ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/31°
    ADANA
  • ANKARA
    13/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/27°
    IZMIR
  • KONYA
    14/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Galatasaray'da Özbek başkan adaylığı için kararını açıkladı
Galatasaray'da Özbek başkan adaylığı için kararını açıkladı
CHP'den 1 Mayıs hamlesi...
CHP'den 1 Mayıs hamlesi...
Yeni KDV düzenlemesi yürürlüğe girdi
Yeni KDV düzenlemesi yürürlüğe girdi
CHP'li Kılıç: 'Kaçak sarayın kaçak danışmanları var'
CHP'li Kılıç: "Kaçak sarayın kaçak danışmanları var"
25 Mart 2024 Pazartesi - 13:46

Selçuk Balkan'dan Çeşmealtı halk buluşması...

CHP Urla Belediye Başkan Adayı Selçuk Balkan, Çeşmealtı Mahallesi'nde beşinci halk buluşmasını gerçekleştirdi. Çeşmealtı için gerçekleştireceği çalışmaları anlatan Balkan, mazbatasını alır almaz düğmeye basacağını ve kaybedilen dört buçuk yılı çok çalışarak telafi edeceğini belirtti.

Selçuk Balkan dan Çeşmealtı halk buluşması...

Düzenlenen mitinge geçmiş dönem milletvekilleri Bülent Baratalı, Türkan Miçooğulları, Musa Çam, Önceki dönem Belediye Başkanları Ertan Erdek, Sibel Uyar, Hüseyin Mutlu Akpınar da katıldı.

1 Nisan sabahından itibaren “bizim tek işimiz gücümüz Urla olacak.” diyen Selçuk Balkan, Çeşmealtı sahil düzenlemesinin önceki dönemlerde gerçekleştirildiğini fakat kayyum döneminde bozulup yeniden yapıldığına dem vurarak, “Çeşmealtı’nı bozup yeniden yapacağınıza neden düzenlenmeye ihtiyacı olan İçmeler ’deki sahilimizi yapmadınız? İçmeler Mahallesindeki sahilimizi de yapacağız, Çeşmealtındaki sahilimizi de Avrupa standartlarında, modern aydınlatma sistemleriyle donatılmış, peyzaj ve çevre düzenlemeleriyle diğer ilçeleri imrendirecek bir sahil haline getireceğiz” dedi.

Türkiye’nin ve dünyanın en özel yerlerinden birinde yaşadıkları için çok şanslı olduklarını söyleyen Balkan, konuşmasına “İlçemiz her zaman taş ocakları, RES ve JES tehlikesi ile karşı karşıya. Güzel ilçemizi koruyarak gelecek nesillere miras bırakmak boynumuzun borcu.

Denizli, Güvendik ve Özbek Mahallelerimiz arasında oksijen deposu olarak tabir edebileceğimiz bir hazineye sahibiz. Talana ve ranta karşı, bu bölgedeki ormanlık alanı korumak adına BURGAZ KENT ORMANI projemizi hayata geçirmek istiyoruz.” ekledi.

Çeşmealtındaki Pazar yerinin kışın yağmur ve rüzgardan, yazın sıcaktan vatandaşları ve pazarcıları mağdur ettiğini belirterek, Denizli Mahallesindeki beş bin metrekarelik alanda imar planı Pazar yeri olan alana alt yapı hizmetleriyle birlikte kapalı bir Pazar yeri yapacaklarını ve ayrıca tuvalet, çay ocağı, otoparkı ile daha modern bir hizmet sunacaklarını ifade etti.

Alternatif yol ile Çeşmealtı ile devlet hastanesi arası 4 kilometreye inecek”

Çeşmelatı ile Urla Devlet Hastanesi arasındaki mesafeyi 4 kilometreye indireceğini belirten Selçuk Balkan “Hafta sonları Nebioğlu yokuşundan başlayıp Dörtyol ışıklarına kadar yoğun bir trafik oluşuyor. Bu trafik artık tüm mevsimlere yayıldı. Allah muhafaza Çeşmealtından bir vatandaşımız hastalansa, ağaçlı yolda bulunan eski Tekel deposundaki ambulanslar bile trafiğe çıkmakta zorlanırken hastanın vaktinde hastaneye yetişmesi çok zor. Bu yüzden alternatif bir yol oluşturmak zorundayız. İskele trafiğine girmeden, Çeşmealtı’ndan Urla Devlet Hastanesine, Bozavlu’dan yeni bir yol kazandıracağız. Böylelikle Çeşmealtı ile hastane arasını 4 kilometreye indireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Sokaktaki canlara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Chpli aday, Adnan Menderes Üniversitesi veterinerlik fakültesi son sınıf öğrencilerini Urla’ya davet ederek, tüm mahallelerde kısırlaştırma ve aşılama hizmeti uygulayarak kontrolsüz üremenin önüne geçeceklerini belirtti. Balkan ayrıca, var olan barınağın fiziki koşullarını da iyileştireceğini söyleyerek sahiplendirme çalışmalarına ağırlık vereceklerini, sahiplenilen hayvanların aşılanma ve sağlık kontrollerinin belediye tarafından ücretsiz olarak yapılacağını belirtti.

CHP’nin amblemi bir sembol değil, bir yaşam felsefesidir.”

Selçuk Balkan konuşmasında “Partimizin 6 oklu amblemi yalnızca bir sembol değil, bir yaşam felsefesidir. Bu felsefeyi zihnimde, yüreğimde, hayatımda yaşamaktan büyük onur duyuyorum. Bu felsefenin sembolü olan 6 oklu bayrağımı dalgalandırmak benim için büyük bir şereftir. Pankartlarında kendini büyütüp, partisinin logosunu küçülterek insanları kandırmaya çalışanlara yalnızca üzülüyoruz.

Tek adamlığa duydukları özentiden mi yoksa partilerinden duydukları utançla mı bunu yapıyorlar bilmiyoruz ama İzmir halkının aklıyla oynayamayacaklarını seçimde bir kez daha görecekler. Sizin kurnaz planlarınız, manipülatif oyunlarınız, göstermelik çağdaş ve modern tavrınız İzmir’de hiçbir zaman işe yaramadı, bundan sonra da yaramayacak. Bunu hala anlayamadınız mı?” sözlerine de yer verdi.

1 Nisan sabahında güneşin Urla’dan bir başka doğacağını söyleyen Balkan, güzel günler göreceğiz güneşli günler sözleriyle konuşmasına son verdi.

 

 
Kemalpaşa Ulucak'ta Mehmet Türkmen'e büyük ilgi...
 
Cemil Tugay'dan Büyükşehir binası açıklaması!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemalpaşa Ulucak'ta Mehmet Türkmen'e büyük ilgi...
Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen tarafından, Ulucak’ta 2018 ...
CHP Karşıyaka Adayı Yıldız Ünsal: Afet yönetiminde öncü olacağız
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye ...
CHP'li Polat: "Emekli hesabını yapanlar garanti hesabını yapamıyor"
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Mahir Polat, garanti ...
 
Çiçek’ten Menderes’e 'Yaşam Merkezleri' sözü...
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ilçeye tüm kesimlerin ...
Kuşadası'nda rozet takma töreni...
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Gelecek Partisi'nden istifa ederek ...
Hamza Dağ: ''60 gündür 'Projeleri tartışalım' diye yalvarıyorum''
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “60 ...
 
Başkan Cemil Tugay: Mücadele edeceksiniz
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ...
Çiftçioğlu: ''Kendi stadımızda Kaf-Kaf çekeceğiz''
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Yalı’da Gazi Mustafa ...
CHP'li seçmenden AK Partili Çiftçioğlu'na övgü..
İzmir’de Karşıyaka Çarşı girişinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile selamlaşmak ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri