ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4448
    Dolar
  • Euro
    34,6469
    Euro
  • Altın
    2.388,870
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/28°
    ADANA
  • ANKARA
    14/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/27°
    IZMIR
  • KONYA
    13/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
1 Mayıs müdahalelerle başladı!
1 Mayıs müdahalelerle başladı!
Kripto piyasası yine sarsıldı!
Kripto piyasası yine sarsıldı!
Sendikalardan Taksim kararı... Özgür Özel ayrıldı!
Sendikalardan Taksim kararı... Özgür Özel ayrıldı!
Eski koca dehşeti: 2 ölü!
Eski koca dehşeti: 2 ölü!
12 Mart 2021 Cuma - 12:17

Altınordu'da yönetime takviye

Altınordu'da yönetimde yer alan Ali Ergöçmez ve Özgür Özgürengin'in istifa etmesinin ardından yönetime takviye yapıldı. Kırmızı-lacivertlilerde Tarkan Batgün'ün Altınordu FK Yönetim Kurulu Üyesi ve Temsil İcra Kurulu Üyesi olarak göreve başladığı duyuruldu. Altınordu'nun, "Uluslararası İletişim" dönemine geçiş yaptığı belirtilirken, Tarkan Batgün'ün uluslararası pazarlama ve satıştaki tecrübelerini scouting ve maç analiz alanındaki uzmanlığı ile birleştirdiği ifade edildi. 

Altınordu da yönetime takviye

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Tamamen gönüllü bir misyon doğrultusunda yanında kurmuş olduğu Comparisonator ekibi ile aramızda olacak Tarkan Batgün, 26 Mayıs 1967 doğumlu, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunudur. Marmara Üniversitesi Bilgisayar programcılığı ve 1 dönem Avustralya Wollongong Üniversitesi MBA Yüksek Lisans Eğitimi de alan Batgün, Comparisonator AŞ'nin CEO'su ve kurucu ortağıdır" ifadelerine yer verildi.

ÖZKAN: "KABA İNŞAATI BİTİRDİK"

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yönetime yapılan yeni takviyeyle ilgili şöyle konuştu: "Benzetme yapmak gerekirse, 35 katlı Altınordu gökdeleninin kaba inşaat işlerini bitirdik, ince inşaat işlerine başladık. Şu anda dünyada futbol ile ilgili ne kadar gelişme varsa hepsinin içindeyiz. Sımsıkı sarıldığımız 3 sloganımız var, "Çocuklarımız Geleceğimiz", "İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu" ve "Türkiye'nin Altınordu'su". Altınordu FK, bir Türkiye projesidir. Yüzde 100 yerlidir ve öyle kalacaktır. Altınordu, yurdumuzu futbolda dünya ölçeğinde temsil etmeye hazırlanıyor. Bunun için çok çalışıyoruz, çok araştırıyoruz, kendimizi aşmaya çalışıyoruz." 

"IRKÇI YAKLAŞIM ARAMAYANIZ"

Altınordu'da hiçbir zaman T.C. vatandaşı olmayan oyuncuların forma giymeyeceğini belirten eyit Mehmet Özkan, "Bunun ardında ırkçı bir yaklaşım aramayınız. Bizim hayat amacımız bu toprakların çocukları ve gençleri. Neden bizim gençlerimizden olimpiyat şampiyonları ve takım sporlarında Avrupa ve Dünya Kupaları başarıları çıkmasın. Uluslararası İletişim dönemine geçiş yapıyoruz. Bu geçişi, 10 yıldır tanıdığım, takip ettiğim, gelişimini takdirle karşıladığım Tarkan Batgün ile birlikte yapacağız. İşimiz futbolcu yetiştiriciliği. Hedef pazarımız yurt dışı, ihracat. Yerli malı yurdun malı. Herkes onu hem kullanmalı, hem de yurt dışına satmalı. Çıkış burada" dedi.

BATGÜN: "YURTDIŞINA ÇIKARMA YAPACAĞIZ"

Tarkan Batgün, ise yeni dönemin tanıtım töreninde, "Yıllardır hizmet verdiğim global futbol dünyasına bu kez Altınordu FK kulübü yönetim ve temsil icra kurulu üyesi olarak dönmenin gururunu sadece kendim olarak değil, aynı zamanda Comparisonator A.Ş. ekibi olarak da yaşıyorum. Altınordu FK olarak bu armaya gönül verenlerle, benliğimizle, kulüp kültürümüzle yurt dışına çıkarma yapmaya hazırız. Geniş müşteri portföyümüzle Altınordu kulübümüzü tanıştırmak, global ilişkilerini daha efektif ve daha üst seviye ilişkilerle yapılandırmak mottosunu taşıyoruz. Muhteşem Altınordu kulüp yapısının özellikle ileri teknoloji ile yaptığı işleri uluslararası bir sosyal medya yapılandırma projesi ile hem ekip olarak hem de içimizde yer alan yerli ve yabancı yatırımcılarımızla destekleyeceğiz" diye konuştu. 

 

 
Ümitler Türkiye Şampiyonası İzmir'de
 
Göztepe filede Play-Off aşkına
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ümitler Türkiye Şampiyonası İzmir'de
Artistik Buz Pateni Ümitler Türkiye Şampiyonası, 12-14 Mart tarihlerinde İzmir'de yapılacak.
Göztepe'de Beykan aranıyor
Spor Toto Süper Lig'de pazar günü düşme hattında yer alan MKE Ankaragücü ...
Karşıyaka taraftarı için yeni yaşam alanı
Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. ve Karşıyaka Spor Kulübü, KSK ...
 
Süper Lig yayınında Katarlı beIN Sports'a Türk rakip!
Saadettin Saran, "Şartnameyi alacağız, inceleyeceğiz ve değerlendireceğiz. ...
Karşıyaka sonunu getiremedi
TFF 3. Lig 3. Grup'ta Karşıyaka Arhavi deplasmanında öne geçtiği maçtan ...
Altınordu'da üç kaleci imzaladı
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da altyapıdan 3 genç kaleci ...
 
Menemenspor'da kongre günü
Spor Toto 1'inci Lig kulüplerinden Menemenspor'un kongresi yarın yapılacak
Bucaspor 1928 liderliği kaptı
Misli.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta şampiyonluk yarışı veren Bucaspor ...
Huzurlarınızda İrfan Can Eğribayat
Muzaffer Ayhan Kara yazdı...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri