ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/28°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İYİ Parti'de karar günü...
İYİ Parti'de karar günü...
CHP'den 1 Mayıs hamlesi...
CHP'den 1 Mayıs hamlesi...
Yeni KDV düzenlemesi yürürlüğe girdi
Yeni KDV düzenlemesi yürürlüğe girdi
CHP'li Kılıç: 'Kaçak sarayın kaçak danışmanları var'
CHP'li Kılıç: "Kaçak sarayın kaçak danışmanları var"
6 Mayıs 2023 Cumartesi - 15:20

AK Partili İnan: "Siz asıl kapağı 15 Mayıs'ta göreceksiniz"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, İngiliz "The Economist" dergisi kapağına, 14 Mayıs seçimlerini taşıyarak, “2023'ün en önemli seçimi. Türkiye ve Demokrasinin geleceği” başlıklı haberde “Yeni hükümet Batı’yla hasarlı ilişkileri tamir edecek” değerlendirmesi yapmasına tepki gösterdi. İnan, "Siz asıl kapağı 15 Mayıs sabahı göreceksiniz” dedi. 

AK Partili İnan:  Siz asıl kapağı 15 Mayıs ta göreceksiniz

Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği tarafından Narlıdere Huzurevi’nde düzenlenen İl Divan Toplantısı’na da katılan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, İzmir’de ziyaretçilere açılan Dünya’nın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu’yu gençlerle birlikte ziyaret etti. TCG Anadolu gemisini görenleri duygulandırıp gururlandırırken, AK Partili İnan, “Türkiye Yüzyılına yürüyoruz. Kendimizden eminiz. Ülkemize güveniyoruz!” ifadelerine yer verdi.

“YÜCE MİLLETİMİZİN AKLIYLA ALAY ETMEYİN!”

HDP’nin Mardin mitinginde konuşan Salihe Aydeniz’in terörist başı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılacağı ve yine aynı mitingde konuşan HDP’li Ahmet Türk’ün Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini söylediğini belirten İnan, 6’lı masanın karanlıkta ittifak kurduğunu öne sürdü. İnan, “Bugün Mardin’de miting yapıyorlar. Oradaki temsilcileri muhtemelen teşkilat mensupları, ‘İmralı’yı parça parça edeceğiz, o hain terörist elebaşısını dışarı çıkartacağız’ diyor. Diğer Genel Başkanları da ‘Allah Belamızı versin ki biz bunlarla iş yapmadık’. Ya siz kimi kandırıyorsunuz. Siz yüce milletimizin aklıyla alay etmekten artık vazgeçin. Siz pazarlık yapmadık diyorsunuz ama ‘Selahattin Demirtaş’ı çıkartacağız’ diyorsunuz. ‘ortak mutabakat metninizde 1 tane dahi terör örgütüyle mücadele anlamında bir maddeniz yok. Adaylarınızın durumu İzmir’de bu halde. Zaten İzmir’i uzaktan yakından bilmeyen ‘ithal’ adayları da getirdiniz koydunuz. Yüce milletimizin aklıyla alay etmenin bedelini 14Mayıs’ta çok ağır bir şekilde ödeyeceksiniz. Biz gençler olarak sadece iktidarın teröre karşı mesafeli olmasını savunamayız. Bugün Fransa’da, İngiltere’de, Amerika’da, Avrupa’da muhalefetiyle iktidarıyla teröre karşı mesafe devletin zemininde vardır. Fakat bunu ana muhalefet maalesef elimizden aldı. 2010 yılından bu yana FETÖ ve PKK ile eylem ve söylem birliği içerisinde olan bir CHP var karşımızda. Bugün PKK da FETÖ’de Millet İttifakı’nın kazanmasını istiyor. 15 Temmuz’da bu devlete en büyük alçaklığı yapanlar ve yurtdışına kaçanlar Millet İttifakı’nın kazanmasını istiyor. Bu nedenle bu mücadele milli bir mücadeledir ve bu milli mücadeleyi de bir birlikte sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

“HANİ 2 SENE İÇİNDE KÖRFEZ’DE YÜZÜLECEKTİ”

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i eleştiren İnan şunları söyledi:

"Biz İzmir’in sokaklarında büyüdük. Narlıdere’yi Bornova’yı da Bergama’yı çok iyi biliyoruz. 30 ilçemizin her birini sokak sokak iyi biliyoruz. İnşallah şehrimizin yerel yönetimlerden kaynaklı geride kalmışlığını da daha ileri taşımak için2024’ün provasını da 2023’de yapmamız lazım. Hatırlarsanız 2019 yerel seçimlerinde bu belediye başkanı ne dedi? 2 sene içerisinde bu körfezde gençler yüzecek dedi. Şuan körfezin geldiği nokta takdiriniz. Şehir trafiği artık şehrin nüfusunun büyümesiyle birlikte çökme noktasına geldi. Biz eğer Konak Tüneli’ni, Çevre yolunu, Göztepe ve Alsancak stadını yapmasaydık, Adnan Menderes Havalimanı’nın iç hatlar terminali projesini yapmasaydık, şehir hastanemiz bitti ve muazzam bir sağlık kompleksi oldu, onu da en tez zamanda inşallah açıyoruz onu yapmasaydık, eğer biz 2011 yılında eğer biz İzmir’de hizmet serüvenine başlamasaydık şuan İzmir’de şehircilik tamamen çökmüştü. Ama şuan 2 sene içerisinde de çökme noktasına gelmiş görünüyor. O nedenle biz 2024’ün provasını da 2023’te hep beraber yapmak durumundayız. Bu anlamda sizlerden çok destek bekliyoruz. Eminim ki 14 Mayıs’ta İzmir’de AK Parti rekor bir oy alacak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla 1. Turda yeniden Başkan seçeceğiz.” 

“15 MAYIS SABAHI DÜNYA DERGİLERİNİN MANŞETLERİNİ GÖRECEKSİNİZ”

İngiliz "The Economist" dergisi kapağına, 14 Mayıs seçimlerini taşıyarak, “2023'ün en önemli seçimi. Türkiye ve Demokrasinin geleceği” başlıklı haberde “Yeni hükümet Batı’yla hasarlı ilişkileri tamir edecek” değerlendirmesi yapmasına da tepki gösteren İnan, “Biz bağımsızlık mücadelemizde ayağımızdaki prangaları kıra kıra bugünlere kadar geldik. Tüm antidemokratik, statüko ve vesayet süreçlerini tarihin kara çöplüğüne yolladık. O nedenle bir daha o parantezi bu milletin aziz gençliği, bu milletin Teknofest kuşağı, bu memlekette ecdadının izinde olan gençliği size bir daha açtırmayacak” dedi. Bu hafta yayınlanan dergilerin kapaklarına değil 15 Mayıs sabah Dünya dergilerinin manşetlerine bakılması gerektiğini de vurgulayan İnan, “Biz bağımsızlık mücadelemizde ayağımızdaki prangaları kıra kıra bugünlere kadar geldik O nedenle yeni baştan çocuklarımız için ayaklarımıza yeniden pranga örerek bir ekonomik refah, ekonomik aydınlanma istemeyen tarafız. Tüm Dünya da bunun farkında. Tüm Dünya dergilerinde bugün Cumhurbaşkanımızın resmi var. Ama siz bu hafta çıkan dergilere hiç bakmayın. 15 Mayıs sabahı hepiniz o dünya dergilerinde çıkan manşetleri göreceksiniz. Biz 20 senedir o Dünya’daki manşetlerde mücadele ede ede bugünlere geldik. Tüm antidemokratik, statüko ve vesayet süreçlerini tarihin kara çöplüğüne yolladık. O nedenle bir daha o parantezi bu milletin aziz gençliği, bu milletin Teknofest kuşağı, bu memlekette ecdadının izinde olan gençliği size bir daha açtırmayacak. Siz asıl kapağı 15 Mayıs sabahı göreceksiniz” dedi. 

Ziyaretleri kapsamında ilkokulunu okuduğu İzmir’in Konak ilçesindeki Alsancak Melih Özakat İlkokulu’nu ziyaret eden İnan’a okul defterindeki kayıt sayfasının fotokopisini de hatıra olarak verildi. İzmir Ticaret Odası ile Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni de ziyaret eden İnan, talep ve önerileri de dinledi. Öte yandan 5 Mayıs Dünya Ebeler Günü olması nedeniyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret, burada çalışan ebeler ve hemşirelerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

 
Koparmanın cezası 244 bin lira!
 
Menemen FK lideri ağırlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: "Onların kökünü kazıyacağım"
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Uyuşturucu baronları, onların kökünü kazıyacağım ...
AK Partili Bursalı'dan yabancı dergi yayınlarına tepki...
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı, son günlerde yabancı ...
AK Partili Çankırı: ''Kardeşliğe kelek yaptınız''
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Millet İttifakı adayı ...
 
CHP'li o isim kabinedeki görevini açıkladı...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Sayın Cumhurbaşkanımız takdir ...
Akşener, Kılıçdaroğlu'na ekonomi politikaları için 2 isim verdi!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; seçimin kazanılması halinde ekonomi ...
CHP'li Aslanoğlu'dan seçim güvenliği mesajı: ''İlk andan itibaren takipteyiz''
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yurt dışı oylar için sandıkların ...
 
CHP'li Deniz Yücel: "Denizler mücadelesine devam ediyor!
Türkiye devrimci hareketinin sembol isimlerinden Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ...
Bayraklılı kadınlardan Kılıçdaroğlu’na tam destek
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Anneler Günü öncesi Bayraklılı ...
AK Partili Çelik, ‘’Milletimizin değerleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ahmet Can Çelik, vatanın birliği, bölünmez ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri