ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4994
    Dolar
  • Euro
    34,5602
    Euro
  • Altın
    2.497,010
    Altın
  • Bist-100
    9.548,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/29°
    ADANA
  • ANKARA
    11/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    18/31°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/23°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    17/28°
    IZMIR
  • KONYA
    10/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Koca dehşeti: 25 bıçak darbesiyle öldürdü!
Koca dehşeti: 25 bıçak darbesiyle öldürdü!
Rekabet Kurumu'ndan ilaç şirketlerine ceza!
Rekabet Kurumu'ndan ilaç şirketlerine ceza!
Ümit Özdağ'dan Ümit Özat'a görev!
Ümit Özdağ'dan Ümit Özat'a görev!
Özgür Özel'den Demirtaş için heyet!
Özgür Özel'den Demirtaş için heyet!
17 Eylül 2022 Cumartesi - 17:15

''AK İcraat İzmir'' sergisi açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanlığınca açılan "AK İcraat İzmir" sergisinin açılışına katıldı.

 AK İcraat İzmir  sergisi açıldı

Dağ, partisinin İzmir İl Başkanlığındaki serginin açılışında yaptığı konuşmada, iktidar olarak hizmet etmenin birinci görevleri olduğunu, bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi.

Her zaman yeni vizyonlar ortaya koyduklarını kaydeden Dağ, "Bu dönem İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerinin hükümetten ne talebi olmuşsa makul çerçevede ne varsa hepsi yerine getirilmiştir." diye konuştu.

Dağ, iktidarları döneminde İzmir'e yapılan yatırımlardan bahsederek, "20 sene süre zarfında İzmir'e toplam 112 milyar 65 milyonluk kamu yatırımı, devlet yatırımı gerçekleştirdik." dedi.

Türkiye'nin her yerinde AK Parti'nin ve Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasının bulunduğunu belirten Dağ, şöyle devam etti:

"Türkiye'de biz bunu yaparken dün İstanbul'da CHP Genel Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bir mazot töreni yaptılar. Mazot verememe töreni yaptılar. Yani bir iş yapalım derken, sadece organizasyonu bile beceremeyen, rezil olan, millete bu konuda gerçekten söyleyecek sözlerini bırakın, icraat konusunda bile rezil olan bir siyasi parti, bir genel başkan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı var. Aradaki fark bu." diye konuştu.

 

Dağ, 2023 seçiminde en yüksek oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçileceğine inandığını dile getirerek, "Son dönemde yapılan anketlerde açık farkla birinci. 'Farkla' demiyorum bakın, 'açık farkla' yine yeniden birinci parti olacağız Allah'ın izniyle." ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de İzmir'de engellemelere rağmen birçok projeyi tamamladıklarını söyleyerek, "İnşallah 2023'te de İzmir'de birinci olacağız. Cumhur İttifakı birinci olacak. 2024'te de İzmir Büyükşehir'i ve birçok ilçeyi kazanacağız. Durmak yok, yola devam." değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra açılışı yapılan sergiye AK Parti İzmir milletvekilleri Yaşar Kırkpınar ile Necip Nasır da katıldı.

Özgür Özel'in açıklamaları

Hamza Dağ, sergiyi gezdiği sırada gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in dün yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Dağ, "Herhalde İzmir'deki CHP siyasi aktörleri yeterli gelemiyorlar. Önümüzdeki dönemde İzmir'e ithal Manisa'dan, Malatya'dan siyasi aktörlerin gelmesi planlanıyor. Yani o açıdan burada bu İzmir'in bugüne kadar siyaset yapan CHP'lilere bir haksızlık gibi bir durum var." ifadelerini kullandı.

Bunun kendilerini "çok ilgilendirmediğini" kaydeden Dağ, şöyle devam etti:

"Ben e-ticaretle ilgili geçen hafta Mecliste bir açıklama yaptım ve o açıklamada sorduğum sorular çok net. Yani burada biz bu kanunu getirirken tekelleşmenin önüne geçmek için bir kanun teklifi sunduk. Hem komisyonda hem genel kurulda. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri bizim yapmış olduğumuz bu düzenlemenin çok yerinde olduğunu, evet tekelleşmeyi engellediğini, milli olduğunu, bu ülkenin vatan evlatları tarafından yapıldığını, tebrik ettiklerini, takdir ettiklerini ifade ettiler. Engin Altay'ın konuşmaları var, açık. Kanunun tamamındaki kanaatleri o."

Kendisinin sosyal medya hesabından da bu konuda net şekilde açıklama yaptığını hatırlatan Dağ, sözlerini şöyle tamamladı:

"Lafı başka yere çevirip de buradaki suçlulukla, panikle yapmış oldukları açıklamaları başka yere yönlendirmesinler. Onlar yerli, milli vatan evlatlarının 'helal olsun onlara' diye övdükleri kanunu Anayasa Mahkemesine bugün götürmek zorunda bırakılmasındaki lobi çalışmaları ne, onu açıklasınlar. Diğerleri lafügüzaf. Diğerleri boş laf. Diğerleri bir şeyleri bulandırıp başka şeyler yapmak. Ben yeni değilim siyasette. İzmir de beni iyi bilir. Neyle uğraştığımı, ne için çalıştığımı, kim için çalıştığımı iyi bilir. Onlar boş laflar. Buradaki suçlulukla beraber 'aman şuraya bir şey atabilirsek bundan kurtarabilir miyiz' diye yaptıkları bir iş. Bu e-ticaretle ilgili o sorularımı tekrar ediyorum, onları bir cevaplasınlar. Bıraksınlar başka yerlere işleri söylemeyi. Artı, tekraren burada söylüyorum. Burada bir tekelleşme söz konusu olur ve bundan da milletimiz 1 yıl sonra, 2 yıl sonra mağdur olursa bunun müsebbibi Cumhuriyet Halk Partisidir. Bunu da tarihe not düşüyorum."

Açılışı yapılan sergide, AK Parti hükümetlerinin bugüne kadar İzmir'de yaptığı yatırımlara ilişkin bilgilerin bulunduğu posterler yer aldı

 
Kavacık’ta 10. Üzüm Festivali coşkusu!
 
TSYD Turnuvası'nda Arkas Altekma'yı geçti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Sürekli'den otopark çıkışı: ''Yer göstermeden yıkmaktaki amacınız ne?''
AK Parti İzmir İl Başkanlığı bu hafta, 30 ilçedeki eş zamanlı ziyaretlerini ...
CHP'li Kuşoğlu: Başka aday çıkarsa masa dağılır
CHP Genel Başkan Yardımcısı Kuşoğlu "6'lı masada Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ...
CHP'li Sındır'dan kadro çağrısı!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Öğretmenevi ve Akşam Sanat ...
 
Kılıçdaroğlu: "Banker Erdoğan mısın sen? Yeter be adam"
CHP lideri Kılıçdaroğlu, TOKİ'nin yürüttüğü sosyal kontu projesinin bitmeyecek ...
CHP İzmir'den seçim güvenliği kararı...
CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısı, il başkanı Deniz Yücel başkanlığında, ...
AK Partili Sürekli: ''İşine gelmeyince devletin, gelince kendi işi''
AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun ...
 
Kani Beko: "Vahdettin'in ihanetini savunanlara geçit vermeyeceğiz"
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç ...
İYİ Partili Uğur Poyraz: 'CHP ile şu an ittifak değiliz'
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, CHP ile şu anda bir ittifak içinde ...
Akşener'den adaylık açıklaması
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hakkında açıklamalarda ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri