ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4888
    Dolar
  • Euro
    34,7360
    Euro
  • Altın
    2.403,970
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/31°
    ADANA
  • ANKARA
    14/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/25°
    IZMIR
  • KONYA
    13/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
LPG'ye indirim geliyor!
LPG'ye indirim geliyor!
1 Mayıs müdahalelerle başladı!
1 Mayıs müdahalelerle başladı!
Kripto piyasası yine sarsıldı!
Kripto piyasası yine sarsıldı!
Sendikalardan Taksim kararı... Özgür Özel ayrıldı!
Sendikalardan Taksim kararı... Özgür Özel ayrıldı!
2 Şubat 2024 Cuma - 10:11

Hamza Dağ, Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti..

Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret eden Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, kulübün yıllardır beklediği stat konusunda dikkat çeken mesajlar verdi. Kulüp yöneticileri, stat için seçim öncesi somut adım beklediğini iletirken Dağ, "Seçim öncesi ve sonrası her adımı attık zaten. Bunlar bir yerlerden geri döndü. Önemli olan netice almak. 2 aylık sürede bir şey yapmak sonuca götürmez. Hem statla ilgili hem de 100 dönüm arazi ile ilgili projeleri destekledik" dedi.

Hamza Dağ, Karşıyaka Spor Kulübü nü ziyaret etti..

SONKALEİZMİR-AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, partisinin Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu ve partililer ile birlikte Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki buluşmada Dağ'ı Karşıyaka Başkanı Azat Yeşil, Karşıyaka Danışma Kurulu Üyesi Hasan Denizkurdu, İZVAK Başkanı Ali Erten, Karşıyaka Asbaşkanı Cenk Karece ile kulüp yöneticileri yer aldı.

 

AZAT YEŞİL: "İÇİMİZDEN BİRİSİNİZ"

Kulüp yöneticileri yeşil-kırmızılı taraftarların yıllardır özlemle beklediği stat konusunda somut adım atılmasını istedi. İlk olarak söz alan Karşıyaka Başkanı Azat Yeşil, "İzmir'de her sokağa çıktığımızda gördüğümüz bir siyasetçi olarak sizin adaylığınızdan memnun olduk. Deneyiminizle adaylığınızın hayırlara vesiye olmasını istiyorum. Karşıyaka'nın her sorununu bilen bir insansınız. Her zaman içimizden birisiniz" dedi.



ÇİFTÇİOĞLU: "ÖZLENEN GÜNLERE BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ"

AK Parti'nin Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu "Burası evimiz, yuvamız... Sizlerle beraber olmaktan mutluyuz. Hizmet için yola çıktık. En güzeli ve iyisini ortaya koyarak bu sürecin kazananı olacağız. Karşıyakamızın da beklentilerini, hayallerini gerçekleştirme hüviyetine bizler sahip olacağız inşallah. Büyükşehir kaynaklarının en fazla geleceği ilçelerden biri Karşıyaka olacak. Kulübümüzün beklentilerini de biliyoruz. Özlenen günlere hep birlikte armaya gönül veren taraftarımızla el ele ulaşacağız" diye konuştu. 

"KİLİT KONUMUZ KARŞIYAKA STADI"

Karşıyaka Spor Kulübü Danışma Kurulu Başkanı Hasan Denizkurdu ise kulübün stat konusundaki beklentilerini anlattı. Denizkurdu şöyle konuştu:

"Bizim kilit konumuz Karşıyaka Stadı. İzmir kulüpleri içerisinde en çok mağdur olan Karşıyaka'dır. Göztepe'nin Altay'ın stadı yapıldı. Tire'de boş tribünlere bile stat var. İhale yapıldı, iptali için davalar açıldı. Artık yargı ile ilgili sorun kalmadı. Önümüzde bu stadın yapılmasına engel yok. Bizim sizlerden önceliğimiz Karşıyaka Stadı'nın yapılması. Vaatte bulunacak herkes. Sizin farklı özelliğiniz var. İhale sürecinde vardınız. Bu işi yaparsanız seçilme süresini beklemeden sizin talimatınızla bu iş bitebilir. TOKİ isterse bu işi yapabilir. Seçimlere gelmeden inşaatı başlatırsanız kimse size Karşıyaka Stadı nerede diye sormaz. Vaat olmasa da siz bu işin peşinde olacaksınız, biliyoruz. Bütün Karşıyaka'nın morali açısından önemli. Spor Toto'dan da 10 milyon TL alacağımız bir türlü alamıyoruz. O konuyu da hallederseniz işte o zaman sizi öperiz."

"TOKİ AVAN PROJE İLE STADI YAPABİLİR"

İZVAK Başkanı Ali Erten de stat konusunda Karşıyaka'nın mağdur olduğunu belirterek, "TOKİ teknik olarak ihaleleri mimarı avan proje üzerinden yapabilen tek kurum. TOKİ'nin elinde son proje mevcut. Mahkemede onaylandı. Kısa bir yol var" dedi. 

DAĞ: "STAT İÇİN HER ADIMI ATTIK"

Son olarak söz alan Hamza Dağ ise Karşıyaka Stadı ile ilgili yıllardır devam eden sürece değindi. Dağ şöyle konuştu:

"Karşıyaka ilk kurulan spor kulübümüz. 1912 yılında kuruldu. KafSinKaf sloganı halen devam ediyor. İlk defa ne bu binaya gelmişliğimiz var ne de sizlerle ilk defa görüşüyoruz. 12 yıllık milletvekilliğimiz görevimizde de sonra da kulübümüzün yanında olmaya gayret ettik. Her binaya geldiğimde 2012, 2013'lere gidiyorum. Stattaki temel atma törenlerine gidiyorum. O zamanki kulüp başkanları, belediye başkanları aklıma geliyor. İlk başladığımız stat Karşıyaka'ydı. İyi mesafe de kat etmiştik. Sonraki konulara girmeyeceğim. Bizim için önemli olan stadın kazandırılması. İki ay var seçime. Seçim öncesi ve sonrası her adımı attık zaten. Bunlar bir yerlerden geri döndü. Önemli olan netice almak. Burada TOKİ de defalarca devreye girdi. Spor Toto devreye girdi. Hatta Külliye'de cumhurbaşkanımızla görüşmeler yaptık. Atılacak adımların çoğunu attık. 2 aylık süre zarfında bir şey yapmak sonuca götürmez." 

"100 DÖNÜM ARAZİYİ TAHSİS ETTİK"

Hamza Dağ konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu stat benim de 10 yılımı verdiğim bir konu. Bunu hep birlikte oturup, Benim söylediğimi taahhüt olarak görün. Başkanlık nasip olduğunda elimizdeki imkan biraz daha atacak. Gençlik Spor Bakanlığı, TOKİ, kulüp, büyükşehir belediyesi elini taşın alıtna koyacak. Önemli olan sportif başarılar. Basketbol iyi gidiyor. Futbolda mesafe kat edilmesi, bu sene bir üst lige çıkması ve sonra adım adım yukarıya gitmesi. 100 dönüm arazinin tahsisini yaptık. Orayla ilgili de projeyi hızlıca yapmamız lazım. En rantabl ne olabilir? 100, 200 kişi istifade edebileceği değil Bayraklı, Bornova, Menemen aksında çocukların spor imkanı olacağı voleybol, basketbol, yüzme gibi... Böyle bir projeyi hayata geçireceğiz. Asıl önemli olan üzüm yemek, iyi bir iş yapmak. Hem statla ilgili hem de 100 dönüm arazi ile ilgili projeleri destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz. İyi bir hareketlilik olduğunu görüyoruz. İnşallah neticeye varmasını çok istiyoruz. İzmir Süper Lig'de temsil edilmiyor olması hepimizin eksikliği. Süper Lig temsiliyeti elzemdir. Bir tane temsiliyet yetmez. Hepsi tarihsel spor kulüpleri." 

 
İzmir'de MOSSAD casusu avı!
 
Başkan Kırgöz'den miting gibi ziyaret!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hamza Dağ'dan emekçilere söz... 'Kimse işten çıkarılmayacak'
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Eşrefpaşa'da ...
Memleket Partisi, CHP'li küskünlere kapıyı araladı
Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, CHP'de İzmir belediye başkan ...
Güzelbahçe'de Mustafa Günay tepkisi dinmiyor!
CHP Genel Merkezi'nin Mustafa Günay'ı Urla'dan dosya almasına karşın Güzelbahçe'den ...
 
Narlıdere genç başkan Erman Uzun'u bağrına bastı...
CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Parti Meclisi (PM)’nin onayıyla CHP ...
Karaburun'da Nurşen Balcı'ya protesto...
CHP'nin Karaburun Belediye Başkanı Adayı Nurşen Balcı, CHP Karaburun İlçe ...
Saniye Fıçı'ya coşkulu karşılama
CHP'nin İzmir’in Foça İlçesi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Saniye ...
 
AK Partili Dağ, Bornova'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, partisinin ...
Menderes Adayı Çiçek demokrasi şehitlerini unutmadı
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ADD Özdere Şubesi tarafından ...
AK Parti Konak Adayı Çankırı'dan mahallelere ''Acil Tim'' modeli...
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri