ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3614
    Dolar
  • Euro
    34,6364
    Euro
  • Altın
    2.388,710
    Altın
  • Bist-100
    10.200,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/26°
    ADANA
  • ANKARA
    10/16°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/24°
    IZMIR
  • KONYA
    12/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
CHP'li Nalbantoğlu mali müşavirlerin sorunlarını meclise taşıdı!
CHP'li Nalbantoğlu mali müşavirlerin sorunlarını meclise taşıdı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde boş koltuk detayı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde boş koltuk detayı!
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Kayıp olarak aranıyordu... Toprağa gömülü bulundu!
Kayıp olarak aranıyordu... Toprağa gömülü bulundu!
27 Nisan 2023 Perşembe - 21:24

Akşener’den Binali Yıldırım’a: "Bu işten zararlı çıkarsınız"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum’da; AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın, "Bu seçim, işgalcilere karşı istiklal mücadelesi seçimidir” sözlerine sert tepki gösterdi. Akşener, " Bu ülkede yaşayan herkes, bu vatanın bütünlüğünden, birliğinden, milletin ferahından, refahından yana olan herkes; ayrılıkçılara karşı olan herkes bayrağın, toprağın, milletin birliğinden yana olan herkes; bu ülkenin birinci sınıf, has evladıdır. Bu işten zararlı çıkarsınız" dedi

Akşener’den Binali Yıldırım’a:  Bu işten zararlı çıkarsınız

İYİ Parti Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Meral Akşener, Erzurum'da yağmur altında vatandaşlara seslendi.

“BU ÜLKEDE YAŞAYAN HERKES, BU ÜLKENİN BİRİNCİ SINIF, HAS EVLADIDIR”

AK Parti Genel Başkanvekili ve önceki Başbakanlardan Binali Yıldırım'ın yaptığı, “Bu seçim işgalcilerle, İstiklal Harbi verenlerin arasında yapılan seçimdir” açıklamasını sert tepki gösteren Akşener,  şu ifadeleri kullandı;
*Buraya gelirken, bazı şeylere çok üzüldüm. Bu ülkede Başbakanlık yapmış bir kişi ve yaşını başını almış bir kişi; Erzincan'da konuşurken, Sayın Binali Yıldırım'dan bahsediyorum… Bakın çok enteresan. Diyor ki, ‘Bu seçim işgalciler ile İstiklal Harbi verenler arasında yapılan bir seçimdir.' Ayıptır, günahtır.
*Bu ülkede yaşayan herkes, bu vatanın bütünlüğünden, birliğinden, milletin ferahından, refahından yana olan herkes; ayrılıkçılara karşı olan herkes bayrağın, toprağın, milletin birliğinden yana olan herkes; bu ülkenin birinci sınıf, has evladıdır. 25 bin kayıtlı işsiz var, Erzurum'da. Ey Binali Yıldırım, onlara ne yapacaksın onu söyle.

“BU ÜLKENİN KAVGAYA İHTİYACI YOK”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sağanak yağmur altında yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
*Bu ülkenin kavgaya ihtiyacı yok. Bu ülkenin çocuklarının umuda ihtiyacı var. Bu ülkenin gençlerinin işe ihtiyacı var. Adalete ihtiyacı var. Hukuka ihtiyacı var. İstihdama ihtiyacı var.
*Senelerdir iktidar bunlar. Bunları konuşmayalım diye, istiklal mücadelesi ilan etmiş arkadaşlar. Hadi oradan be. Şeker fabrikasının özelleştirilmesi sebebi ile pancar üreticileri ve fabrikada çalışan işçilerin özlük hakları ne oldu, Sayın Erdoğan?
*Ne oldu Recep Bey? Bir zamanlar doğunun Paris'i olan Erzurum, şu anda gelişmişlik sıralamasında, 81 il içinde 62. Sırada, ne oldu Recep Bey? 2004 yılında sözü verilen ve her seçim yapılacağı söylenen Pasinler Ovası'nda baraj neden hala yapılmadı? Çünkü zaten şuculuk buculuk üzerinden oy alıyorlar.

“İFTİRA ETTİLER, BENDEN ÖZÜR DİLENMEDİ…”

*Bir hanıma şöyle yaptım (eğilerek selam verdi), yere tükürdü. Ama üzerine baktım, bu soğuk havada incecik bir pardösü. Eminim dar gelirli bir vatandaşımız. İçim acıdı. Ama onun karşısında bana eminim kafir dediler. Eminim PKK'lı dediler. Bunları düzelteceğiz.
*Bunları biz beraber düzelteceğiz. Ben, yedi yaşından beri beş vakit namaz kılan hacı bir kadınım. Bana ne dendi?  Kadınlar sizlerin desteğinizi bekliyorum. Ne dediler? Kocamı aldattığımı iddia ettiler, iftira ettiler.
*Erzurumlu için bu ne demektir. Erzurumlu için katli vacip demektir, doğru mu? Bunu dediler ve benden özür dilenmedi. Evet, namussuzluktur. Ama Cenabı Hak, bakın göreceksiniz nasıl cezalandıracak. Cenabı Hak sizleri; bu harami düzeni, bu hırsızlık, bu yolsuzluk düzenini yıkmak için vesile kıldı.

“KUL HAKKI YİYENLERİN TAMAMININ ELİNİ KIRMAZSAM NAMERDİM”

*Allah'ım harama bugüne kadar el uzatmam, şayet uzatırsam hem kanım kurusun, hem canım gitsin. Ama size söz, o haram el uzatanların, sizin hakkınızı alanların, kul hakkı yiyenlerin tamamının elini kırmazsam namerdim.
*Bizi birbirimize düşürmek isteyenler var. 45 bin Erzurumluya iş bulmak bizim görevimiz. 100 bin öğretmeni anında tayinini yapmak bizim görevimiz. Staj mağdurlarının haklarını yerine getirmek, onların hak kayıplarını gidermek bizim görevimiz.
*Tarımda çalışan gençlerin Bağ-Kur ve SGK primlerini ödemek bizim görevimiz. Çobanlık yapan kardeşlerimizin, SSK ya da Bağ-Kur'unu ödemek bizim görevimiz.

“8 MİLYAR DOLARLIK LİRALIK ET İTHALATI VAR”

*Erzurumlu yanıyor, dışarıdan Sırbistan kazanıyor, siz ağlıyorsunuz. 8 milyar dolarlık liralık et ithalatı var. Hepsini beraber çözeceğiz. Biz ne yapacağız? Köylerdeki su sayaçları kaldırılacak. Erzurum'da doğal gaz indirimi kullanılacak.
*Erzurum Havalimanı bölge havalimanı olacak. 20 yıldır söz verilen ama başlamayan, Alvar Barajı'nı biz yapacağız. Mülakatlar kaldırılacak. Erzurumspor için kapasitesi yüksek kapalı stadyum yapılacak.

“SAYIN KILIÇDAROĞLU 13. CUMHURBAŞKANI, MERAL AKŞENER BAŞBAKAN”

*Bu arkadaşlar T.C.'yi kaldırdılar ya, her yere T.C. yazılacak. Ve ne mutlu Türküm diyene. Ölünceye kadar bunu demeye söz mü? Duy Recep Bey, duy. 14 Mayıs'ta hayırlısı ile kendisini emekli edeceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı, Meral Akşener Başbakan, İYİ Parti birinci parti olacak.

 
Cumhurbaşkanı adaylarının TRT'deki konuşma sıraları belli oldu
 
Kılıçdaroğlu'dan Bekir Bozdağ'a yanıt: "Hiçbir kutsalları yok"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı adaylarının TRT'deki konuşma sıraları belli oldu
Seçime 17 gün kala cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partilerin TRT’de ...
Bakan Kasapoğlu İzmir'de gençlerle bir araya geldi
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eğitimci yazar Gökhan ...
AK Partili İnan’dan Ödemiş’e müjdeler...
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili ...
 
Binali Yıdırım'dan 12'li ittifak çıkışı!
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İzmir Ticaret Odası'nda düzenlenen ...
DEVA Partili Ösen'den 14 Mayıs yorumu: 'DEVA çarpan etkisi yaratacak'
DEVA Partisi İzmir İl Kurucu Başkanı ve CHP'nin ittifak kontenjanından ...
CHP'li Özkan'dan o iddialara tepki: "PKK ile işimiz yok, görülecek hesabımız var"
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhur ...
 
CHP'li Aslanoğlu'dan AK Partili Bursalı'ya türkülü gönderme: ''Aman doktor derdime bir çare''
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili ...
Dervişoğlu- Çıray arasında yüksek gerilim...
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ile İYİ Parti İzmir Milletvekili ...
AK Partili Sürekli: 'İzmir'den yapılan ihracat yüzde 430 arttı'
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli Çiğli’de, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri