ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Derbide Fenerbahçe kazandı!
Derbide Fenerbahçe kazandı!
10 Mart 2024 Pazar - 14:15

Erdoğan İzmir'de konuştu: Atatürk maskesi takıp yan gelip yattılar!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir Mitingi'nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan İzmir de konuştu: Atatürk maskesi takıp yan gelip yattılar!

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Sevgili İzmirliler, değerli gençler sizleri en kalbi duygularım ile selamlıyorum. Milli mücadelenin zafer şehri. Ege'nin incisi İzmir'de sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. İzmir'in yaralarını sarmaya az kaldı. 20 gün durmak yok. 31 Mart akşamı İzmir bir başka güzel. İzmir eser ve hizmet fukaralarından yakasını kurtaramadı. İzmir hep yerinde saydı.

Türkiye en büyük demokrasi ve kalkınma atılımlarıyla büyürken İzmir hak ettiğinden yerel yönetimler açısından çok azını aldı. Yüzlerine Atatürk maskesi takıp yan gelip yattılar. Terör örgütleriyle gizli saklı anlaşmalar yaptılar. Kendi içlerinde çıkar kavgasına tutuştular. Çantada keklik gördükleri iradenizi açık artırmaya çıkardılar. Bu seçimlerde sizlerin oyuyla seçilenlerin yarın nerede olacağını biliyor musunuz? Cumhur İttifakı bu konuda gayet şeffaftır. Belediye meclis üyeliklerinde kimin hangi partiden oldukları belli. CHP'nin DEM'lendiği müttefikleriyle böyle bir ilişki var mı?

BAY KEMAL'İN AHI TUTTU
CHP'nin başında güya bir genel başkan var. Sabah erken kalkan, eline mikrofonu önce alan Özgür efendiden rol çalıyor. CHP'nin başındaki genel başkanın varlığı yokluğu belli değil. Gelen giden posta koyuyor. Biz siyasetteki tecrübemizle Özgür efendiye birtakım tavsiyelerde bulunabiliriz. Fikrimizi kendisine verip zai etmek istemiyoruz. Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor. Bay Kemal'in ahı bunları tuttu. Bir de İstanbul'da kendini göstermek için sürekli azarlanıp duran 'tutmayın küçük enişteyi' karakteri var. Zaten yarım gün mesai yapıyor. CHP genel merkezi ve adaylarıyla kendini kaptırdığı promosyon siyaseti bir yere kadar işe yarayabilir ama milletin irfanına çarpıp darmadağın olur. CHP'nin geldiği şu içler acısı duruma bakar mısınız?

SADECE MUHALEFETİ DEĞİŞTİREMEDİK
Ülkemiz adına samimi olarak üzüntülüyüz. Türkiye'de son 21 yılda her şeyi değiştirip, geliştirdik. Her konuda ülkemize çağ atlatacak işler yaptık. Bu süreçte sadece muhalefeti değiştiremedik. Dün de kendilerini milletin üstünde görüyor insanımıza tepeden bakıyorlardı. Bugün kendi mensupları dahil herkese aynı nobranlıkta davranıyorlar. Bugün terör örgütlerinin uzantılarıyla kent uzlaşısı adı altında gizli saklı işler çeviriyorlar. Şu Körfez'in haline bakın. İzmir gibi bir şehrimiz buna layık mı? Kibirlerinin üstünü taklitçilikle örtmeye çalışıyorlar. Muhalefet salkım saçak da olsa hamd olsun biz bu ülkenin önüne Türkiye Yüzyılı gibi bir vizyon koymayı başardık.

BİZDE KİBİR OLMAZ
Amacımız Türkiye'nin diplomasisiyle, ekonomisiyle, ordusuyla, sanayisiyle, tüm zenginlikleriyle dünyanın en ileri ülkeleri arasındaki hak ettiği yeri almasını sağlamaktır. Programlarımızı kararlılıkla uygulayıp, hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. Yüzümüze hakikatleri haykırın, haykırın ki hatamızı görüp kendimizi düzeltelim. Bizde kibir olmaz. Sadece eser, çalışmak, hizmet olur. Biz kendimize işte bu kadar güveniyoruz. Bugün burada sizlerin karşısına tek bir amaçla çıktık,

ALANDA 100 BİN KİŞİ VAR
Bugün burada, Gündoğdu Meydanı'nda 100 bin kişi var. İzmir'in yatırım eksikliklerini en kısa zamanda tamamlayarak şehrimizin kayıp yıllarını telafi etmek istiyoruz. Belediyecilik bizim işimiz.

KİMSENİN HAYAT BİÇİMİ İLE DERDİMİZ YOK
21 yıldır tek başımıza iktidarız, başka niyetimiz olsa ortaya çıkardı. Kimsenin hayat biçimi ile derdimiz olmadığını akıl ve vidan sahibi herkes görmüştür. Kazananın İzmir olmasını diliyoruz.

İZMİR BELEDİYESİ KAÇ TANE YURT YAPTI?
Milli irade bayramını en coşkulu kutlayacağımız yerlerden biri inşallah İzmir olacaktır. Bizde boş laf yok, icraatlar ile konuşuyoruz. Bu muhalefet ne yaptı? İzmir Belediyesi kaç tane yurt yaptı? Duydunuz mu, gördünüz mü? 115 adet spor tesisi inşa ettik. 17 milyar lira sosyal yardım sağladık. 2060 yataklı Bayraklı Şehir Hastanemiz olmak üzere 129 sağlık tesisini şehrimize kazandırdık. 21 bin konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. İktidara geldiğimizde 6 adet atık su arıtma tesisi varken bugün 70 adet su arıtma tesisi oldu. Ulaştırmada 618 kilometre bölünmüş yol yaptık. Osmangazi Köprüsü ve bağlantı yolu dahil olmak üzere İstanbul-İzmir Otoyolu'nu hizmete açtık. 2520 metre uzunluğundaki Konak Tünelini kazandırdık. İzmir Çevreyolunu da bitirdik, yeni çevre yolları da yapılıyor. Biz İzmir'i CHP zihniyetine bırakmayacağız, gerekenleri merkezi yönetim olarak yapacağız.

 
Hamza Dağ: İzmir'in ihtiyacı merkezi yönetimle uyumlu çalışacak Büyükşehir!
 
Cemil Tugay'dan işsizlik ve yoksulluk çıkışı: Türkiye'de umudun adı CHP'dir!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hamza Dağ: İzmir'in ihtiyacı merkezi yönetimle uyumlu çalışacak Büyükşehir!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir ...
Bilal Saygılı: Projeler, vizyon bizde!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ...
Dilan - Engin Polat çiftinin kızı Ali Yerlikaya’ya seslendi!
Çeşitli suçlardan cezaevinde bulunan Dilan Polat ve Engin Polat’ın kızı ...
 
Çiğli Adayı Yıldız: En büyük devrim istihdam yaratmak!
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, Atatürk Organize Sanayi ...
Sistem açığından faydalanıp 27 milyonluk vurgun yaptılar!
Türkiye’de faaliyet gösteren bir ödeme kuruluşunun sistemlerinde bulunan ...
İzmir'de silah kaçakçılarına operasyon!
İzmir’in Ödemiş ilçesinde silah kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik ...
 
MSB duyurdu... 11 terörist öldürüldü!
Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 11 teröristin etkisiz ...
AK Parti Konak Adayı Çankırı: Oy değil hizmet odaklı çalışıyoruz!
AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, İletişim ...
İzmir'deki scooter kazasının görüntüleri ortaya çıktı... Fren izi yok!
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde otomobilin çarptığı skuterdeki 2 kardeşten ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri