ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3194
    Dolar
  • Euro
    35,1068
    Euro
  • Altın
    2.295,660
    Altın
  • Bist-100
    9,05
    Bist-100
  • ADANA
    12/24°
    ADANA
  • ANKARA
    8/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/24°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/23°
    IZMIR
  • KONYA
    9/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
Yargıtay'da seçim 1 Nisan'a kaldı!
Yargıtay'da seçim 1 Nisan'a kaldı!
11 Haziran 2022 Cumartesi - 15:32

AK Partili Sürekli'den 'Seçim güvenliği' açıklaması!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Hukuk Komisyonu ve İl Seçim İşleri Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Avukat Buluşmasına’ katıldı.  Sürekli, meslektaşları ile görüş alışverişinde bulunduğu toplantıyı da değerlendirdiği açıklamasında, muhalefetin gündeme getirdiği ‘seçim güvenliği’ konusuna da değindi.

AK Partili Sürekli den  Seçim güvenliği  açıklaması!

Muhalefete seslenen Başkan Sürekli; “Spekülasyonları; dezenformasyon ve kargaşa yaratmaktan öteye gitmeyecek, asla işe yaramayacaktır. Aslolan milletin iradesinin sandıktan olduğu gibi çıkmasıdır ve bu hepimizin meselesidir. Artık kabul etmeliler; ‘Millet ne derse, o olur!’ diye konuştu. Başkan Sürekli ayrıca, İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı Adaylığını İzmir’den ilan etmesinin kendileri ve İzmir için büyük bir onur olduğunu söyleyerek sorumluluklarının daha da arttığını kaydetti.

Pandemi nedeniyle ara verdikleri ‘Avukat Buluşmalarına’ devam edeceklerini ifade eden Sürekli, avukatlarla ilgili de önemli adımlar attıklarına dikkat çekerek, sorunların farkında olduklarını, bunları çözmek ve mesleki imkânlarını arttırmak üzere somut gelişmeler olduğunu belirtti.

Seçim güvenliği tüm partilerin meselesidir!

Son günlerde muhalefet partilerinin tartışma konusu haline getirdiği ‘Seçim Güvenliği’ ile ilgili de konuşan Başkan Sürekli; bu meselenin tüm partilerin meselesi olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi; “Seçim güvenliği kara propagandalara malzeme yapılmayacak kadar hassas bir konudur. Başta ana muhalefet olmak üzere; tüm muhalefet partilerine sesleniyorum… Bu son derece yanlış ve tehlikeli bir hamledir. Yaratılan spekülasyonlarla, dayanaksız, temelsiz söylemlerle elde edilebilecekleri tek şey; kargaşa ortamıdır. Ki bundan kendileri de etkilenecektir. Sandığın milletimizin iradesinin tecelli yeri olduğu gerçeğinden hiçbir zaman kaçmadık. Bunun örnekleri çok İstanbul, Ankara örnekleri orada duruyor. Bu kara propagandayı, kendi alacakları sonuçtan korktukları için, telaşlarından yürütüyorlarsa bilemem.  Artık kabul etmeliler; ‘Millet ne derse o olur!’ AK Parti; bu gerçeği kendisine yol haritası yapmış, yeri geldiğinde dersini çıkarmış bir partidir. Bu noktada, bizi karalamak kimsenin haddi değildir.”

Cumhurbaşkanımız bizi ve İzmir’i onurlandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İl Danışma Meclisi’nde Cumhurbaşkanlığı Adaylığını açıklamasının büyük onur olduğunu belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Cumhurbaşkanımızın adaylığı malumdu elbette. Ancak, bunu İzmir’den dillendirmesi bizim için çok anlamlı ve heyecan vericiydi. Bizi de İzmir’i de onurlandırdı. İzmir’de olmak, İzmirlilerle olmak hususunda her fırsatı değerlendiren Cumhurbaşkanımız; şehrimize duyduğu güveni, ‘Cumhur İttifakı olarak birinci olacağımıza inanıyoruz.’ sözleriyle ortaya koydu. Bunu gerçeğe dönüştürmek üzere sorumluluğumuz arttı.  Hâlihazırda yüksek bir motivasyonla çalışmalarını yürüten teşkilatlarımızın heyecanı katlandı. 3 yıldır soluksuz alandayız. İzmirlilerle buluşuyor, her kesimi kucaklayan paylaşım ve etkinliklerle yol alıyoruz. Cumhurbaşkanımızın katılımları ile yaşanan coşku; yolumuzu daha da aydınlatacaktır, inanıyorum.” diye konuştu.

Bizi harekete geçiren seçim değildir…

AK Parti’nin eylemsel bir çalışma sistemi uyguladığına ve her zaman alanda olduğuna dikkat çeken AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü; “3 yıldır vefa ziyaret ve toplantılarımızı, İzmir Buluşmalarımızı, STK ve üye ziyaretlerimizi yapıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi; AK Parti hiçbir zaman milletle, teşkilatlarıyla, kanaat önderleriyle seçimden seçime buluşan bir parti olmamıştır. Bizi harekete geçiren seçim değil; tüm benliğimizle sarıldığımız hizmet aşkıdır. Tüm kesimlerle olduğu gibi, avukatlarımızla da pandemi nedeniyle ara verdiğimiz toplantılarımıza devam ediyoruz. Görüşleri, önerileri bizim için değerlidir. Adaletin en doğru biçimde ve zamanda gerçekleşmesinde özne olan, insanlarımızın savunma hakkı noktasında ulvi bir görev yapan avukatlarımızın sorunlarını çözmek; mesleğe yeni başlayanların desteklenmesi ve imkânların arttırılması konusunda en uygun adımları atma konusunda kararlıyız.”

 
CHP'li Kılıç'tan suç duyurusu çağrısı!
 
Deniz Yücel, üniversiteli gençlerle buluştu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Kılıç'tan suç duyurusu çağrısı!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, dün TBMM Genel Kurulu’nda, “Gezi ...
Davutoğlu'nun Şire Pazarı ziyareti sırasında gerginlik
2 günlük Malatya ziyaretinde kentteki kayısı pazarı olarak bilinen Şire ...
Bir suç duyurusu da CHP'li kadınlardan!
CHP İzmir İl Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkan ve Yöneticileri ...
 
CHP'li Sertel ''Son Padişah RTE'' yazılı araçla ilgili yeni görüntüler paylaştı...
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in TBMM Dikmen Kapısı'ndan çıkarkenki ...
Kani Beko: Sağlık çalışanlarının hakları eksiksiz verilmeli!
TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi, CHP İzmir ...
Türkşeker'in öz sermayesi eriyor!
Özelleştirilen 10 fabrikanın ardından 15 fabrika ile faaliyetlerine devam ...
 
Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na destek
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
Erdoğan'ın adaylığına CHP'den jet yanıt
Erdoğan, 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olduğunu ...
CHP'li Kılıç'tan Bakan Nebati'ye "İktisada Giriş" kitabı hediyesi!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Avukatlık Kanunu’nda Değişiklik ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri