ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3666
    Dolar
  • Euro
    34,9429
    Euro
  • Altın
    2.325,450
    Altın
  • Bist-100
    9,12
    Bist-100
  • ADANA
    14/25°
    ADANA
  • ANKARA
    12/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    11/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    9/25°
    IZMIR
  • KONYA
    13/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Hiranur Vakfı'nın İBB'ye açtığı dava reddedildi!
Hiranur Vakfı'nın İBB'ye açtığı dava reddedildi!
Yunanistan'da art arda 2 deprem!
Yunanistan'da art arda 2 deprem!
Deniz Yücel: 'En önemli işimiz oyumuza sahip çıkmak'
Deniz Yücel: "En önemli işimiz oyumuza sahip çıkmak"
İsrail, Suriye'yi vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var!
İsrail, Suriye'yi vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var!
29 Mart 2023 Çarşamba - 20:02

Başkan Sengel: 14 Mayıs, 20 yıllık hezimetten kurtulma günü...

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, SONKALE TV yayınında dikkat çeken açıklamalar yaptı. 15 Mayıs sabahı Türkiye'nin fabrika ayarlarına döndüğü yepyeni ve çok güzel bir güne uyanacağını belirten Başkan Sengel, "Çünkü 20 yıllık bir hezimetten kurtulma günüdür 14 Mayıs. İlk turda bitecek bu iş. Yüzde 100 eminim" dedi. Başkan Sengel, Kılıçdaroğlu'nun yüzde 56 oy alacağı tahmininde bulundu.

Başkan Sengel: 14 Mayıs, 20 yıllık hezimetten kurtulma günü...

SONKALE TV yayınında Mustafa Akbaş'ın sorularını yanıtlayan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, politik gündem ve yeni dönem hedefleri ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere gönderme yaparak "Bu sene Efes Selçuk'taki festivaller 14 Mayıs'tan sonra bir başka güzel olacak" diyen Başkan Sengel, "İkinci dönem aday olacak mısınız, hedefiniz ne" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"TEKRAR NAİL OLABİLİRSEM ÇOK BÜYÜK GURUR OLUR AMA..."

"İlk hedefimiz 14 Mayıs. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapmak gibi hedefimiz var. Siyaset çok hedef kaldıracak bir iş değil. Ancak şöyle bir gerçeklik var ki; Efes Selçuk'tan kopmam mümkün değil. E doğal olarak halkın takdiri olursa, büyüklerimiz uygun görürse bir adım daha atmak isterim. Ama siyaset böyle matematik gibi bir şey değil. Hadi oturalım hep beraber hedef koyalım, üniversite sınavını kazanalım gibi bir durum değil. Böyle bir şey değil. O gösterdiğiniz samimiyeti, yapmaya çalıştıklarınızı anlatabilme sanatı biraz. O yüzden hayal kurma, benim hedefim şu deme gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir durumumuz da yok. Kaldı ki bu benim mesleğim de değil. Bana verilmiş olan bir görev. Tekrar o göreve nail olabilirsem çok büyük bir gurur olur. Ama dediğim gibi esas ve tek hedefim şu an, bir dahaki yerel seçimler mevzusu değil, 14 Mayıs'ta CHP'nin iktidar olması, sayın Genel Başkanımızın da Cumhurbaşkanı olması. Başka bir hedefim yok."

"İLK TURDA BİTECEK BU İŞ"

Başkan Sengel, Kılıçdaroğlu'nun seçimi ilk turda kazanacağını vurgularken, "Herşey 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylediği gibi taşların yerine oturması ile devam edecek. Hiçbir problemin olmayacağını, kesinlikle 15 Mayıs sabahı fabrika ayarlarına döndüğümüz çok güzel bir Türkiye'ye uyanacağımıza çok eminim. En ufak bir tereddütüm yok" dedi.

Millet İttifakı'ndaki 6 liderin bir arada durmayı başarıp hedefe kilitlendiğini, örgütlerin de elinden geleni yapmaya çalıştığını belirten Sengel, "Çünkü 20 yıllık bir hezimetten kurtulma günüdür 14 Mayıs. Artık yeni bir şeylerle anılacak 14 Mayıs. İlk turda bitecek bu iş. Yüzde 100 eminim. Hiç tereddütüm yok" diye konuştu.

Başkan Sengel, Kılıçdaroğlu'nun alacağı oy ile ilgili tahmini ise "İlk aklıma gelen, yüzde 56 ile alacağız ve ilk turda bitecek bu iş diye düşünüyorum" diye açıkladı.

SAKİN GÜÇE TÜRKİYE'NİN İHTİYACI VAR

Kılıçdaroğlu'na Konya'daki esnaf ziyaretinde gösterilen ilginin sorulması üzerine Başkan Sengel, şunları söyledi:

"Çünkü çiftçi mutsuz, işçi mutsuz, öğrenci mutsuz, eğitim sistemi tamamen bambaşka bir noktaya gelmiş, sanayicinin büyük bir kısmı mutsuz, üretim durmuş, aydınlar kendilerini ifade edemiyorlar, akademisyenler kürsülerinden olmuşlar, gazeteciler kendilerini ifade edemiyorlar, bir avukat olarak söylüyorum, adalete güvenmiyoruz, her kesimle ilgili bir hezimet var. Böyle bir gerçeklik var. Ama bunun karşılığında daimi olarak tehdit altındasınız. Eleştiri yaptığınız zaman sürekli sopa gösteren bir karşı taraf var. Bunlar artık insanların yaka silktiği pozisyonlar.  Ama bir de bunların tam aksinde bir şey var. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'ndaki o sakinlik, sükunet, eleştirileri kaldırabilme gücü, hiç kimseye parmak sallamadan, çocukların kafasına vurarak değil de elini öperek davranması... Genel başkanımız için çok net söylenebilecek olan dürüst insan, sakin insan, anlayışlı insan, hoşgörülü insan... Bunların hepsi bu ülkede 20 yıldır meziyet gibi gösterilmeye çalışıldı. Hayır değildi ama bunların hepsi şuanda genel başkanımızda var. Ve doğal olarak hem genel başkanımızın sinerjisi hem o bahsettiğimiz hezimetlerin bir araya gelmesinin sebebidir o coşku. Sakin güç... Türkiye'nin de ihtiyacı olan bunlar."

 

 
Başkan Arda'dan SONKALE TV'de flaş açıklamalar... "Kılıçdaroğlu yüzde 60'la kazanır"
 
CHP Urla'ya sürpriz isim
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Arda'dan SONKALE TV'de flaş açıklamalar... "Kılıçdaroğlu yüzde 60'la kazanır"
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, SONKALE TV canlı yayınında CHP Genel ...
Tüfekli şaka ölüm getirdi!
Denizli’de tüfekle arkadaşına şaka yapmak isteyen S.B., yanlışlıkla tetiğe ...
Büyükşehir'de kritik atamalar!
İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki bazı şirketlerde istifalarla ...
 
İzmir bir çınarını kaybetti...
İzmir Seferihisar'ın duayen gazetecilerinden 69 yaşındaki Mustafa Karabulut, ...
İzmir Fenerbahçeliler Derneği’nden bin 500 öğrenciye bayramlık kıyafet!
İzmir Fenerbahçeliler Derneği, Uluğbey İlkokulu'nun bin 500 öğrencisine ...
İzmir'de Afgan işçinin korkunç ölümü!
İzmir'de bir çiftlikte yem karma makinesine düşen Afganistan uyruklu işçi hayatını kaybetti.
 
Keşke yine geç kalsaydın Kemal abi...
Haluk Güney yazdı...
İzmir'de kar yağışı... Yüksek kesimler beyaza büründü!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kentin yüksek kesimlerinde etkili ...
FETÖ’cüler saldırdı, Vadat Milor konum gönderdi!
Yemek eleştirmeni Vedat Milor, sosyal medyada FETÖ’cülerin hedefi oldu.
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri