ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    42,0603
    Dolar
  • Euro
    48,5574
    Euro
  • Altın
    5.412,390
    Altın
  • Bist-100
    10.972,00
    Bist-100
  • ADANA
    11/27°
    ADANA
  • ANKARA
    3/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    14/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/22°
    IZMIR
  • KONYA
    5/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İş insanı Halit Yukay'ın ölümüne neden olan geminin kaptanı için iddianame hazırlandı
İş insanı Halit Yukay'ın ölümüne neden olan geminin kaptanı için iddianame hazırlandı
Yerlikaya: 11 suçluyu Türkiye'ye getirdik
Yerlikaya: 11 suçluyu Türkiye'ye getirdik
Türkiye genelinde alarm verildi, Karadeniz'i tümden sardı: Büyük istila başladı
Türkiye genelinde alarm verildi, Karadeniz'i tümden sardı: Büyük istila başladı
İşte ekim ayının zam şampiyonu!
İşte ekim ayının zam şampiyonu!
15 Nisan 2023 Cumartesi - 15:44

AK Partili Sürekli: İzmir'e son 20 yılda 226 milyar 676 milyon TL yatırım yapıldı

İzmir’de düzenlenen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Aday Tanıtım Toplantısının hemen ardından sahanın yolunu tutan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Dikili, Bergama ve Kınık’ta depremzede aileler, teşkilat, STK ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Sürekli AK Parti hükümetlerinin son 20 yılda İzmir’de 226 Milyar 676 milyon TL’lik yatırım yaptığını söyledi.

AK Partili Sürekli: İzmir e son 20 yılda 226 milyar 676 milyon TL yatırım yapıldı

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, günün ilk ziyaretini Dikili Esnaf Odasına yaptı, ardından da Dikili Çarşısı’nda faaliyet gösteren esnaflarla buluştu. Esnaflara samimi karşılamaları ve destekleri için teşekkür eden AK Partili Sürekli, “AK Parti olarak, üretim ve istihdamın artması için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Esnaf ve sanatkâr odalarımızın her daim yanlarında olduk. Bugün sadece İzmir’imizde odalarımıza kayıtlı olan 130 binden fazla esnaf ve sanatkarımızın büyümesi ve gelişmesi için gayret göstermeye devam ediyoruz” dedi. Bir süre önce annesini kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi Dikili İlçe Başkanı Mehmet Arslan’a taziye ziyaretinde bulunan Sürekli, ardından Gaziantep’te asrın felaketini yaşayan ve Dikili ilçesine gelen depremzede aileye konuk oldu. Bir yıl içinde 319 bini konut ve köy evi olmak üzere toplamda 650 bin konutun hak sahibi depremzedelere teslim edileceğini hatırlatan Sürekli, yaralar sarılıncaya kadar depremzedelerin yanından ayrılmayacaklarını söyledi.

MAZLUMLAR KENDİSİNİ 14 MAYIS’TAN SONRA DA GÜVENDE HİSSEDECEK

Bergama İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Sürekli, 14 Mayıs seçimlerinin Türk- İslam coğrafyalarında yaşayanların yanı sıra dünyadaki mazlumlar tarafından da yakından takip edildiğini kaydetti. AK Partili Sürekli, “Biliyorlar ki bizler onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Biliyorlar ki biz var olduğumuz sürece, kendilerini güvende hissedecekler. Dünyanın neresinde bir mazlum varsa biz onun yanında olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. AK Partimiz yine zaferle ayrılacak seçim yarışından. Gece gündüz sokak sokak dolaşan, gönüllere dokunan dava ve yol arkadaşlarıma güvenim tam” dedi.

BERGAMA’DA CUMHUR İTTİFAKI BULUŞMASI

Bergamalıların hanelerine de konuk olan Sürekli, iftarını Bergama’daki Cumhur İttifakı teşkilatlarıyla yaptı. Cumhur İttifakı’nın İzmir’de örnek bir çalışma iklimi yakaladığını söyleyen Sürekli, “Her birimiz ülkemiz için yarınlarımız için İzmir için hemen şimdi diyor, birlik ve beraberlik içinde çaba gösteriyoruz. İttifakımızın İzmir’deki çalışmaları örnek teşkil ediyor. Türkiye Yüzyılı’nı bu güç birliğiyle inşa edeceğiz. Ülkemizi hep birlikte daha aydınlık yarınlara taşıyacağız. Elbette bunu engellemek isteyenler olacaktır, tıpkı Bergama’ya yaptığımız Millet Bahçesinin engellenmek istenmesi gibi. Unuttukları bir şey var, milletinin hizmetkarı olmak için yola çıkanları engelleyemezsiniz. Millet Bahçemizin yapımıyla ilgili çalışmalar hızla sürüyor, istedikleri kadar engel olmaya çalışsınlar, biz o alanı milletimizin hizmetine sunacağız. AK Belediyecilik anlayışıyla alt ve üst yapısını ayağa kaldırdığımız Bergama’mızdaki hizmetlerimiz artarak devam edecek” diye konuştu. İftar programının ardından İstiklal Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili adayı Sürekli, Ramazan gecelerinin eşsiz güzelliğini Bergamalı hemşerileri ve esnaflarla paylaştıklarını kaydetti. Sahurda Kınık ilçesindeki balkan göçmenleri ile bir araya gelen Sürekli, ilgi ve destekleri için teşekkür edip gönül coğrafyasında yaşayan soydaşlarına selam gönderdi.

SÜREKLİ: BEN BAKIRÇAY’IN EVLADIYIM

Kınık’ta Balkan göçmenleriyle sahur programına katılan Kerem Ali Sürekli, CHP aday listelerini eleştirdi. Sürekli, “Bakırçay, Kuzey Ege İzmir’in önemli bölgelerinden birisidir. Her seçimde Bakırçay’dan bir aday olsun denir. Bizim de Bakırçay’da yaşamış, yıllarca Bakırçay’la bütünleşmiş bir aday olmasını isteriz.  Mevcut durumu gözden geçirdiğimizde, CHP’nin Bakırçay’dan birçok aday adayı vardı. Ama tüm bu adaylar içerisinde Bakırçay temsilcisi olabilecek adayları değerlendirmedi. Ama bizden, ben varım. Ben Bakırçay’ın evladıyım.” İfadelerini kullandı.

 
İYİ Parti İzmir'de startı veriyor... Aday tanıtım toplantısının tarihi belli oldu
 
O ülkede darbe girişimi... Ordu her yeri bombalıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti İzmir'de startı veriyor... Aday tanıtım toplantısının tarihi belli oldu
İYİ Parti İzmir'de milletvekili adayları, seçim startını 18 Nisan Salı ...
Soylu seçim tahminini açıkladı!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçimlerde AK Parti'nin, Cumhurbaşkanı ...
AK Partili Saygılı Büyükşehir Meclisi'ni takip etti
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ...
 
CHP Foça Seçim Ofisi açıldı... "Hep birlikte Türkiye'yi değiştireceğiz"
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ...
MHP'de aday tepkisi... Üyeler bile yalnız bıraktı!
Aydın’da partisinin tabanında sevilen MHP MYK üyesi Burak Pehlivan’ın ...
CHP'li Yücel: "Omuzlarınızdaki ağır yükü alacağız"
Karşıyaka’da Çarşı esnafıyla ve Bostanlı Sanayici ve İşadamları Derneği ...
 
AK Partili İnan: "İzmir'de yerel yönetimlere ait bir tane gençlik merkezi, kütüphane göremezsiniz"
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp ...
Azerbaycanlı milletvekilleri İzmir'de...
Azerbaycan Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Ehliman Emiraslanov ...
HÜDA PAR'lı aday AK Partili kadının elini havada bıraktı!
AK Parti’nin Gaziantep milletvekili aday tanıtım toplantısında HÜDA PAR ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 11 9 2 0 25 5 20 29
2 Trabzonspor 11 7 3 1 17 7 10 24
3 Fenerbahçe 10 6 4 0 18 6 12 22
4 Göztepe 11 5 4 2 13 6 7 19
5 Beşiktaş 10 5 2 3 16 12 4 17
6 Samsunspor 10 4 5 1 14 10 4 17
7 Gaziantep FK 10 5 2 3 15 18 -3 17
8 Tümosan Konyaspor 10 4 2 4 17 15 2 14
9 Rams Başakşehir 11 3 4 4 12 9 3 13
10 Corendon Alanyaspor 10 3 4 3 11 11 0 13
11 Kocaelispor 11 3 2 6 10 15 -5 11
12 Çaykur Rizespor 10 2 4 4 11 14 -3 10
13 Kasımpaşa 10 2 4 4 9 12 -3 10
14 Hesap.com Antalyaspor 10 3 1 6 11 20 -9 10
15 Gençlerbirliği 11 2 2 7 10 16 -6 8
16 ikas Eyüpspor 10 2 2 6 6 13 -7 8
17 Zecorner Kayserispor 10 0 6 4 8 22 -14 6
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 10 1 1 8 10 22 -12 4
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri