ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3578
    Dolar
  • Euro
    34,8084
    Euro
  • Altın
    2.400,590
    Altın
  • Bist-100
    10.209,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/27°
    ADANA
  • ANKARA
    10/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    12/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
CHP'li Nalbantoğlu mali müşavirlerin sorunlarını meclise taşıdı!
CHP'li Nalbantoğlu mali müşavirlerin sorunlarını meclise taşıdı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde boş koltuk detayı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde boş koltuk detayı!
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Kayıp olarak aranıyordu... Toprağa gömülü bulundu!
Kayıp olarak aranıyordu... Toprağa gömülü bulundu!
28 Nisan 2022 Perşembe - 12:46

AK Partili Sürekli'den sağlık çalışanlarıyla sahur...

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Selçuk, Balçova, Güzelbahçe Ramazan buluşmalarının ardından Narlıdere’de Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi sağlık çalışanlarıyla sohbet etti, sahur yaptı.

AK Partili Sürekli den sağlık çalışanlarıyla sahur...

Geride kalan salgın sürecinde aslan payının sağlık çalışanlarına ait olduğunu belirten Başkan Sürekli; “Pandemiyle mücadelemiz, sayenizde başarıya ulaştı, örnek oldu. Doktorundan yardımcı personele kadar gurur tablomuz oldunuz. Yardımcı personel ile ilgili düzenleme yapıldı. Diğer talepleriniz ile ilgili de değerlendirmeler yapılacak ve somut adımlar atılacak.” diye konuştu.

Gittiği ilçelerde şehit ailelerini unutmayan ve onlarla zaman geçiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Selçuk’ta katıldığı sokak iftarında muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet etti. İlçedeki alt yapı çalışmalarına ilişkin gündemi de değerlendiren Sürekli; beklenen doğal gaz çalışmalarının iki ay içinde başlayacağını söyledi.

İller Bankası’nın desteği büyük ama…

Başkan Sürekli, iftarını, Selçuk önceki dönem İlçe Başkanı Osman Başterzi’nin ev sahibi olduğu iftarda, vatandaşlarla birlikte yaptı. 1994 yılında Kars’ın Kağızman ilçesindeki iç güvenlik operasyonunda teröristlerle girdiği çatışmada Şehit olan P. Er Fikri Üyücü’nün baba ocağını ziyaret eden Sürekli, daha sonra ilçe meydanında muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu. Gökçealan Mahallesi Muhtarı Nazmi Tabak, On Dört Mayıs Mahallesi Muhtarı Mehmet Ören, İsa Bey Mahallesi Muhtarı Ömer Görgülü ve Çamlık Mahallesi Muhtarı Talat Ünlü de buluşmaya katıldı.

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli burada şöyle konuştu; “Selçuk’ta da bir emanetimiz var ve mutlaka geri alacağız. Son günlerde; Büyükşehir ve Selçuk Belediyeleri alt yapı çalışmalarının eksikliği ve yolların halen köstebek yuvası gibi olması eleştirileri üzerine açıklamalar yaptılar. Selçuk Belediye Başkanı ile İZBETON arasında sosyal medyada paylaşımlar oldu. Aralarındaki alışveriş bizi ilgilendirmez. Ama ilçe halkını ilgilendirir. Çünkü ilçenin sokakları, yolları dökülüyor. Günah keçisi arama noktasına geldiler ki, buna izin vermeyiz. İller Bankası; yol yapımı için Selçuk Belediyesi’ne 6.5 Milyon TL kredi verdi. Ama, sokakta tam karşılığı yok. İhaleyi yapan belediye, sorunu çözmesi gereken yine belediye. İller Bankası’nın desteği büyük, kaynakları var ama ortada iş yok. O yüzden kimse kimseyi kandırmasın, kafa karıştırmasın, herkes sorumluluğunu yerine getirsin.”

Kendi aşısını üreten 9 ülkeden biriyiz

Balçova teşkilatı ile İnciraltı Muhtarı Ali Osman Güler ve mahalle sakinleri ile sahur öncesi buluşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Güzelbahçe Atatürk Mahallesi’ndeki sokak sahuruna da katıldı. Daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi sağlık çalışanlarıyla da sahur yaparak, görevi başındaki personel ve hastaları da ziyaret ederek bayramlaştı. Sürekli; burada yaptığı konuşmalarda şunları söyledi; “Pandemi, dünyayı derinden sarstı, dengeler alt üst oldu. Yaşanan ikinci üçüncü dalga İtalya, ABD, İngiltere, hatta Almanya gibi pek çok gelişmiş ülkeyi ezdi geçti. Ama biz devletimizin yoğun gayreti; bilim insanlarımızın, sağlık çalışanlarımızın ve milletimizin büyük fedakârlıkları ile yıkılmadık. Üstelik bu süreçte, 161 ülkeye ve 12 uluslararası kuruluşa tıbbi yardımda bulunduk. Bugün dünyada kendi aşısını üreten 9 ülkeden biriyiz. Yerli tanı kiti, solunum cihazı, ilaç ve aşımızı başarıyla üretiyoruz.  Bu başarıda, 1 Milyon 300 bin kişilik sağlık ordumuzun payı büyük. Aslan payı sizin… Tüm sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız. Şimdiden bayramınızı kutluyorum. İnanılmaz meşakkatli bir iş yapıyorsunuz; Allah kolaylıklar versin…” 

 
Göztepe'de yaprak dökümü!
 
CHP'li Murat Bakan: "Yangın sezonu tüm yıla yayılmalı"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aytun Çıray'dan flaş Hulusi Akar iddiası!
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, ...
Selçuk'ta "Başkan Sengel iftarı engelledi" iddiası
AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Cumhur İttifakı olarak ...
AK Partili Sürekli'den 23 Nisan mesajı: Savaşırken meclis kuran başka bir millet yok"
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
 
CHP'li Purçu o cezalara isyan etti: "HIRSIZLIK MI YAPSINLAR!"
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Roman yurttaşlara kesilen hurda toplama ...
CHP'li Kılıç: Evlenmek hayal, çocuk yapmak lüks!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda ...
İzmirli esnaf Yücel'e dert yandı: "ZAMLARDAN BIKTIK"
İzmir'in Konak ilçesine bağlı Basmane semtinde CHP İzmir İl Başkanı Deniz ...
 
IMF Türkiye ekonomisinin yerini açıkladı...
Hükümet "Türkiye'yi ilk 10 ekonomi arasına sokacağız" demişti ancak 2021'de ...
AK Parti İzmir depremzedelerle iftarda buluştu
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve Milletvekili Necip Nasır ...
AK Partili Sürekli'den Ramazan buluşmaları
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Ramazan ayı buluşmalarında ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri