ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4828
    Dolar
  • Euro
    34,6748
    Euro
  • Altın
    2.407,250
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/30°
    ADANA
  • ANKARA
    15/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/27°
    IZMIR
  • KONYA
    13/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Ankara'da sel felaketi!
Ankara'da sel felaketi!
LPG'ye indirim geliyor!
LPG'ye indirim geliyor!
1 Mayıs müdahalelerle başladı!
1 Mayıs müdahalelerle başladı!
Kripto piyasası yine sarsıldı!
Kripto piyasası yine sarsıldı!
30 Mart 2024 Cumartesi - 22:36

Karabağlar'da Helil Kınay konvoyu...

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Başkan Adayı Helil Kınay, mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ederek projelerini anlattı. Kınay seçim öncesi tüm ilçeyi kapsayan birlik konvoyu yaptı. Kınay, yüzlerce araçlık konvoyla tüm ilçede vatandaşları selamladı.

Karabağlar da Helil Kınay konvoyu...

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, güne Eskiizmir Pazar Yeri’ni ziyaret ederek başladı. Sonrasında Günaltay Mahallesi Pazar Yeri ve Bozyaka Mahallesi Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Pazar yerinde pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Kınay, 1 Nisan’dan sonra Karabağlar’daki Pazar yerlerine ilişkin projelerini anlattı. Karabağlar’daki Pazar yerlerinin daha modern hale gelmesi için çalışmalar yapacaklarını belirten Kınay, pazar yerlerinin kendi elektriğini üreteceğini ve çok amaçlı olarak kullanılacağını ifade etti. Pazar yerlerinin haftanın 7 günü farklı kullanımlara hizmet edeceğini söyleyen Kınay, pazar yerlerinin el sanatları pazarı, çiçek pazarı, mini konser alanı, organik pazar, ikinci el pazarı ve açık hava sineması olarak kullanılacağını ifade etti.

“Bu ülkede doyduysak sadece yalana doyduk”

Pazar yeri ziyaretlerinin ardından Kınay, İzmir Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Kınay, seçimden sonra sosyal belediyecilik anlayışı ve ortak yönetimle Karabağlar’ın dönüşeceğini belirterek, “Birbirimizi anladığımız bir belediyecilik yapacağız” dedi. Abartılı vaatlerde bulunmadığının altını çizen Başkan Adayı Kınay, “Bu ülkede doyduysak sadece yalana doyduk. Bir noktada eşitlendiysek yalnızca yoksullukta ve açlıkta eşitlendik” dedi. Kurulacak mahalle komisyonları ve meclislerle birlikte vatandaşın söz sahibi olduğu bir belediyecilik yürüteceklerini belirten Kınay, “Muhtarlarımızla, mahalle komisyonlarımızla, kadın, çocuk, genç ve engelli meclislerimizle aylık toplantılar düzenleyeceğiz. Bu toplantılarla mahallelerdeki sorunları konuşup çözmek için çabalayacağız. Bir ay sonra ne yaptık ne yapamadık bunun da hesabını vereceğiz” dedi.

“Hiçbir zaman tek başıma değildim”

İzmir Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaretinin ardından Kınay, Tüm Emekliler Sendikası ile bir araya geldi. Sendika üyeleri ve emeklilerle sohbet eden Kınay, “Yıllarca birlikte söylediğimiz ‘hak, emek, adalet’ sözlerini Karabağlar’da belediye başkanı olarak gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Karabağlar’da yolculuğumuza başladığımız gün dedim ki, hayatım boyunca yandaşlarla değil, yoldaşlarla yürüdüm. Bütün emeğimi ve çalışmalarımı ortaya koyarken hiçbir zaman tek başıma değildim, benimle aynı inancı paylaşan ve bu dayanışmaya ortak olan herkesle beraberdim. Şimdi de bu dayanışmayı Karabağlar’da büyüteceğiz” dedi.

Murat Karayalçın ile birlikte vatandaşlarla buluştu

Ziyaretlerinin ardından Kınay, Önceki Dönem Genel Başkanı, Eski Dışişleri Bakanı, Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın ile birlikte Umut Mahallesi’nde halk buluşması gerçekleştirdi. Karabağlar’da kentsel dönüşüm sürecini Murat Karayalçın’ın danışmanlığında gerçekleştireceklerini belirten Kınay, Karabağlar’da herkesin kendi hakkını alacağını ifade etti. Helil Kınay’ın öncelikli görevinin kentsel dönüşüm olduğunun altını çizen Karayalçın, yeni düzeni Helil Kınay’ın Karabağlar’da başlatacağını ifade etti. Kentsel dönüşümün yalızca depreme dayanıklı binalar inşa etmek olmadığını belirten Karayalçın, mahallelerde yaşam kalitesinin de yükseltilmesi gerektiğini ve Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanlarının sosyal demokrat belediyecilik anlayışını benimsemeleri gerektiğini ifade etti.

Genç sporcularla buluştu

Başkan Adayı Kınay, bugünkü ziyaretlerine ise Karabağlar Voleybol Akademi ile başladı. Genç sporcularla bir araya gelen Kınay, onlara spor hayatlarında başarılar dilerken aynı zamanda 1 Nisan’dan sonra genç sporcuları desteklemek için projeler gerçekleştireceklerini ifade etti.

Yurtoğlu ve Yunus Emre pazar yerlerini ziyaret etti

Sporcularla bir araya gelmesinin ardından Kınay, Yurtoğlu Mahallesi ve Yunus Emre Mahallesi’ndeki pazar yerlerini ziyaret etti. Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Kınay, Karabağlar’da en büyük sorunun yoksulluk olduğunu ifade ederek bu sorunu çözmek adına sosyal belediyecilik çalışmalarına ağırlık vereceklerini ifade etti. Karabağlar’da yaşayan vatandaşların yalnız kalmayacağını belirterek 58 mahallenin tümüne adil ve adaletli yaklaşacaklarının altını çizdi.

Kilometrelerce konvoy oluşturuldu

Seçim çalışma sürecinin sonuna gelinirken Başkan Adayı Kınay, birlik konvoyu gerçekleştirerek tüm Karabağlar’ı dolaştı. Uzundere’de başlayan konvoyda sırasıyla; Fahrettin Altay, İnönü Caddesi, Üçyol, Halide Edip Adıvar Bulvarı, Bozyaka, Eskiizmir Caddesi, Kibar Pazaryeri, Yunus Emre Mevlana Camii, Sırrı Atalay Caddesi ve Dostluk Bulvarı dolaşıldı. Vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ve ilgiyle takip edilen konvoy renkli anlara sahne oldu.

 
20 organizatör ve 559 kaçak göçmen yakalandı!
 
Pınar KSK'ye Bahçeşehir morali...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye'de kaç seçmen var?
Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen saatler sonra sandık başında olacak. ...
İYİ Parti'de istifa depremi: 62 üye CHP’ye katıldı
Hatay'ın Antakya ilçesinde İYİ Parti'den istifa eden 62 üye, CHP’ye katıldı.
CHP Genel Başkanı Özel: İzmir Cumhuriyet'in zapt edilemez kalesidir
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay ve partililerle ...
 
Çiftçioğlu'dan Karşıyakalılar'a çağrı: ''Yol arkadaşlığınızı istiyorum''
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, sandıkların kurulmasına ...
CHP'den Kemalpaşa'da 6 bin kişilik iftar sofrası...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Kemalpaşa'da katıldığı iftar programında alan doldu taştı.
CHP Karşıyaka Adayı Ünsal: Oyumuza sahip çıkalım
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, ...
 
CHP'li İrfan Önal: ''Çağdaş İzmir'den taviz vermeyeceğiz''
CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, 31 Mart’ta oy kullanmaya ...
CHP lideri Özgür Özel, İzmir'de üstü açık otobüsle halkı selamladı...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçime saatler kala geldiği İzmir'de gazetecilere ...
Türkiye sandık başına gidiyor... İşte seçim yasakları!
Türkiye, yerel yöneticilerini belirlemek üzere sandık başına gidiyor. ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri