ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/32°
    ADANA
  • ANKARA
    15/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Yeni salgın paniği: İneklerden insanlara geçiyor!
Yeni salgın paniği: İneklerden insanlara geçiyor!
Polisten kaçtı, vurularak yakalandı!
Polisten kaçtı, vurularak yakalandı!
17 gündür aranıyordu... Acı haber geldi!
17 gündür aranıyordu... Acı haber geldi!
Külünk'ten flaş iddia: Erdoğan'a sahte anketler sunuldu!
Külünk'ten flaş iddia: Erdoğan'a sahte anketler sunuldu!
11 Mayıs 2023 Perşembe - 21:33

Bakan Kasapoğlu'ndan Karşıyaka'ya tesis müjdesi

14 Mayıs Genel Seçimleri'nde AK Parti'den İzmir 1'inci Bölge'de milletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Göztepe'nin İnciraltı'ndaki tesis arazisinin tahsisinin ardından kentin 111 yıllık köklü temsilcisi Karşıyaka Spor Kulübü'nün altyapı tesislerini yapacağı Mavişehir'deki 100 dönümlük arazinin tahsis törenine katıldı.

Bakan Kasapoğlu ndan Karşıyaka ya tesis müjdesi

Törende AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli de yer aldı. Karşıyaka'nın İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'yla proje geliştirip 3 yıllık emeğin ardından tahsisini aldığı araziye standart boylarda 1 adet doğal çim,  1 adet sentetik çim saha, 2 adet küçük sentetik çim saha, 6 tenis kortu, 3'er basketbol ve voleybol sahası, tribünler, soyunma odaları ve halkın kullanımı için amfi tiyatro ile çocuk parkları yapılacak.

Törende yaptığı konuşmada, "İzmir için, Karşıyaka için tarihi bir ana tanıklık ediyoruz" diyen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Yeni şampiyonlar çıkarmak işin bu güzel alanı Karşıyaka'ya tahsis ediyoruz, hayırlı olsun. İzmir bir spor şehri. Dün İnciraltı'nda Göztepe için tesis seferberliğini başlattık, bugün Karşıyaka için başlatıyoruz. Bu değerli tesis en kısa zamanda gençlerimizin, evlatlarımızın hizmetinde olacak. Günde 3 bin gencimiz bu alanda spor yapacak. Bu pek çok açıdan öncü olmuş kulüp yeni destanlar yazacak. İzmir için yeni hayallerimiz var, bu hayallerimizi siz gençler için gerçekleştireceğiz. Bunların her biri bir gayretin, çabanın, inancın sonucu. Bu proje için kulüp başkanımıza, Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ'a, Kerem Ali Sürekli'ye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a teşekkür ediyorum. Bu tesis genç sporcuların omzunda yükselecek ve uzun yıllar spora hizmet edecek" ifadelerini kullandı. 

HAMZA DAĞ: 1.5 YILDA BİTECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Karşıyaka'nın altyapı tesislerinin inşaatının 1.5 yıl içinde biteceğini söyledi. Dağ, "Çok uzun bir zaman geçmeden tesis bu alanda inşa edilmeye başlayacak. Bu alan Millet Bahçesi olarak ayrılmış bir alan, biz uzun süredir buranın hem Millet Bahçesi hem gençlerimiz için tesis olması için çalışıyoruz. Bunun 2-3 yıldır takibini yapıyoruz. İzmirliler adına şükranlarımı sunuyorum. İşin bütçe çalışmasını başkanımız yapacak. Ben yine destek olacağım. İzmir’de 3 stattan önce Karşıyaka’ya başladık ama o zamanki belediye ve orada yaşayanlar dava açtı. Alsancak ve Göztepe statlarını daha önce bitirdik. Ardından belediye biz yapalım dedi ama yapmadı. Bu iş yine bize kalacak ama önce Karşıyaka’nın üst liglere çıkması için söz alacağız. Birkaç ay içinde bu tesisin temelini atıp en geç 1.5 yıl içinde bitireceğiz" şeklinde konuştu.

BÜYÜKKARCI: HEDEFİMİZ GERÇEK OLUYOR

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ise altyapı tesisleriyle hayalleri ve hedeflerinin gerçek olduğunu söyledi. Göreve geldiklerinde kulüp üyelerine önce borçları temizleme, transfer yasağını açma, tesisleşme ve en son sportif başarı sözü verip destek aldıklarını belirten Büyükkarcı, "Bu tesis önce hayalimiz, sonra hedefimizdi şimdi de gerçek oluyor. Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu'na, her zaman yanımızda olup destek veren Sayın Hamza Dağ'a teşekkür ediyoruz. Bu arazi Karşıyaka’mızın yarınlarını garantiye alacaktır. 111 yıllık hayali gerçekleştiriyoruz. Burası Karşıyaka için çok özel bir yer olacak. Burada genç fidanlar toprakla buluşacak. Karşıyaka için tarihteki en önemli kazanım olacak. Projede 6 kort, 4 saha, amfi tiyatro, çocuk parkları yer alacak. Karşıyaka için bu tesisle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" ifadelerini kullandı. Büyükkarcı, konuşmaların ardından Bakan Kasapoğlu ve Dağ'a yeşil-kırmızılı kulübün rozetlerini hediye etti. Törene katılan Kaf-Kaf'ın altyapı sporcuları da Bakan Kasapoğlu'na imzaladıkları futbol, basketbol, voleybol ve tenis toplarını hediye etti.

 
İzmir'de silahlı çatışma: 5 ölü, 2 yaralı!
 
İletişim Başkanlığı’ndan 'Twitter' hamlesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Nalbantoğlu'dan İzmirliler'e mesaj: 'O seçim, bu seçim değil'
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu; pazar günü sandık ...
CHP'li Özkan 8. sıraya dikkat çekti: "Kimseye ödünç oy vermeyin"
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, seçim ...
Bakan Kasapoğlu şampiyon sporcularla buluştu
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Atletizm Federasyonu ...
 
AK Partili Dağ, muhtarlarla bir araya geldi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'deki muhtarlarla bir ...
İzmir Valiliği'nden seçim güvenliği açıklaması...
İzmir Valiliği, pazar günü yapılacak genel seçimler öncesi alınacak önlemlerle ...
YSK temsilcisi açıkladı... Şimdi ne olacak?
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçime 3 gün kala cumhurbaşkanı ...
 
Muharrem İnce adaylıktan çekildi!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığından ...
İYİ Partili Bezircilioğlu'dan seçim güvenliği mesajı... BİZE UYKU HARAM!
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, 14 Mayıs öncesi seçim ...
MHP'li Osmanağaoğlu: ''İzmirli sandıkta tokat atacak''
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri