ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3752
    Dolar
  • Euro
    34,9699
    Euro
  • Altın
    2.325,650
    Altın
  • Bist-100
    9,08
    Bist-100
  • ADANA
    14/25°
    ADANA
  • ANKARA
    12/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Hiranur Vakfı'nın İBB'ye açtığı dava reddedildi!
Hiranur Vakfı'nın İBB'ye açtığı dava reddedildi!
Yunanistan'da art arda 2 deprem!
Yunanistan'da art arda 2 deprem!
Deniz Yücel: 'En önemli işimiz oyumuza sahip çıkmak'
Deniz Yücel: "En önemli işimiz oyumuza sahip çıkmak"
İsrail, Suriye'yi vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var!
İsrail, Suriye'yi vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var!
2 Temmuz 2020 Perşembe - 13:06

İlhan Palut'tan açıklamalar... YENİ GÖZTEPE GELİYOR...

Süper Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlarla Avrupa hedefinden sapan Göztepe'de teknik direktör İlhan Palut, düşüşün sebebini açıkladı. Palut, "Bu seneki müthiş çıkışın ardından gelen rahatlama motivasyonumuzu kötü etkiledi. Biz de takımı Avrupa hedefine yönlendirme noktasında başarı gösteremedik" dedi. Yeni sezon öncesi çalışmalarla ilgili bilgi veren Palut, "Göztepe yeni sezona belli oranda yenilenmiş, gençleşmiş ve daha büyük hedeflere gitme motivasyonuna sahip oyuncularla başlayacak" dedi

İlhan Palut tan açıklamalar... YENİ GÖZTEPE GELİYOR...

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Süper Lig'de pandemi arası sonrası çıktığı 3 maçta 1 puan alabilen ve Avrupa kupaları hedefinden uzaklaşan Göztepe'de teknik direktör İlhan Palut, önemli açıklamalarda bulundu. Ligde sadece 1 galibiyet alabildikleri son 8 haftalık süreci değerlendiren genç teknik adam, "Hedefsizlik bu süreçte istediğimiz bir durum değildi. Pandemi arası sonrası 5. sıradaki takım ile aramızdaki 7 puanı göz önüne alarak 'Ligi ilk 5'te bitirebiliriz' hedefini koymuştuk. Bu mesajı verip, yol belirlemiştik. Kötü bir Trabzon ve Malatya mağlubiyetleri ile beraber konsantrasyonumuzu kaybetmiş olduk. Sorumluluklarımız ve yükümlülüklerimiz var. Sözleşmelerin durumu ya da hedefsizliğin saha içerisindeki performansımızı etkilememesi gerekiyor. Pandemi etkiledi de biz her şeyi sahada doğru mu yaptık. Bunu da sorgulamalıyız" dedi.

DÜŞÜŞÜN SEBEBİNİ AÇIKLADI

İlhan Palut şöyle devam etti: "Geçen sezon 34. maçın son 10 dakikasında kümede kallmış, bu sene ilk 9 hafta sonlandığı zaman 9 puanla yine ligin alt sıralarında kalan bir Göztepe vardı. Ondan sonra müthiş bir çıkış var. Puan olarak kendisini tehlikeli bölgenin üzerine atmış bir takım vardı. Bir önceki sene ve bu senenin ilk periyodunun oyunculara getirmiş olduğu nefatif hisler bir anda ortadan kaybolduktan sonra motivasyon kaybı yaşandı. Oyuncuları tetiklemek, lig beşinciliği ve Avrupa hedefine yönlendirme noktasında gerekli başarıyı gösteremedik. Oyuncuları bu hedefe motive edemedik. Rahatlamak, yeni hedefler noktasında bizi geriye itti. Bu rahatlama düşüşün en önemli nedeni bence. Tabi kendi hatalarımızı ve bireysel oyuncu performanslarını da bir kenara koymak gerek."

YENİ GÖZTEPE GELİYOR

Yeni sezon öncesi çalışmaların sürdüğünü dile getiren Palut, "Mevcut oyuncularla ilgili fikrimizi paylaştık yönetimle. Göztepe'nin yeni bir yapılanma içerisine girmesi, gençleşme adımları atması gerekiyor. Bununla alakalı hem takımla hem de katkı yapabilecek oyuncularla ilgili çalışmalar devam ediyor. Şunu net söylemeliyim, Göztepe yeni sezona belli oranda yenilenmiş, gençleşmiş ve daha büyük hedeflere gitme motivasyonuna sahip oyuncularla başlamayı düşünüyor. Belli oranda yeni bir sinerjiyle, daha çok isteyen, daha hedefe odaklı yeni bir Göztepe'ye herkesin ihtiyacı var" diye konuştu.

KAMİL UYUM SAĞLAMAYA ÇALIŞIYOR

Takımın golcülerinden skorer anlamda istedikleri verimi alamadıklarını dile getiren Palut, "Jerome her şeyini veren, skor üretemese da faydalı bir oyuncu. Ancak bir forvetten beklenen skorer etkinliğe sahip değil. Kamil iyi niyetle çalışıyor. Geldiği ligde çok gol atmış bir oyuncu. Yeni bir ülkeye ve lige geldi. Alıştığı formatın dışında bir Göztepe'ye uyum sağlamaya çalışıyor. Evrilmeye çalışan, özverili bir oyuncu. Maalesef o da skor üretemediği için baskı var üzerinde. Kendisinden umutluyum. Bu çabasını isteğini devam ettirdiği sürece atacağı gollerle birlikte katkı sağlayacak bir oyuncu olacağını düşünüyorum" yorumunu yaptı. 

JEROME VE DENİZ KADAH YOK

Ligde cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçına da değinen Palut sözlerini şöyle tamamladı: "Pandemi sonrası her maç zor. Fenerbahçe belki ideal döneminde görünmese de Kadıköy'de oynamak her zaman zordur. İyi bir sonuçla İzmir'e dönmek istiyoruz. Jerome'nin dizindeki sakatlığı devam ediyor. Önümüzdeki hafta takımla başlayabilir. Deniz Kadah'ın Alanyaspor maçında son dakika girdiği pozisyonda dizinde esneme oldu. O da bizimle olamayacak Fenerbahçe maçında."


 

 
CHP'li Yücel'den Madımak mesajı... ''YARASI KAPANMIYOR, ACISI DİNMİYOR''
 
Başkan Arda'dan flaş çıkış... ''BENİ KOLTUKTAN İNDİRMEK İSTEYENLER HAYAL GÖRÜYOR''
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Turgay 4 Temmuz 2020 Cumartesi 00:18

Hedefsizliğ son galibiyetten sonra TV röportajında çıkan yardımcısı koydu ve topçuları tatil moduna soktu.. Ne Avrupa ne de düşmeye ilgili hedefler olmadığını beyan etti... Kimseyi bu yüzden suçlayamaz.. Hesap soracaksa ona gitsin... Yeni sezon Göztepe ve taraftarının beklentilerini karşılayabikecek TD ve antrenör umuyorum..

Yorumu oyla      0      0  
Ozgur 2 Temmuz 2020 Perşembe 18:06

Hic inandırıcı gelmiyor bu açıklamalar. Elimizdekileri ne kadar verimli kullanmışız? Yazık 35 yaşının üstündeki adamlara harcanan milyonlara.

Yorumu oyla      0      0  
Onur 2 Temmuz 2020 Perşembe 15:04

“Şunu net söylemeliyim, Göztepe yeni sezona belli oranda yenilenmiş, gençleşmiş ve daha büyük hedeflere gitme motivasyonuna sahip oyuncularla başlamayı düşünüyor.“ Yav he he, Ege, Hüseyin, Yalçın nerde? Higuain gibi göbek bağladılar. Kadroya almadınız, kimsenin gelecekten umudu kalmadı, karagümrükte oynayan defansı Fatih i bile kendimiz yok Ettik

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay evinde affetmiyor
TFF 1. Lig'de küme düşen Eskişehirspor'la deplasmanda 2-2 berabere kalarak ...
"Göztepe'yi Avrupa tekrar duyacak"
Göztepeli futbolcu Halil Akbunar, sarı-kırmızılı kulübün yeniden Avrupa'da ...
1928 Bucaspor'dan 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği'ne tepki
1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, 2. ve 3. Lig takımlarının başkanlarının ...
 
Altınordu galibiyeti unuttu
TFF 1'inci Lig'de deplasmanda küme düşme adayı Adanaspor'la 0-0 berabere ...
Pınar Karşıyaka'ya puan silme cezası
ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Türkiye Basketbol ...
Göztepe'nin 'Genco'su Beşiktaş'a gitti
Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde yola devam etmeme kararı alan Göztepe'de ...
 
Göztepe, Kadıköy'de kazanmak istiyor
Süper Lig'de son olarak evinde Aytemiz Alanyaspor'la 3-3 berabere kalan ...
Altay evinde yara saracak
TFF 1. Lig'de son olarak deplasmanda Eskişehirspor'la 2-2 berabere kalarak ...
İzmir Büyükşehir'e gençlik aşısı
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele edecek İzmir ekibi, daha önce ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri