ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/29°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Akşener'den veda konuşması...
Akşener'den veda konuşması...
Özgür Özel'den şatafatlı odada israf uyarısı... ''Hesabını soracağız''
Özgür Özel'den şatafatlı odada israf uyarısı... ''Hesabını soracağız''
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
29 Mart 2024 Cuma - 10:54

Sığacık’ta İsmail Yetişkin coşkusu...

Seçim öncesi halk buluşmalarını sürdüren CHP’li Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin’i, Seferihisar’da binlerce kişi karşıladı. Ellerinde meşalelerle yürüyen coşkulu kalabalık, “Seferihisar Goca Başkanla Emin Ellerde” dövizleri açarken, İzmir Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, İsmail Yetişkin’e destek verdi.

Sığacık’ta İsmail Yetişkin coşkusu...

Seferihisar Belediye Başkanı ve CHP’li Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin, seçime günler kala ilçeye damga vuran mitinglere imza atıyor. Sığacık'ta düzenlenen mitingde binlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla alanı doldurdu. CHP Seferihisar İlçe Başkanı Rahmi Tezel Çınar ve CHP’li Belediye Meclis Üyesi adaylarının da hazır bulunduğu miting öncesi binlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle destek yürüyüşü düzenledi. Yetişkin’in sözleri sık sık sloganlarla kesilirken, “Seferihisar Goca Başkanla Emin Ellerde”, “Sen, Ben Yok, Biz Varız" dövizleri dikkat çekti.

AZİZ KOCAOĞLUNDAN DESTEK

Mitinge katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, İsmail Yetişkin’e destek vererek vatandaşlardan oy istedi. Adaylığını geri çeken ve Yetişkin’e desteğini açıklayan Gelecek Partili Halil Budak da mitinge katılanlar arasında yer aldı. “Kaleiçi’nin baştan yaratılmasının esas mimarı dönemin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Aziz Kocaoğlu’dur. Kendisi bugün bizlerle. Sizin sayenizde halk güldü, esnaf güldü, tarih güldü, Seferihisar güldü. Hoşgeldiniz başkanım” diye konuşan Yetişkin, Kocaoğlu’nu  selamladı. Kocaoğlu ise Yetişkin için şunları söyledi: “Seçimler çok önemli. 15 sene IBB Başkanlığı yaptım. 5 senedir emeklilik hayatı yaşıyorum. Uzun yıllardan beri CHP üyesiyim. Partimiz sayesinde bir yere geldiğimizi hiçbir zaman unutmamalıyız. 

5 yıldır belediye başkanlığı yapan İsmail kardeşim herhangi bir şaibeye karıştı mi?

Sınırlı imkanlarla gece gündüz çalıştı mı? İsmail Başkandan ne Seferihisar'a, ne İzmir'e, ne Turkiye'ye, ne de Cumhuriyet Halk Partisi'ne zerre kadar kötulük gelmez. Macera aramayalım. Çok iyi bir oy farkıyla başkanımızı yeniden belediye başkanlığı koltuğuna oturtmalıyz. Ne kadar fazla oyla seçersek şu andaki iktidar partisine 2028 seçimleri için sarı kart göstereceğiz.”

SIĞACIK CHP İLE GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDECEK

Sığacıkla ilgili diğer adayların söylemlerine tepki gösteren Yetişkin, 2009’dan sonra Sığacık nereden nereye geldi? 15 yılda Avrupa’dan Amerika’dan turistlerin geldiği bir turizm merkezi oldu. Kimin döneminde yapıldı bunlar? Tabii ki Cumhuriyet Halk Partisi döneminde! Hiç merak etmeyin! Sığacık bundan sonra da Cumhuriyet Halk Partisi ile cennet gibi olmaya devam edecek” diye konuştu.

GİRLEN TEPKİSİ

Rakiplerinin ikisinin de AK Parti adayı olduğunu belirten Yetişkin’i iktidara Girlen’deki sosyal alanla ilgili tepki gösterdi. Yetişkin, “Şimdi benim karşımda iki Ak Parti adayı var. Biri asil, biri yedek. Asil Ak Parti adayı, gelmiş Sığacığı turizm cenneti yapacağız diyor. Siz cenneti bırakın, önce elimizden aldığınız Girlen’i yapın. Girleni! Ama ben size söyleyeyim. Girlen’e bir çivi çakmadılar bundan sonra da çakmayacaklar. Neden biliyor musunuz? Çünkü Seferihisar’ı asla kazanamayacaklarını biliyorlar. Oy yoksa hizmet de yok diyen biz değiliz onlar. Yeniden söylüyorum. Biliyoruz yapmayacaksınız. Bırakın biz yapalım! Bu halkı artık daha fazla mağdur etmeyin” dedi.

İKTİDARA YAŞAMA MÜDAHALE TEPKİSİ

22 yıllık iktidarı da eleştiren Yetişkin, “Öyle bir iktidar var ki başımızda. Tek dertleri kimin nasıl yaşadığı, ne giydiği, ne içtiği, ne yediği. Vallahi bıktık. Billahi bıktık. Sadece biz değil, ülkenin dört bir yanından insanlar bıktı. İşte bu yüzden hayatını yaşamak isteyenler, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin yönettiği bölgelere kaçıyor. Seferihisar halkı özgür olmak istiyor” diye konuştu.

“KARŞIMDA İKİ AK PARTİLİ ADAY VAR”

Rakiplerini de eleştiren Yetişkin, “Dedim ya karşımda iki Ak parti adayı var diye. Yedek Ak partili, şimdi Memleket Partisi’nden aday. Bu dördüncü adaylığı. Artık bir kendine parti kurup aday olmadığı kaldı. Onu da gelecek dönem yapar herhalde.Şimdi bu aday biliyorsunuz 99'dan 2009’a kadar belediye başkanlığı yaptı burada. O günden beri de her seçimde aday. 2014 ve 2019’da Ak Parti’den aday oldu. Yetmedi gitti Ak Parti’nin ilçe başkanlığını yaptı. Millet Ak Parti’den kaçıp buraya geliyor. Kendisi Ak Partiyi zorla buraya getirmeye çalışıyor” diyerek tepki gösterdi.

“ONLAR RANT BİZ HİZMET BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ”

İktidarın halkı yoksulluğa mahkum ettiğini ve rant odaklı belediyecilik yaptığını vurgulayan Yetişkin, “Şimdi bir de çıkmışlar CHP'li belediyeler hizmetten anlamaz diyorlar. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz Onlar rant belediyeciliği, biz hizmet belediyeciliği. Yahu siz bu milletle dalga mı geçiyorsunuz? Milyonlarca gencin işsiz kalmasının sorumlusu biz miyiz? Emeklinin torununa bir çikolata alamamasının sebebi biz miyiz? Tarımı biz mi bitirdik? Zeytin ağaçlarını kökünden kesip de madenlere biz mi peşkeş çektik?” diye sordu.

“BÜYÜK ZAFERE 3 GÜN KALDI”

29 Mart’ta Seferihisar’da büyük bir mitinge imza atacaklarını belirten Yetişkin herkesi mitinge davet etti. Yetişkin, “Sevgili arkadaşlar, Büyük Zaferimize sadece 3 gün kaldı. Yarın Seferihisar Merkez Mitingimizde yine tüm coşkumuzla buluşalım. Çünkü sen ben yok, biz varız. Sen olmazsan bir eksiğiz. Sen varsan tamamız. Yarın tüm Seferihisar’ı coşkumuza davet ediyorum. Gelin bir olalım, birlik olalım!

Oradasınız değil mi!! Hep beraberiz değil mi!! Ben de sizlerleyim. Goca başkanınız hep sizinle. Biz 5 yıl boyunca yine İşimiz Gücümüz Seferihisar diyeceğiz!

Burada bizimle olan tüm hemşehrilerimin yüreğine sağlık. Şimdiden herkesi 31 Mart akşamı kutlamalara davet ediyorum. Şundan emin olun! Biz kazanacağız! Biz kazanacağız! Biz kazanacağız!

Önümüz aydınlık. Önümüz zafer! Önümüz aydınlık önümüz zafer” dedi.

 
İzmir'de 112 kilogram metamfetamin ele geçirildi!
 
Soyer: Ben yola devam ediyorum!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Eşki: ''Bornova'da büyük değişim başlayacak''
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, göreve gelmeleriyle birlikte ...
Deniz Yücel: "En önemli işimiz oyumuza sahip çıkmak"
CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz ...
Menemen'de görülmemiş kortej...
Menemen Belediye Başkanvekili ve başkan adayı Aydın Pehlivan'a destek ...
 
Tugay ve Kınay'dan İzmirspor'a ziyaret...
CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, İzmir Büyükşehir Belediye ...
Başkan Tugay İzmir'in su sorunu yaşamaması için gerekli formülü açıkladı
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, İzmir Esnaf ...
CHP’li Yıldız Ünsal: Karşıyaka ‘Çocuk Dostu Kent’ olacak
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, ...
 
Nalbantoğlu'dan İzmirliler'e sandık çağrısı!
CHP İzmir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Hakları Komisyonu ...
CHP'li Aslanoğlu'dan seçim güvenliği mesajı... "40 bin kişilik ordu ile İzmir sandıkları güvende olacak"
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, pazar günkü yerel seçim öncesi sandık ...
CHP'li Işık mal varlığını ilçe bilboardlarına astırdı!
CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık mal varlığını ilçedeki bilboardlardan ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri