ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5031
    Dolar
  • Euro
    34,8485
    Euro
  • Altın
    2.439,430
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/34°
    ADANA
  • ANKARA
    15/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    15/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
8 Ekim 2023 Pazar - 16:10

AK Partili Kasapoğlu'dan yerel seçim mesajları...

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nin ardından, yerel seçim sürecine ve gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İzmir’in yerel yönetimler tarafından iyi yönetilmediğini öne süren Kasapoğlu, “AK Parti’nin yerel yönetim dinamizmini İzmir’e kazandıracağız. İzmir halkı buna hazır. Büyükşehirle, ilçeleriyle buna hazır. İzmir’in yerel yönetim hasretini İzmirlilerle birlikte sona erdireceğiz” dedi.

AK Partili Kasapoğlu dan yerel seçim mesajları...

Demokrasi kültürünü taçlandıran, ahenkli, kardeşçe ve başarılı bir kongre süreci geçirdiklerini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimlere ilişkin kongrede verdiği startı hatırlatan İzmir Milletvekili Kasapoğlu, İzmir’in yerel seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İzmir’in AK Parti hükümetlerinin çok fazla yatırım, çok fazla hizmet götürdüğü bir şehir olduğunu söyleyen Kasapoğlu, “Ülkemizin gözbebeği bir şehir. Türkiye’de sanayinin, milli ekonominin, milli mücadelenin öncüsü bir şehir. Doğası, toprağı, insanıyla hizmetlerin en güzeline en özeline layık bir şehir. Yerel yönetim önemli bir hizmet alanı. İzmir tüm ilçeleri, tüm halkıyla en güzel hizmete layık. Bunu yerel yönetimle taçlandıracağız” dedi.

“İZMİR HALKI BUNA HAZIR”

Yerel seçim sürecine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Kasapoğlu, iddialı açıklamalarda bulunarak, şunları söyledi:

“İzmir maalesef yerel yönetimler açısından bahtsız bir şehir. Ciddi yatırımlar yaptık. İzmir-İstanbul otoyolu en bilineni. Bilinen bilinmeyen yüzlerce yatırım… Merkezi hükümet olarak bu konuda yatırıma devam edeceğiz. Spor, sağlık, eğitim… Her alanda ilgili kurumlarımızla yatırımları tesis edeceğiz. Yerel yönetimin de bu anlamda istekli olması lazım, heyecan duyması lazım. Ancak İzmir’in yerel yönetim anlayışı büyük ölçekte bu heyecana sahip değil. Yaşananlarla görüyoruz. Trafiği, çevre faaliyetleri, kentsel projeksiyonu ile maalesef İzmir’de tatsız bir tablo var. Bunu değiştirmek için önümüzde bir süreç var. AK Parti’nin yerel yönetim dinamizmini İzmir’e kazandıracağız. İzmir halkı buna hazır. Büyükşehirle, ilçeleriyle buna hazır. İzmir’in yerel yönetim hasretini yine İzmirlilerle birlikte sona erdireceğiz.”
 
ADAY BELİRLEME SÜRECİ

Dr. Mehmet Kasapoğlu, aday belirleme süreci ile ilgili de konuştu. AK Parti tüm süreçleri kurumsal bir anlayış, heyecan, dinamizm ve değişimle yürüttüğünü vurgulayan Kasapoğlu, “Kamuoyu yoklamaları, halkımızın talepleri, beklentileri ve bununla birlikte gerçekleştirdiğimiz pek çok aşama bu süreçte de işleyecek. Belediyecilik anlayışımızı en güçlü şekilde temsil edecek adaylarımızla tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’imizde de halkımızın huzuruna çıkacağız” açıklamasını yaptı.
 
“DEĞİŞİM, AHENK VE KARDEŞLİK”

Kasapoğlu cumartesi günü yapılan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne ilişkin görüşlerini de paylaştı. AK Parti’nin Türk demokrasisi için büyük bir kazanım olduğunu dile getiren Kasapoğlu, bunu yıllardır şölenlerle, kongrelerle daha da güçlendirdiklerini ifade etti. Kongrelerin Türkiye’nin demokratik sürecinde önemli birer merhale olduğunu belirten AK Parti İzmir Milletvekili, şöyle konuştu:

“AK Parti daima dinamizmini, heyecanı ve değişimi somut olarak ortaya koymuştur. Bizim için değişim, bir söylemden ibaret değil. İlk günden itibaren siyasette, kabinede, bürokraside bu değişim anlayışını güçlü bir şekilde ortaya koymuş ve işletmiş bir partiyiz. Bir yandan yeni yüzler yeni heyecanlar, bir yandan da tecrübenin birleşmesi bize dinamizmi getiriyor. Bizi ayıran en önemli özelliklerden biri de bu. Değişimi içselleştirmemiz ve uygulamamız. Bizim kongremizde sandalyeler havada uçuşup kavga, gürültü hakimiyeti olmuyor. Bizde hakim olan ruh; değişim, ahenk ve kardeşlikten taviz vermeyen anlayıştır.”
 
"HERKESİ ODAĞA ALAN BİR ANLAYIŞ"

Kasapoğlu ülke gündemine ilişkin soruları şu şekilde yanıtladı:

“Tüm iktidarımız boyunca halkımızın tüm kesimlerini gözeten bir yönetim anlayışı sergiledik, emekçisiyle, emeklisiyle, genciyle sporcusuyla herkesi gözeten, herkesi odak alan bir anlayış ortaya koyduk. Dünya çeşitli badirelerden geçti. Bunların etkilerini zaman zaman yaşadık. Bu etkileri en aza indirebilmek, halkımızı mağdur etmeme azmiyle hep özveri ile yaklaştık. Bu anlayışımızı hem pandemi hem de bölgemizde yaşanan savaşlar sonrası da devam ettirdik. Toplumun tüm kesimlerini enflasyona ezdirmemek bizim önemli bir çalışma alanımız. Daha da ötesi hassasiyet alanımız. Bu hassasiyetimizi, Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, emeklilerimizle ilgili ortaya koyacağımız çalışma ile ortaya koyacağız.”

"GENÇLER EN ÖNDE YER ALMAYA DEVAM EDECEK"

2018-2023 yılları arasında 5 yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini üstlenen Dr. Mehmet Kasapoğlu, gençlikle ilgili düşüncelerini şöyle aktardı:

“AK Parti milletin kurduğu bir parti. Milleti ile birlikte yol yürüyen bir parti. Milletinin taleplerini, beklentilerini göz ardı etmeyen bir parti. Bu yürüyüşte gençler en önde yer aldı, en önde yer almaya da devam edecek. AK Parti bir gençlik hareketidir. Bu yüzden Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasında bu genç ruhun, bu genç misyonun güçlü bir şekilde devam edeceğini görüyoruz. Gençlerin siyaset dahil her alanda önünü açtık. Gençler için gereken tüm imkanları Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyduk. Hayat bir değişim, dönüşüm içerisinde. Gençlik de dinamik. Onların istekleri, talepleri beklentileri ve özellikle süreçler içinde var olması bizler için bir öncelik olacak ve gençlerle birlikte bu yolu yürümeye devam edeceğiz.

 
İzmir'de aylardır aranan seri katil yakalandı!
 
İzmir'de kız meselesi cinayetle bitti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İmamoğlu'dan dikkat çeken sözler: Taşları temizleyelim!
CHP İstanbul İl Kongresi’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ...
TRT'de amcaoğlu skandalı!
TRT’de Teftiş Kurulu Başkanı ile Başmüfettiş skandalı yaşanıyor. CHP Çorum ...
CHP İstanbul İl Kongresi'nde gerginlik... O pankarta tepki!
CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde açılan bir pankart tepkilere neden ...
 
CHP'li Yücel'den o imam hakkında suç duyurusu!
İstanbul Eminönü Elhaç Timurtaş Cami imamının, sosyal medyada yayılan ...
CHP'li Arslan'dan Akkuyu Nükleer Santrali tepkisi: "Gerçeğin Rus şirket tarafından itiraf edilmesinden rahatsız oldular"
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ednan Arslan “Akkuyu Nükleer ...
CHP’li Bakan'dan genelge tepkisi!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İçişleri Bakanlığı’nın kurumlara gönderdiği ...
 
CHP'li Yücel: AKP teşkilatlarına üye olmak hakim-savcı olma kriteri!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Deniz Yücel, Meclis ...
CHP İzmir'den üniversitelerde yemek zammı protestosu: 'DERHAL İSTİFA EDİN'
CHP İzmir İl Başkanlığı, Bornova, Buca ve Çiğli ilçe başkanlıklarının ...
AK Partili Saygılı'dan kongre öncesi açıklama: "Hep yeni hep ileri"
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, parti olarak yenilendikçe güçlenen ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri