ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3552
    Dolar
  • Euro
    34,7075
    Euro
  • Altın
    2.437,590
    Altın
  • Bist-100
    9.991,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
Türkiye'nin utanç tablosu... 147 çocuk anne oldu!
Türkiye'nin utanç tablosu... 147 çocuk anne oldu!
Aile faciası: Eşini öldürüp intihar etti!
Aile faciası: Eşini öldürüp intihar etti!
Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem!
Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem!
11 Ekim 2022 Salı - 09:34

AK Partili Sürekli: ''Biz karınca gibi çalışırken onlar ipe un serdi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği, “Türkiye’nin kazanımları ve 2023’ün önemi” programının 4.sü Bornova’da düzenlendi. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Biz, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaparken, muhalefet sadece muhalefet etti, istemezükçü anlayışını sürdürdü. Belediyelerinin hali ise ortada. Biz, karınca gibi çalışıp dev eserler ortaya koyarken, onlar sadece ipe un serdiler” diye konuştu.

AK Partili Sürekli:  Biz karınca gibi çalışırken onlar ipe un serdi

Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuna Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ konuşmacı olarak katıldı. İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar’ın da katıldığı toplantıya çok sayıda partili ve vatandaş ilgi gösterdi.

İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ise yaptığı konuşmada güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirerek şunları söyledi; “Dünyada yaşanan fiyat artışlarıyla birlikte, muhalefetin iş bilmez yaklaşımının aksine; faizleri düşürdük. Cumhurbaşkanımızın kararlılığı neticesinde uygulanan tedbir programı ile üretim, istihdam ve ihracat rakamlarımız arttı, Türkiye büyüdü. Ekonomimiz canlı tutuldu. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz dedik ve imkânlarımız ölçüsünde ezdirmedik. Yıl başına kadar çok daha güzel gelişmeler yaşanacak.”

Çünkü biz, dört duvar siyaseti yapmıyoruz…

AK Parti’nin sokağın, milletin istikametinde doğduğunu ve 21 yıldır bunu unutmadan çalıştığını ifade eden İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki 21 yıllık hizmet yolculuğumuz, binlerce yatırım ve hizmet barındırıyor. Bütün engebelere rağmen, yolumuzdan sapmadıysak, hedeflerimize bir bir ulaştıysak; bunun altında davamıza olan bağlılığımız ve milletimizin iradesi vardır. Çünkü biz, dört duvar arasında siyaset yapmıyoruz. Millete karşı hiç kör, sağır ve dilsiz olmadık. Bir kilometre iş yapmayı; bin kilometrelik söze değişmedik. 21. yılımızda halen alandayız. Halkın yanındayız, evindeyiz, tarlasındayız, işyerlerindeyiz. Bir yandan dünyayı sarsan ekonomik gelişmelerle mücadele ederken, yatırımlarında hız kesmeyen; öte yandan terörle mücadelesini sürdürürken, uluslararası arenada Türkiye’yi bir güç haline getiren politikaları üreten AK Parti iktidarı; doğru bildiğinden şaşmayacaktır. Oturduğu yerden ahkâm kesen, başladığı işi bitiremeyen, işleyen bir yatırımı sürdüremeyen, sözlerini tutamayan, halkı dillerinden düşürmeyip hizmetsiz bırakan, bahanesi hiç bitmeyenler iyi bilsin ki; biz çalışmaya ve yanlış gördüklerimizi yerinde anlatmaya devam edeceğiz. CHP’nin çöp-çamur-çukur siyasetine inat, üretmeye ve doğruları söylemeye devam edeceğiz. 2023 seçimlerinde sandığa gidecek olan milletimiz; bu iki tutumun farkını iradesiyle ortaya koyacaktır. İcraat mı? Laf ebeliği mi? Hep birlikte göreceğiz. O zamana kadar da yaptıklarımızı, yapmakta olduklarımızı anlatmaya devam edeceğiz. 

21 yıldır demokrasi ve kalkınma noktasında pek çok reform yaptık. Yerli ve milli üretimde önemli bir ivme yakaladık. Bir asırlık işi, 21 yıla sığdırdık. Biz, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaparken, muhalefet sadece muhalefet etti, istemezükçü anlayışını sürdürdü. Belediyelerinin hali ise ortada. Biz, karınca gibi çalışıp dev eserler ortaya koyarken, onlar sadece ipe un serdiler.”

Türkiye, dünyadan pozitif ayrıştı…

Ekonomik tabloyu değerlendirerek; yılbaşına kadar fiyatlara ilişkin çok daha olumlu gelişmeler yaşanacağını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, konuşmasında; ‘’Türkiye, Dünya’da yaşanan fiyat artışlarından etkilenmemek için muhalefetin ve bazı iktisatçıların aksine bir yol izleyerek başarılı oldu. Cumhurbaşkanımız ‘Faizleri düşüreceğiz.’ dedi. Her şeye rağmen faizleri düşük tutuk. Bu süreç ekonomimizi hep canlı tuttu. Hep ürettik, istihdam arttı, ihracat arttı ve Türkiye büyüdü. Dünyada, faizleri yükseltenlerde çok ciddi bir resesyon söz konusu. Bizler faizleri düşük tutarak ekonomin canlı olmasını sağladık. Türkiye Dünya’dan pozitif ayrıştı. İhracatımız 250 Milyar doların üzerine çıktı. Başta Birleşmiş Milletler olmak üzere büyük ticari ekonomik kuruluşlar yüksek faizin bir çare olmadığını söylemeye başladı. Şimdi AK Parti hükümetinin düşük faiz politikası ne kadar anlamlı olduğu tescillendi. İnşallah Cumhurbaşkanımızın ifade etiği gibi, ‘Biz bugüne kadar vatandaşımızı imkânlarımız ölçüsünde enflasyona ezdirmedik, bundan sonra da ezdirmeyeceğiz.’ Hükümetimiz iyileştirmelere devam edecek. Şubat ayına kadar da fiyatlarla ilgili çok güzel gelişmeler yaşanacak. Bizler de sabırlı olacağız ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Partimizi ve politikalarımızı herkese anlatacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Aslan’dan 21 yılın icraat sunumu

AK Parti İzmir İl Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Ali Aslan, Bornova İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirdikleri programda; 2002’den bugüne ‘Türkiye’nin Kazanımları’ sunumunu gerçekleştirdi. Önceki dönemlere ilişkin bilgilerle; AK Parti iktidarının yatırım ve politikalarını anlatan Aslan şöyle konuştu; “Cumhurbaşkanımız liderliğinde Dünya’ya yön veren bir Türkiye haline geldik. 2002 öncesi ABD Başkanı’nın önünde ve IMF kapılarında el pençe divan duran, yardıma muhtaç bir Başbakan’ı olan Türkiye varken, bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Dünya’ya yön veren bir Türkiye var. Bunlar kolay olmadı. Bunları, vesayet odaklarını aşarak ve milletimizin desteği ile başardık. Savunma sanayi başta olmak üzere ulaştırma, sağlık, eğitim, sosyal hizmetler gibi, her alanda dev eserler hayata geçirdik. Vatandaşlarımızın dertlerine derman olduk, olmaya da devam ediyoruz.’

Güzel kentimizi AK Belediyeciliğimizle taçlandıracağız

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Gündoğan ise, ‘’Geride bıraktığımız 21 yılda olduğu gibi bugün de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde; İzmir’imizde ve Bornova’mızda hem 2023’te hem de 2024’te seçimleri zaferle tamamlayacak, hemşehrilerimizin teveccühleriyle bu güzel kentimizi AK Belediyeciliğimizle taçlandıracağız. Bu yönde kendimize, teşkilatlarımıza ve hemşehrilerimize inancımız tamdır.’’ diye konuştu.

Dünyanın gözü, kulağı Türkiye’de…

Son 21 yılda savunma sanayinde atılan adımları anlatan Güvenlik ve Terör Uzmanı Coşkun Başbuğ, Türkiye’nin bugün Dünya’nın gözünün kulağının üzerinde olduğu başat bir ülke olduğunu söyleyerek şöyle konuştu; “Türkiye 20 yılda gelişen, büyüyen, bölgesinde ve küresel anlamda güçlü bir ülke haline geldi. Aynı zamanda mazlumların da umudu haline geldi. Suriye’de Filistin’de Dünya’nın neresinde bir yardıma ihtiyaç varsa, Türkiye’nin varlığını, kendisine yardım edeceğini biliyor. Yıllarca terörle mücadeleye milyarlarca dolar paralar ödendi. Savunma sanayinde yerlilik yüzde 10’lardaydı. Gelinen noktada yerlilik oranı yüzde 85’lerde. O dışarıdan ithal ettiğimiz savunma sanayi ürünlerini, şimdi biz üretiyoruz. Aynı zamanda ihracatını da yapıyoruz. SİHA’lar, İHA’lar, ATAK helikopteri ve nicesi Mehmetçiğimizin gücüne güç kattı.’’

 
Menderes'te okul kantinlerine denetim
 
Öğrenciler için yemek noktası 6'ya çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: "Kasım ayında yapısal reçeteyi açıklayacağım"
ABD'deki ziyaretlerini sürdüren CHP lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı ...
İYİ Partili Yüksel: "Vatandaşımızın ilgisi 2023 için ışık oluyor"
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Ünzile ...
CHP'li Torun'dan İzmir çıkışı: "344 milyon doların hesabını nasıl vereceksiniz?"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, halkın hizmet alımının engellendiğini ...
 
Erdoğan: Faiz inmeye devam edecek, kimse akıl vermeye kalkmasın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu kardeşiniz bu görevde olduğu sürece, faiz her ...
Bahçeli'den erken seçim açıklaması
MHP lideri Bahçeli, "Seçimler yasa çerçevesinde 18 Haziran 2023 tarihinde ...
CHP İzmir Balçova'da sahaya indi
CHP İzmir İl Başkanlığı aralıksız sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında ...
 
İzmir'de hastane sorunu! Bedri Serter: ''Kalp krizi geçirenler 150 km mesafeden İzmir'e yetiştirilmeye çalışıyor''
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir'de yapımı yılan hikayesine ...
Erdoğan’dan LGBT çıkışı: "Gereği neyse yapacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son zamanlarda topluma LGBT’yi soktular, aile ...
Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a: "Zorbasın, yasakçısın"
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki başörtüsü ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri