ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2762
    Dolar
  • Euro
    34,7742
    Euro
  • Altın
    2.397,970
    Altın
  • Bist-100
    10.248,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/28°
    ADANA
  • ANKARA
    12/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    16/26°
    IZMIR
  • KONYA
    12/20°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Doğalgaz ve elektrik faturalarında yeni dönem!
Doğalgaz ve elektrik faturalarında yeni dönem!
Ünlü şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı!
Ünlü şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı!
Galatasaraylı baba ve kızına saldırıda istenen cezalar belli oldu!
Galatasaraylı baba ve kızına saldırıda istenen cezalar belli oldu!
Özgür Özel'den Taha Hüseyin Karagöz açıklaması!
Özgür Özel'den Taha Hüseyin Karagöz açıklaması!
20 Aralık 2023 Çarşamba - 21:03

Başkan Tugay'a Konak'ta yoğun ilgi...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Tugay, Karşıyaka'nın ardından Konak'ta da partililer ve yurttaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi gören ve meşalelerle karşılanan Tugay miting havasında geçen ziyarette İzmir'de toplu ulaşım ve suda en düşük fiyatı uygulayacaklarını vurgulayıp, dikkat çeken mesajlar verdi. Başkan Tugay, "Cumhuriyet Halk Partisi'nde aklında iktidar, rant, çıkar hesabı olan varsa lütfen adaylıklarını geri çeksin" diyerek flaş bir gönderme yaptı.

Başkan Tugay a Konak ta yoğun ilgi...

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı yolunda dün Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek sahaya inen Cemil Tugay, bugün Konak'ta da yoğun ilgiyle karşılandı. CHP Konak İlçe Başkanlığı'nda İlçe Başkanı Ali Ozan İlgazi ve partililer tarafından karşılanan Tugay, İzmir'in süregelen sorunları ile ilgili dikkat çeken mesajlar verdi.

Basmane Çukuru ve ulaşım gibi sorunlara çözüm üreteceklerini belirten Tugay, su ve toplu ulaşımda da en düşük fiyat uygulamasına geçeceklerini dile getirdi. Başkan Tugay, diğer adaylarla ilgili de "Cumhuriyet Halk Partisi'nde aklında iktidar, rant, çıkar hesabı olan varsa lütfen adaylıklarını geri çeksin" diyerek mesaj verdi.



“ADAYLIK KARARIM İZMİR İÇİN DERTLENEREK VERİLMİŞ BİR KARARDIR”

Destek veren partililere ve yurttaşlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Tugay şunları kaydetti:

"Bu karar hazırlık yapılarak, görüşler alınarak verilmiş bir karardır. Bir ekip ile İzmir için dertlenerek verilmiş bir karardır. En çok da bu şehrin insanlarına duyduğum büyük saygıyla verilmiş bir karardır. Cumhuriyet Halk Partili sorumluluğuyla verilmiş bir karardır. Biz Cumhuriyet Halk Parti'liler halkçı, yurtsever ve devrimci duygularla partimizin çatısı altında bir araya gelmiş insanlarız. Her bir parti üyemiz bu mücadelede kendince çok büyük sorumluluklar üstlenmiştir. Bu yerel seçimde çok fazla aday çıktı diye eleştiri yapılıyor. Bu eleştiriyi doğru bulmuyorum. Halkına ve şehrine hizmet etme duygusuyla göreve talip olan tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum."



ULAŞIM VE SUDA EN DÜŞÜK FİYAT BELİRLENECEK

Başkan Tugay, kentte dönem dönem tepki çeken toplu ulaşım ücretleri ile su fiyatları ile ilgili dikkat çeken mesajlar verirken, diğer adaylara da göndermede bulundu. Başkan Tugay şunları kaydetti

"Cumhuriyet Halk Partisi'nde aklında iktidar, rant, çıkar hesabı olan varsa lütfen adaylıklarını geri çeksin. Yanlış yaptıklarının farkına varsınlar. Cumhuriyet Halk Partisi bunların peşinde olan bir parti değildir. Ülkenin emanetlerini teslim alma ve halkın mücadelesini savunma partisidir. Belediye başkanları da şehrin emanetlerini korumakla yükümlüdürler. Ben bu bilinçle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talibim. İzmir ve halkına sonuna kadar sahip çıkma kararlılığı ile bu göreve talibim. Belediye başkanı kimseyi kimseden ayırmadan herkesin hakkını korur, kentteki adaleti sağlar. Barınma, beslenme, temiz su ve temiz hava...  Kısacası insanca yaşam herkesin hakkıdır. İnsanlara bu temel haklarını teslim etmek için çalışmalıyız. Her sorunun bir çözümü vardır. Planlama ve uygulama halkın tarafında olduğunda yanlış karar verme şansımız yoktur. O yüzden daha çok çalışacağız. Herkes ev sahibi olsun diye çalışacağız. Kimse aç kalmasın diye aş evlerimiz, kent lokantalarımız olacak. Toplu ulaşımda, su fiyatlarında en düşük fiyatı belirleyecek ve uygulayacağız. Çözülemeyecek trafik ve otopark sorunu yoktur. Hepsini çözeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası, eski yerinde Konak meydanında aynı büyüklükte yapılacak. Kültürpark betonlaşmadan korunacak ve İzmir Fuarı eski günlerine geri dönecek. Basmane çukuru ayıbından da en kısa sürede kurtulacağız. Size şimdiden bunların sözünü veriyorum. İzmir’i artık su basmayacak. Ben ve arkadaşlarım bu sorunları en kısa sürede kökünden çözeceğiz.”
 


"İZMİR CUMHURİYETİN KALESİDİR"


Cemil Tugay sözlerini şöyle tamamladı:

"İzmir kurtuluşun ve cumhuriyetin kentidir. Biz İzmir’e sahip çıkacağız. İzmir de ilelebet cumhuriyetin kalesi olacak. Bana inanmanızı istiyorum. Beraber çalıştığım arkadaşlarımı, birer birer size tanıtacağım. Onlara da güvenmenizi şimdiden talep ediyorum. Sizlerle birlikte dayanışma içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını en yükseğe çıkarırken İzmir’in Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olduğunu, bu seçimde herkese bir kez daha hatırlatacağız. Geleceğiniz aydınlık olsun. Yaşasın İzmir! Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!”

 
Huzurevinde banyo sonrası ölümde flaş gelişme...
 
İzmir merkezli FETÖ operasyonunda yeni gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İmamoğlu'dan Akşener sorusuna yanıt: O defteri kapattım!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı etkinlikte açıklamalarda bulundu. ...
Mansur Yavaş'tan Akşener'e 'Korkak' yanıtı!
Önceki gün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı kastederek ...
AK Partili Saygılı'dan Tunç Soyer'e yatırım eleştirisi
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 4,5 yıldır görevde olan Büyükşehir ...
 
Başkan Sengel, İzmir'de kadın adaylarla buluştu
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kısa adı KADER olan ...
İmamoğlu'dan İYİ Parti ve işbirliği açıklaması..."Tekrar el uzatacağız"
İYİ Parti liderinin Ankara ve İstanbul'da da aday göstereceklerini duyurduğu, ...
Cemil Tugay sahaya indi...
CHP'deki değişimin İzmir'den fitilini ateşleyen isim olan Karşıyaka Belediye ...
 
CHP'li Aslanoğlu'dan eleştiri yağmuru... "BETON SEVİCİ BUNLAR"
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
İYİ Parti'de istifalar sürüyor!
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, İYİ Parti ilçe teşkilatında yönetim kurulu ...
MHP'li başkana hapis cezası!
Manisa’da kafeterya işletmecisi Sabri Onaran’ın şikayeti üzerine MHP’li ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri