ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5740
    Dolar
  • Euro
    34,9757
    Euro
  • Altın
    2.419,780
    Altın
  • Bist-100
    9.722,00
    Bist-100
  • ADANA
    21/36°
    ADANA
  • ANKARA
    18/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/27°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/22°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/24°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erdoğan'dan İsrail'le ticaret açıklaması!
Erdoğan'dan İsrail'le ticaret açıklaması!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Yargıtay'daki düğüm yine çözülmedi!
Yargıtay'daki düğüm yine çözülmedi!
Tıraş ücretini fazla bulup berberi kurşunladı!
Tıraş ücretini fazla bulup berberi kurşunladı!
31 Ekim 2022 Pazartesi - 22:33

AK Partili Sürekli: İzmir hizmet ve icraat haftasına hazır olsun"

zmir, hafta boyunca sürecek programlarla üç bakanı ağırlamaya hazırlanıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yoğun programlarla İzmir’e gelirken; Genel Merkez’in düzenlediği ‘2023’e doğru Şehir Buluşmaları’nın 4.’sü de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla Cuma güne gerçekleştirilecek.

AK Partili Sürekli: İzmir hizmet ve icraat haftasına hazır olsun

İl Yürütme Kurulu Toplantısı’nın da gündemini oluşturan bakan ziyaretlerine ilişkin konuşan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “İzmir, bir ‘hizmet ve icraat’ haftası yaşayacak. Bakanlarımız, şehrimizi pek çok noktada kucaklayacak. Açılış ve temel atmalarımızın yanı sıra; MKYK Üyelerimiz, 40 milletvekilimizin de katılacağı Şehir Buluşması da gerçekleşecek. İzmir, hizmet ve icraat haftasına hazır olsun. Hükümetimiz temsilcileri bugüne kadar İzmir’e hiç eli boş gelmedi. Yine gelmiyor…” dedi.

14 fabrika açılacak… 7 fabrikanın temeli atılacak…

Yürütme Kurulu’nda bakanların İzmir programına ilişkin bilgi veren Başkan Sürekli, şöyle konuştu; ‘’AK Parti İzmir olarak bu hafta kendi olağan programlarımızı gerçekleştirirken değerli bakanlarımızı ve genel merkez temsilcilerimizi de ağırlayacağız. Yoğun bir programla yarın sabah İzmir’e gelecek olan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın ilk durağı, rüzgar enerjisi sektörünün temsilcileri ile yapacağı toplantı olacak. Sayın Bakanımız; Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde 14 fabrika ve İZKA Projeleri açılışı ile 7 fabrikanın temelini atacak.  Bornova 3. Sanayi Sitesi Yönetimi ve esnafları ile Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayicilerle buluşmasının ardından; İl Gençlik Kolları Başkanlığımızın düzenlediği ‘İlk Oyum’ başlıklı organizasyonda gençlerimiz ile bir araya gelecek. Çarşamba ve Perşembe günleri de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Bilgin şehrimizde olacak.”

İzmir’in hükümet nezdindeki yerinin özel olduğuna vurgu yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Bakanlarımız, İzmir’e hiçbir zaman elleri boş gelmedi. Halkımızla, ticaret dünyamızla ya müjdelerle ya da icraatlarla bir araya geldiler. Şimdi de dolu dolu programlarıyla İzmir’e moral olacak proje ve açılımlarla bizimle olacaklar. Kim ne derse desin; İzmir 21 yıldır göz bebeğimizdir. Çünkü, başta ciddiye alınmak olmak üzere; her türlü ilgi, hizmet ve yatırımı hak etmektedir.” diye konuştu.

30 ilçede ‘dev kadro’ ile ‘dev buluşma’

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından yürütülen ‘2023'e Doğru Şehir Buluşmaları’nın 4 Kasım Cuma Günü İzmir’de yapılacağını duyuran İl Başkanı Kerem Ali Sürekli şunları söyledi; “Turizm ve Kültür Bakanımız Sayın Mehmet Nursi Ersoy, MKYK Üyelerimiz, 40 milletvekilimiz İzmir’i topyekûn kucaklayacak.  30 ilçemize dağılarak vatandaşlarımızla buluşacak; esnaf, STK, Muhtar ve üye ziyaretleri gerçekleştireceğiz.  Onları dinleyecek, tüm alanlara ilişkin görüş ve taleplerini dinleyeceğiz. 21 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Genel Başkan Yardımcılarımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kollarımızla her zaman milletimizin yanında olduk. Olmaya da devam ediyoruz. ‘Türkiye Yüzyılı’ geçmiş ve geleceği buluşturacak önemli bir açılım olarak bize önce milletin iradesini güçlendirmemiz gerektiğini ortaya koyuyor. Halkımızla hizmet odaklı; ayrımsız, şartsız, katılımcı bir anlayışla bir araya gelmeyi sürdürecek; hedeflerimize tek tek ulaşacağız. Cuma günü de sokak sokak dolaşacak o dev kadro ile gerçekleşecek dev buluşma; karıncanın gücünü göremeyenlere de yol gösterecek. AK Parti Milletten korkmaz, milletle birlikte yürür.”

 
İzmir'de izinsiz yürümek isteyen gruba polis müdahalesi
 
Malatya'da korkutan deprem
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Boztepe'den Çiğli çıkışı: "Spekülatörlere inanmayın"
İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Üyesi Hüsnü Boztepe, Çiğli’de ...
AK Partili Dağ'dan Menemen Serbest Bölgesi açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı kararıyla İzmir'in ...
AK Partili Sürekli'den 29 Ekim mesajı: "Cumhuriyet kazanımları parlayacak"
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhuriyet’in kuruluşunun ...
 
CHP'li Purçu'dan okul tepkisi: "İzmir'e üvey evlat muamelesi yapılıyor"
İzmir Milletvekili Özcan Purçu İzmir depremi nedeniyle yıkılan ve iki ...
CHP'li Sındır'dan hükümete bütçe tepkisi
CHP İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kamil Okyay Sındır, ...
Ümit Özdağ'dan İzmir mesajı...
İzmir'de gündeme dair açıklamalar yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit ...
 
Hüseyin Baş'ın çağrısına İYİ Parti'den yanıt!
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Millet İttifakı'nda ...
CHP'li Beko'dan Mahir Ünal'a sert tepki!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, AK Partili Mahir Ünal'ın Cumhuriyet ...
CHP'li Serter'den dövizli protesto!
İzmir Milletvekili Bedri Serter, 2023 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri