ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3878
    Dolar
  • Euro
    34,5931
    Euro
  • Altın
    2.390,260
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/30°
    ADANA
  • ANKARA
    14/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/29°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/27°
    IZMIR
  • KONYA
    14/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Diyanet'ten Audi A8 açıklaması... ''İhtiyaca binaen kiralanıyor''
Diyanet'ten Audi A8 açıklaması... ''İhtiyaca binaen kiralanıyor''
Askeri araç devrildi: 1 şehit, 1'i ağır 3 yaralı!
Askeri araç devrildi: 1 şehit, 1'i ağır 3 yaralı!
Okuldan atıldı, müdürü bıçakladı!
Okuldan atıldı, müdürü bıçakladı!
Özgür Özel'den MEB tepkisi... 'Bu müfredatı kabul etmiyoruz'
Özgür Özel'den MEB tepkisi... "Bu müfredatı kabul etmiyoruz"
7 Nisan 2024 Pazar - 10:23

Başkan Mutlu: Bu bir iktidar yürüyüşü!

CHP Konak İlçe Örgütü ve seçim ekibiyle iftar yemeğinde buluşan Başkan Mutlu iktidar vurgusu yaparak, “Biz bu başarıyı hep birlikte elde ettik ama bu hikaye burada bitmedi. Yeni başlıyor. Çünkü bu bir iktidar yürüyüşü” dedi. Örgüt buluşmasının ardından Mutlu, Ege Mahallesi’nde Roman vatandaşlarla birlikte sahur yaptı.

Başkan Mutlu: Bu bir iktidar yürüyüşü!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, CHP Konak İlçe Örgütü, Konak Belediyesi meclis üyeleri ve seçimde başarı öyküsü yazan partililerle iftar yemeğinde buluştu. Seçim başarısı gururunun yaşandığı iftar yemeğine ev sahibi Başkan Mutlu’yla birlikte eşi Necip Mutlu, CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve yönetimi, CHP İzmir İl yöneticileri, Konak Belediyesi Meclis Üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı. Hep birlikte yenen iftar sonrası konuşma yapan Başkan Mutlu, “Yerel seçimlerde Türkiye'de birinci parti olduk. İzmir’de çıktığımız yolda kocaman bir aile olduk.Bu süreç içinde hepiniz bana yüreğinizi açtınız, emek verdiniz. Müthiş bir kampanya yönettik. Bu işin altından başarıyla kalktıysak, kampanya ekibimizin de sayesinde oldu. Gerçekten çok teşekkür ederim. Bütün meclis üyelerimiz, asiliyle yedeğiyle çalışarakKonak’ta tarih yazdı. İl yönetimimiz, ilçe yönetimimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız bu hikayeyi hep birlikte yazdık” diye konuştu.

Mutlu: İktidara giden yol iyi belediyecilikten geçiyor

Belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirirken bir yandan da yarın seçim varmış gibi çalışacaklarını söyleyen Başkan Mutlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz bu başarıyı hep birlikte elde ettik ama bu hikaye burada bitmedi. Yeni başlıyor. Çünkü bu bir iktidar yürüyüşü. İktidara giden yol da iyi bir belediyecilikten geçiyor. İyi belediyecilik bizim görevimiz. Ama aynı zamanda yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam edeceğiz. Örgütlerimiz seçimi hazırlayacaklar ve ben inanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olacak ve Cumhuriyet Halk Partili bir cumhurbaşkanımız olacak.İktidara giden yolda hep birlikte daha çok çalışmaya ve hiç ayrılmamaya; yeni katılımlarla, yeni üyelerle, yeni gönüllülerle büyümeye devam edeceğiz.”

İlgazi: Başarının kaptanlığını Nilüfer Başkan yaptı

CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi de seçim sürecinde kapı kapı dolaşarak çalışan tüm partililere teşekkür ederek, “Türkiye’de gerçekten tarihi bir başarıya imza attık. Konak’ta da ittifaksız, aynı meclis sayımıza ulaşarak çok güzel bir başarıya yakaladık. Bu başarının arkasında öncelikle kaptanlığı yapan Nilüfer Başkanım ve emeği geçen bütün arkadaşlarım var. Emeğiniz gerçekten çok değerli, çok önemli. Sizlere bir kez daha çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” dedi.

Konuşmaların ardından iftar yemeği, Konak Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen Murat Yıldız ve ekibinin sürpriz müzik dinletisiyle devam etti.

Ege Mahallesi'nde coşkulu karşılama

Örgüt buluşmasının ardından Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Ege Mahallesi’nde Roman vatandaşlarla birlikte sahur yaptı. Ege Mahallesi Geleneksel İftar ve Sahur Programı’na katılan Başkan Mutlu, mahalle girişinde “Romanlar hizmeti seninle görecek”, “Romanlara değer veren başkan” ve “Konak seninle güzelleşecek” yazılı dövizler, meşale ve konfetilerle karşılandı. Etkinlik alanına vatandaşların yoğun ilgisi ve coşkusu eşliğinde yürüyen Başkan Mutlu, ev ziyareti de gerçekleştirdi. Sahur programında vatandaşların elleriyle hazırladığı pişilerden tadan Başkan Mutlu, “Bütün Ege Mahallesi’ne seçimlerdeki destek için teşekkür ediyorum. Bu yolda yoldaşız, daha sık bir araya geleceğiz. Bayramdan sonra da ben sizi belediyede misafir edeyim. Bu güzel karşılama ve pişiler için teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

 

 
Dünyanın en çapkın ülkesi Türkiye!
 
Tramvay seferlerine maç düzenlmesi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Eşki: Sorumluluğumuz büyük!
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, CHP Bornova İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ...
İZSU'dan dere temizliği seferberliği!
İZSU Genel Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi İzmir Konak’ta bulunan ...
Seferihisar'da yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı..
Seferihisar Belediyesi, 2024-2029 yılları arasındaki ilk meclis toplantısını ...
 
Çiğli'de devir teslim sonrası coşkulu buluşma...
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız; devir teslim töreninin ardından ...
Tunç Soyer veda etti... 'Hamlığı kendime yakıştıramam'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini Cemil Tugay'a devreden Tunç ...
İzmir Büyükşehir'de Cemil Tugay dönemi...
Yerel seçimden zaferle çıkarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olan ...
 
Foçalı sporcudan altın madalya...
Foça Belediyespor Kulübü Taekwondo Şubesi Sporcusu Asrın Yağız Büyükyavuz, ...
Urla'da Selçuk Balkan dönemi başladı...
Yerel Mahalli İdare Seçimleri’nde aldığı %70,52 oy oranı ile ilçeler bazında ...
Konak Belediyesi’nden Kadir Gecesi’nde iftar ve sahur buluşması...
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim sonrası ilk iftar ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri