ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Derbide Fenerbahçe kazandı!
Derbide Fenerbahçe kazandı!
11 Mayıs 2023 Perşembe - 12:45

İYİ Partili Bezircilioğlu'dan seçim güvenliği mesajı... BİZE UYKU HARAM!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, 14 Mayıs öncesi seçim güvenliği konusunda önemli mesajlar vererek, "Bu seçimde trafoya kedi girecek mi? Biz her türlü hazırlığımızı yaptık. Sandıklar tamamen açılana, oylar sayılana ve güvene alınana kadar bize uyku haramdır" dedi. Bezircilioğlu, Aytun Çıray'ın partideki durumu ile ilgili olarak, "Aytun beyin kendi tasarrufu" diye konuştu. Bezircilioğlu Müsavat Dervişoğlu ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

İYİ Partili Bezircilioğlu dan seçim güvenliği mesajı... BİZE UYKU HARAM!

SONKALEİZMİR-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, pazar günü yapılacak genel seçimler öncesi basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu. İzmir'deki saha çalışmaları ile ilgili bilgi veren Sinan Bezircilioğlu şöyle konuştu: 

"Sahada gördüğümüz partimize karşı ciddi bir teveccüh var. Türkiyemizin geleceğinin İYİ Parti'den geçtiğine dair halkımızda ciddi bir kanı oluşmuş durumda. Bunun sandığa yansıyacağından eminim. İzmirli hemşehrilerimizden teveccüh bekliyoruz. Oy oranımızı artırıp, İYİ Parti temsilcilerini azami miktarda  TBMM çatısı altına göndereceğiz. 15 Mayıs sabahı bambaşka bir Türkiye'ye uyanacağımıza olan inancımız tam. Cehaletle savaşın başlayacağı, liyakatın esas alınacağı, torunlarımız, çocuklarımız namına geleceğe umutla bakabileceğimiz, gençlerin hayal kurabileceği, insanların huzurla yaşadığı, Türk insanının hak ettiği şekilde yaşadığı bir Türkiye'nin ilk günü olacak 15 Mayıs.. Bu işi hep beraber birinci turda bitireceğiz. Türkiye'nin kaybedecek bir günü dahi yok. Ülkede restorasyon yani yeniden yapılanma, aksayan yönleri yenileme sürecinin başlaması acilen gerekiyor."

"TRAFOYA KEDİ GİRECEK Mİ?"

Seçim güvenliği ile ilgili değerlendirme yapan ve bazı sorular sorun Bezircilioğlu şunları kaydetti:

"Bu seçimde trafoya kedi girecek mi? Biz her türlü hazırlığımızı yaptık. Beklenmedik elektrik kesintisi gibi sorunlar için alternatif çözümlerimiz hazır. Teknik aksaklıklardan etkilenmeyeceğiz. Kediler trafoya girse de girmese de biz oyları tam sayacağız. Anadolu Ajansı veri girmeyi bırakıp iktidarın seçimi kazandığını açıklarsa ne yapacağız? Partimizin seçim için hazırladığı bazı programlarımız var. BUnlarla başka bir kaynağa ihtiyaç duymadan sonuçlara ilk elden ulaşıp en güvenilir şekilde genel merkezimize sonuçları takdim etmiş olacağız. Gerçek bilgiler elimizde olacağından dezenformasyona müsaade etmeyeceğiz. Meydanı boş bırakmayalım ki atı alan Üsküdar'ı geçmesin. Seçmen iradesinin sandığa yansımasını sağlamak istiyoruz. Oy sandığa girdiği andan itirabaren her aşamaya parti üyelerimiz nezaret edecek. Sonuçların kesinleşmesi ve hatta YSK aşamalarında dahi bir parti temsilcimiz görevlendirilmiş durumda. Bu sefer işi sağlama aldık. Her aşamaya hakimiz. Son ana kadar görevimizin başında olacağız. İş oy vermekle bitmiyor. Sandıklar tamamen açılana, oylar sayılana ve güvene alınana kadar bize uyku haramdır. O gün güneş bir başka türlü doğacak." 

"AYTUN BEYİN KENDİ TASARRUFUDUR"

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın seçim sürecindeki durumu ile ilgili soruyu yanıtlayan ve İzmir'deki vekil hedefini açıklayan Bezircilioğlu, "Aytun bey kendi tasarrufudur. Takındığı tavır, söylemleri kendisini bağlar. Onunla ilgili yorum yapma gereğini görmüyorum.  Birinci bölgede 4, ikinci bölgede 5 vekil iddiamız devam ediyor. İyi bir teveccüh görüyoruz. Bu sandığa da yansıyacaktır. 3-6 Mart sürecinde bir miktar hakkımızın yenildiğini görüyorum. İzmirli hemşehrilerimizin bunu sandıkta misliyle iade edeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

"İYİ PARTİ İÇİN BİR ŞANS OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM"

Seçim sonuçlarının beklediklerinin aksine çıkması halinde görevini bırakıp bırakmayacağı ile ilgili soruyu yanıtlayan Bezircilioğlu, "3 aylık bir il başkanıyım. 3 yıllığana göreve geldik. En iyi şekilde sürdürüyoruz. Kendimi övmek istemiyorum ama İzmir ve İYİ Parti için şans olduğumu düşünüyorum" dedi. 

"MÜSAVAT BEYLE UYUMLU BİR ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ"

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ile çalışmalarını anlatan Bezircilioğlu, "Büyük bir sinerji var. Dervişoğlu İzmirimiz ve Türkiyemiz için önemli bir büyüğümüz. Kendisinin birimik ve yönlendirmelerinden yararlanıyoruz. Beraber yürüyoruz. 28 milletvekili adayımız var. Hepsiyle İzmir'in çeşitli saha çalışmalarında bulunkaa gayret ediyorum. İzmir'de 30 ilçe var Kolay değil. Her gün her ilçede en az 1 vekil adayımız olacak şekilde program yaptık. Bazı ilçelerde sayın Dervişoğlu ile çalışmalar yaptık. Olumlu ve uyumlu bir çalışma içindeyiz. Önemli olan parti içi meseseler değil, ülkenin geleceğidir. Hepimizin ortak gayesi budur. Ortak hedefimiz Türkiye'yi düzlüğe çıkarmak" diye konuştu. 


 

 
MHP'li Osmanağaoğlu: ''İzmirli sandıkta tokat atacak''
 
Motor ehliyetlerinde yeni düzenleme!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li Osmanağaoğlu: ''İzmirli sandıkta tokat atacak''
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, ...
Başkan Sandal’dan Kazanıyoruz mesajı
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından ...
AK Partili Çankırı: Türkiye'de kadınlara açılmayan kapı yok!
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim kampanyasında ...
 
Sürekli’den saha yorumu: AK Parti, İzmir’de rekor sayıda vekili rekor oranda oyla çıkartacak
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, saha çalışmalarındaki ...
İYİ Partili Dervişoğlu: BU İŞ İLK TURDA BİTECEK
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, seçimin ilk turda biteceğini ...
AK Partili Çelebi'den CHP'ye sert eleştiriler...
AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Ali Çelebi, "Atatürk’e ...
 
AK Partili Bursalı'dan ''Bakımsız Atatürk Büstü'' tepkisi...
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı, Buca’da bulunan Atatürk ...
Yurt dışında kullanılan oylar Türkiye'ye getirildi!
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci dönem milletvekili seçimleri ...
AK Partili Hızal’dan, Başkan Soyer ve CHP’ye ‘Fener Alayı’ çağrısı...
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri