ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4233
    Dolar
  • Euro
    34,7911
    Euro
  • Altın
    2.432,470
    Altın
  • Bist-100
    10.083,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/29°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erhan Usta istifa etti!
Erhan Usta istifa etti!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
6 Nisan 2024 Cumartesi - 09:34

Gaziemir’de Ünal Işık dönemi...

Düzenlenen devir teslim töreniyle resmen göreve başlayan Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, “Oy veren, oy vermeyen herkes için var gücümüzle çalışıp, hizmetin kalitesini ve verimliliğini artıracağız ve sizleri daha mutlu edeceğiz. İyi ki Gaziemir’de yaşıyorum, iyi ki Gaziemir’e hizmet edeceğim” dedi.

Gaziemir’de Ünal Işık dönemi...

31 Mart Yerel Seçimleri’ne Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak giren ve yüzde 44,31 oy alarak seçilen Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ile partililerin ve vatandaşların katıldığı törende, meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı. Başkan Ünal Işık, Gaziemir İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenden sonra belediye binasına geçti. Belediye binası önünde Başkan Işık’ı partililer, vatandaşlar ve belediye personeli karşıladı.



Belediye binasının önünde toplananlara seslenen Başkan Ünal Işık, “Bu kentte sağlıkla, güzellikle, güler yüzle, huzurla, hoşgörüyle herkesin yaşaması için elimden ne geliyorsa yapacağım. Belediye meclisini oluşturacak 31 arkadaşım ve benimle birlikte 32 kişi, bürokrat arkadaşlarımız ve muhtarlarımızla birlikte Gaziemir’e hizmet etmek için yola çıktık ve bu yoldan asla dönmeyeceğiz.  Sizi memnun edene kadar gözümüze uyku girmeyecek. Sizin derdiniz derdimiz, sevinciniz sevincimiz olacak. CHP’nin bayrağını Gaziemir’de tekrar dalgalandıran, ülkemizin neredeyse tamamında bu bayrağı dalgalandıran tüm yurttaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Gaziemir Belediyesi herkes için vardır. Oy veren, oy vermeyen herkes için var gücümüzle çalışıp, bu hizmeti sizlere en iyi şekilde sunmaya devam edeceğiz. Ekibimizle uyum içinde çalışıp, hizmetin kalitesini ve verimliliğini artıracağız ve sizleri daha mutlu edeceğiz. Bunu başaracağız. İyi ki Gaziemir’de yaşıyorum, iyi ki Gaziemir’e hizmet edeceğim” dedi.  



“Bayrağı daha yukarı çıkaracağız”
Başkanlık makamında düzenlenen törende, önceki dönem Belediye Başkanı Halil Arda, görevi yeni Belediye Başkanı Ünal Işık’a devretti. Geçmiş dönem Belediye Başkanı Halil Arda’dan belediye mührünü teslim alan Başkan Ünal Işık, şunları söyledi: “Ne mutlu ki bayrağı bir CHP’li belediye başkanından bir CHP’li belediye başkanı devralıyor. Biz de bu bayrağı bizden sonra başka bir CHP’li arkadaşımıza bırakmak için elimizden geleni yapacağız, buna emin olabilirsiniz. Biz burada devraldığımız bayrağı, kademe kademe yukarı çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu ilçenin halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Var olan, güzel olan ne varsa devam ettireceğiz. Üstüne yenilerini eklemeye çalışacağız. Halil Başkanıma ve önceki dönem meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”



İlçede beş yıl boyunca belediye başkanlığı yapan Halil Arda, “CHP’nin Gaziemir’de iktidarını devam ettirmesi çok önemli ve sevindirici. Biz çok zor bir görevi, zor bir dönemde yaptık. Partimize zarar verecek en küçük bir işe imza atmadık. Namusumuzla, şerefimizle çalıştık. Belediye başkanlığı çok zor bir görev. Meslektaşım Ünal Işık, bilgi, birikim ve deneyime sahip olduğu için bu görevi başarıyla devam ettirecektir. Şu anda Gaziemir ilçesinde birçok problemimiz iktidar kaynaklıydı. Sorunlarımız maalesef çözülmüyor. O yüzden bu başarıyı artırarak devam ettirmeli ve önümüzdeki genel seçimde CHP’yi iktidara getirmeliyiz ki belediyelerin eli de bu anlamda güçlü olsun. Ünal Işık arkadaşımızı, belediye meclis üyelerimizi canı gönülden kutluyorum ve başarılar diliyorum. Biz her zaman bilgi birikimimizi paylaşmaya hazırız” diye konuştu.



Devir teslim töreninden sonra Belediye Başkanı Ünal Işık, ilçe örgütüyle birlikte kentin tarihi meydanı Abdullah Arda Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sundu. 

 

 
Kuşadası'nda Kadir Gecesi'ne özel itfar...
 
Kredi kartı faiz oranları arttı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kuşadası'nda Kadir Gecesi'ne özel itfar...
Kuşadası Belediyesi tarafından Kadir Gecesi'nde, bin 500 kişilik iftar ...
Bornova'da Başkan Eşki hızlı başladı..
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, göreve başlar başlamaz “Güçlü Bornova”yı ...
Karaburun'da mazbata töreni... Başkan Erdoğan zeybek oynadı!
İzmir Karaburun Belediyesi’nin ilk kadın Belediye Başkanı İlkay Girgin ...
 
Başkan Mutlu: Ülke olarak çifte bayram yaşıyoruz!
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, hem bayram hem de seçim ...
Mazbatasını Menemenliler eşliğinde aldı...
Yerel seçimden vatandaşların güvenini kazanarak birinci çıkan Menemen ...
Başkan Helil Kınay emekçilerle bayramlaştı!
Karabağlar'ın ilk kadın Belediye Başkanı Helil Kınay, 9 günlük Ramazan ...
 
Bayraklı’da davullu zurnalı bayramlaşma!
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen ...
Kuşadası'nda tenis kulübü için geri sayım!
Kuşadası Belediyesi tarafından kente farklı alanlarda spor tesisi ve etkinlik ...
Başkan Lal Denizli'den ilk lansman!
Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen Alaçatı Ot Festivali 13. kez kapılarını ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri