ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    14/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/28°
    IZMIR
  • KONYA
    15/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Galatasaray adım adım şampiyonluğa!
Galatasaray adım adım şampiyonluğa!
Erdoğan ABD'ye gitmiyor!
Erdoğan ABD'ye gitmiyor!
Bakanlıktan tavuk fiyatları için yeni hamle!
Bakanlıktan tavuk fiyatları için yeni hamle!
Öğrenciyi tekmelemişti... Kovuldu!
Öğrenciyi tekmelemişti... Kovuldu!
28 Haziran 2022 Salı - 10:21

Başkan Sengel'e "İntikam" tepkisi...

İzmir'in Selçuk ilçesinde tarım arazisi üzerine milyonluk villalar yapıldığı iddialarıyla ilgili suç duyurusunda bulunan AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu’nun işletmesine belediye ekipleri denetime geldi. Yaşananları "İntikam alma girişimi" olarak değerlendiren AK Partililer, Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel'e tepki gösterdi.

Başkan Sengel e  İntikam  tepkisi...

Selçuk Çamlık Mahallesi’nde bulunan 5 bin 400 metrekarelik tarım arazisi vasıflı alana 8 adet villa yapılması, kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Selçuk Belediyesi'nin tarımsal yapı adı altında, tarla vasfındaki alana 8 villa yapılmasına müsaade ettiği iddialarıyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ardından da Selçuk Belediyesi’ne bağlı Zabıta ve İmar Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, AK Partili Girbiyanoğlu’nun işletmesine baskına geldi.

Ard arda yaşanan olaya AK Parti İzmir kanadından tepki geldi. AK Parti İzmir İl Başkanvekili Ali Aslan, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, şunları dile getirdi; "Hem hukuk tanıma hem gözdağı ver! CHP’li ve hukukçu Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; tarım arazisi üzerinde usulsüz ruhsat kesip yapılmasına göz yumduğu milyonluk kaçak villaların hesabını vermek yerine; üst perdeden, üstü kapalı tehdidi tercih etmiştir! CHP’li Başkan; konuyla ilgili suç duyurusunda bulunan İlçe Başkanımız Selim Girbiyanoğlu’nun işletmesine, dört gün sonra belediye ekiplerini denetime göndererek hırsına yenik düşmüştür ama ellerindeki kocaman bir sıfırdır! Sengel, eninde sonunda yargıya hesap verecektir!"

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Deniz Doğan da, ‘’AK Parti Selçuk İlçe Başkanımız Selim Girbiyanoglu, Selçuklu hemşehrilerinin hakkının ranta peşkeş çekilmesini önlemek ve Selçuk Belediyesi’nin ileride kendisinin de yapmaktan pişmanlık duyacağı bir yanlıştan döndürmek için sorumlu muhalefetin gereğini yapmıştır. Bu sorumlu hareket karşısında İlçe Başkanımızın ekmek teknesini hedef alarak muhalefeti engellemeye çalışmak en hafif tabiriyle demokrasiyi ayaklar altına almaktır.’’

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili ise, "Ekmek teknesinden ekmek (!) çıkaramazlar! Selçuk’un CHP’li Belediye Başkanı Av. Sengel, Çamlık Mahallesi’nde kanuna aykırı biçimde ruhsat verdiği 7 lüks villa için gözünü fazlasıyla karartmıştır! Yaptığı, hem hukuk tanımazlık hem de kamu gücüyle intikam alma girişimidir. AK Parti İlçe Başkanımız Selim Girbiyanoğlu suç duyurusunda bulununca; ekmek teknesinde belediye ekiplerini karşısında bulmuştur. Ne yaparlarsa yapsınlar, hiçbir usulsüzlük elde edemedikleri bu baskın; Selçuk’u yöneten CHP zihniyetinin gözünün nasıl döndüğünü göstermektedir. CHP’li Selçuk Belediye Başkanı’nın gideceği başka yer yoktur. Kendisinin ve ortaklarının usulsüzlükleri için hesap yeri yargıdır! Kendisini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteren demeçleri de artık işe yaramamaktadır. Selçuk halkı; iyiyi kötüyü ayırt edebilecek öngörüdedir."

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş da, "Dışarıda 'hak, hukuk, adalet' diye bağıranlar, bugün, Selçuk’ta, Belediye Başkanı sıfatıyla 'tarım arazisine usulsüzce yaptığı villalara suç duyurusunda bulundu' diye, İlçe Başkanımız Selim Girbiyanoglu‘na üstü kapalı tehdit edercesine, mekanına, nefes almadan ekiplerini gönderiyor. Tabi ekipler geldiği gibi gidiyor. Selçuklu hemşehrilerimiz gerçekleri görüyor ve 2024 için not alıyor. Rantı da usulsüzlükleri de bunlara ses çıkarmayanları da çok iyi biliyor." ifadelerini kullandı.

 
Seferihisar'da Yaz Spor Okulu kapılarını açtı!
 
CHP'li Sevda Erdan Kılıç koronavirüse yakalandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de öğretmen evleri buhar oldu!
İzmir’de, 41 yıllık milli eğitim geleneği olan öğretmenevleri bir bir ...
Demir Yumruk operasyonu: Erol Evcil dahil 250 gözaltı
Ankara Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Vergi Denetim Kurulu, ...
MAK Araştırma'nın sahibi duyurdu: Zafer Partisi merkezli yeni ittifak geliyor!
MAK Araştırma Şirketi'nin sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali ...
 
Demir Yumruk operasyonu!
Ankara Emniyeti Mali Suçlarla Mücadale Şube Müdürlüğü, Vergi Denetim Kurulu, ...
Yunanistan, 154 kaçağı daha Türk karasularına itti!
İzmir'in Karaburun, Dikili ve Çeşme ilçelerinde Yunanistan unsurlarınca ...
Cüneyt Arkın hayatını kaybetti!
Son dakika haberine göre birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam'ın ...
 
Servis minibüsünün çarptığı yaya öldü
İzmir'in Gaziemir ilçesinde, servis minibüsünün çarptığı yaya kaldırıldığı ...
Kurban Bayramı tatili belli oldu
Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumphurbaşkanı Erdoğan, ...
Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: "Talimat verdim"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri