emekçileri görev yerlerinde ziyaret eden Başkan Batur, daha sonra Kültürpark Alanı içinde bulunan Fuar Evlendirme Salonu’nda binalarda görev yapan belediye personeli ile de bir araya geldi. Başkan Batur, burada yaptığı konuşmada her şeye sıfırdan başlayacakları mesajını verdi. Batur, “Yeniden başlıyoruz, sıfırdan başlayacağız, mücadeleye devam edeceğiz. Umudun bittiği yerde her şey biter, umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Bu mücadele nereye kadar, bu baskıcı yönetim sona erene kadar devam edecek” dedi. Önümüzdeki yerel seçimlerin zorluğuna da dikkat çeken Başkan Batur, belediye personeline “vatandaş her zaman haklıdır” prensibini hatırlattı. Batur, “Önümüzdeki seçim zor bir seçim olacak, diğer yerel seçimlere benzemeyecek. Bu nedenle bundan sonraki çalışmalarımıza ‘Vatandaş her zaman haklıdır prensibi’ ile bakmak lazım. Sizlerin bugüne kadar bu anlayışla çalıştığınızı, bundan sonra da aynı anlayışla hizmet vereceğinize tüm kalbimle inanıyorum. Biz mücadeleciyiz, mücadele ruhumuzda var. Atatürkçüyüz, Cumhuriyetçiyiz, bu ilkelerden hiçbir taviz vermeden mücadelemize devam edeceğiz. Sizlere güveniyorum. Beraberce çalışacağız, İzmir Cumhuriyetçilerin, Mustafa Kemal Atatürkçülerin kalesi olmaya devam edecek” diye konuştu.  


Bayramlaşma töreninde DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası 5 No’lu Şube Başkanı Ahmet Savaş Aras, Tüm Yerel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Ömer Eşki de yaptıkları konuşmada, mücadeleden vazgeçmediklerini, mücadele hattında daha azimli ve daha kararlı adım atmaya devam edeceklerini vurgularken, tüm emekçilere aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir Kurban Bayramı geçirmeleri temennisinde bulundular.  

 
Başkan Kılıç, mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı!
 
Müzik saati kısıtlaması tüm Türkiye'de kaldırıldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kılıç, mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı!
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle ...
İzmir’de sivrisineklere karşı etkin mücadele!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, küresel iklim krizi nedeniyle düzensiz yağışların ...
Kültürpark’ta sıfır karbon farkındalığı!
2030’da sıfır karbon hedefi doğrultusunda başlatılan SUMP İzmir, kentin ...
 
Başkan Engin, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı!
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Kurban Bayramı öncesinde belediye ...
Karabağlar Belediyesi'nden bayram denetimleri!
Karabağlar Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede bulunan kurban ...
Girişimcilik Merkezi İzmir’in yeni programı için son başvuru tarihi 3 Temmuz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin TÜSİAD işbirliğiyle hayata geçirdiği Girişimcilik ...
 
Talepleri dinleyen Dayanç birimlere talimat verdi!
Vatandaş Buluşması'nda konuşan Urla Belediye Başkan V. Kaymakam Murtaza ...
Seferihisarlılar Vefa Gecesi'nde buluştu!
Seferihisar’da, ünlü ressam ve heykeltıraş Cahit Koççoban için vefa gecesi düzenlendi.
Menderes bayrama hazır!
Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, 9 günlük Kurban Bayramı tatiline ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri