ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Derbide Fenerbahçe kazandı!
Derbide Fenerbahçe kazandı!
19 Aralık 2023 Salı - 18:53

Cemil Tugay sahaya indi...

CHP'deki değişimin İzmir'den fitilini ateşleyen isim olan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye başkan aday adaylığı yolunda sahaya indi. CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı önünde yoğun bir kalabalığın "Halkın adayı, İzmir'in başkanı" pankartları ile meşalelerle karşılayıp bağrına bastığı Tugay, "Büyük bir değişim vizyonuyla Büyükşehir'e geçiyoruz. İzmir'in her bir metresinde var olacağız. Bu şehrin emanetlerini namusum gibi koruyacağım" dedi.

Cemil Tugay sahaya indi...

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, seçim çalışmaları kapsamında CHP Karşıyaka İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Yoğun bir kalabalık eşliğinde Karşıyaka Belediyesi önünden İlçe Başkanlığı binasına yürüyen Başkan Tugay'a eşi Öznur Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve Bergama Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özuslu, Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Güney Temiz ile yurttaşlar eşlik etti. 

MEŞALELERLE KARŞILANDI

"İzmir'in sesi, halkın temsilcisi", "Halkın adayı İzmir'in başkanı", "Karşıyaka ve İzmir Cemil Tugay'a emanet" yazılı döviz ve pankartlar açılırken, "İşte örgüt, işte başkan", "Karşıyaka seninle gurur duyuyor" sloganları atıldı. 

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü'nün ilçe başkanlığı önünde karşıladığı Başkan Tugay'a Karşıyakalı taraflarlar da sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar Başkan Tugay'ı meşalelerle karşılayıp boynuna yeşil kırmızı atkı taktı. 



"KARŞIYAKALI DOĞULUR AMA OLUNUR DA"

Aday adaylığı ile ilgili konuşma yapan Başkan Tugay, 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü'nü de kutlarken siyasete Karşıyaka'da başladığına vurgu yaptı. Başkan Tugay şöyle konuştu:

"Çocukluğum Balçova'da geçti. Gençlik yıllarımda Buca'da okudum. Üniversitede de Bornova'daydım. Doktorluk yaptım. Yeşilyurt'ta doktorluk yaptım. Son 23 yıldır Karşıyaka'da yaşıyorum. 2000 yılında Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne atandıktan bu yana Karşıyaka'dayım. 40 yıl önce 1983 yılında liseyi bitirdiğim zaman bir vapurla Konak'tan Karşıyaka İskele'ye gelmiştim. Buradan yürüyerek Karşıyaka Lisesi'ne gidip üniversite sınava girmiştim. Çok iyi bir puan almıştım. Benim için çok huzurlu bir gündü. Hafızamda özel bir gün olarak var olmaya devam ediyor. Derler ki 'Karşıyakalı doğulur ama Karşıyakalı da olunur.' Karşıyaka herkese kucağını açar. Buraya gelen herkes Karşıyakalı gibi yaşayan herkes, Kaf-Sin-Kaf'a inanan herkes Karşıyakalı olur. Ben de Karşıyakalı oldum. Beni Karşıyakalı yapan her şeye çok teşekkür ediyorum."



"GÜZEL İŞLER BAŞARDIK, KARŞIYAKA ARTIK DAHA HUZURLU"

Karşıyaka'nın hayatında önemli bir yer tuttuğunu dile getiren ve duygusal bir konuşma yapan Tugay şöyle devam etti:

"Karşıyaka'da çok sevdim, sevildim. Aile kurdum, çocuklarım doğdu ve burada büyüdüler. Çocuklarım her zaman bana 'Baba bu kentte bizi büyüttüğün için teşekkür ederiz' dediler. Halen de Karşıyakalı olmaktan gurur duyuyorlar. Allah herkese geç, vaktinde ve onurlu bir ömür nasip etsin. Ben öldüğüm zaman Örnekköy'de gömülmek istiyorum. Babamın mezarının hemen yanına. Bunu bilmenizi istiyorum. Öyle aidiyet içerisinde olduğumu, gönlümün burada olduğunu bilmenizi istiyorum. 5 yıl burada başkan olarak görev yaptım. Sizlerden izin istiyorum. Üniversite sınavına girmek için binip de karşıya geçtiğim o vapura tekrar binip Karşıyaka'ya bütün duyduğum sevgiyle beraber tüm İzmir'e büyükşehire hizmet etmek istiyorum. Karşıyaka'da mesai arkadaşlarımızla, yol arkadaşlarımızla, kendine hizmeti dava olarak görenlerle çok güzel işler başardık. Hem belediye hizmetlerinde hem siyasette. Rekorlar kırdık, çok güzel işler başardık.Karşıyakalı'nın artık çok daha huzurlu bir kentte yaşadığını biliyorum. Çok daha iyi olacağını da biliyorum. Bizim bayrağı bırakacağımız arkadaşlarımız yine en yüksekte tutarak hizmete devam edecektir."



"BÜYÜK BİR DEĞİŞİM VİZYONU"

İzmir Büyükşehir Belediye başkanlığı ile ilgili konuşan Başkan Tugay değişim vurgusu yaparak şunları kaydetti:

"Şimdi büyük bir değişim vizyonuyla Büyükşehir'e geçiyoruz. Yaşam değişiyor. ihtiyaçlar, nesiller değişiyor. Elbette şehirler de değişiyor. Bu değişim elbette büyük bir vizyonla olmalı. Kağıt üzerinde değil, planlama ve uygulama ile olmalı. Planlama tarafsız olmamalı. Tarafımız tüm İzmir ve vatandaşlarıdır. Planlamayı da uygulamayı da vatandaşlarımızla birlikte onların lehine yapmak zorundayız. Bizim tarafımız İzmir'in tüm vatandaşları olacak. On binlerce büyükşehir çalışanı ile tek yürek olmalıyız ve olacağız. İzmir'in her bir metresinde var olacağız. Karşıyaka'da da her metre var olacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız. Sizlere söz veriyorum. Bu şehrin emanetlerini namusum gibi koruyacağım. Belediyenin, halkın parasına son kuruşuna kadar sahip çıkacağım. Kimseye onu yedirmeyeceğim. Sizlerin yaşadığı her sorun benim sorunum olacak. Onu çözmek için 24 saat sürekli çalışacağız. ekibimiz hazır, planlarımız projelerimiz hazır. Ne yapacağımızı biliyoruz. İnancımız tam. Rehberimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, altı ok, vatan ve millet sevgisi olacak. Başaracağımızı biliyorum. İnanıyorum demiyorum, başaracağımızı biliyorum. Öylesine güçlü bir inanca sahibiz. Bir lider bir önder gücünü kendisine inanan halktan alır. Lütfen bana ve arkadaşlarıma inanın. Hem Karşıyaka'yı temsil ederken İzmir'in bütün sorunlarını çözerken kararlı olacağımıza, güçlü olacağımıza, vazgeçmeyeceğimize, hiç kimsenin önünde eğilmeyeceğimize inanın. Bu kente her gelişimde gururla geri döneceğim. Bunun size sözünü veriyorum."

KARŞIYAKA STADI MESAJI

Yıllardır beklenen Karşıyaka Stadı ile ilgili de konuşan Başkan Tugay, "3 buçuk ay kaldı. Stadı ya onlar yapacak ya ben yapacağım" dedi.

Görüntüleri izlemek için tıklayın

 

 
Altınordu 3 puanı 3 golle aldı!
 
İzmir ile Çernivtsi arasında kardeşlik anlaşması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Aslanoğlu'dan eleştiri yağmuru... "BETON SEVİCİ BUNLAR"
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
İYİ Parti'de istifalar sürüyor!
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, İYİ Parti ilçe teşkilatında yönetim kurulu ...
MHP'li başkana hapis cezası!
Manisa’da kafeterya işletmecisi Sabri Onaran’ın şikayeti üzerine MHP’li ...
 
Erbakan'dan ittifak açıklaması
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimde AK Parti ...
CHP lideri Özgür Özel İzmir'e geliyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Aralık'ta İzmir'e geliyor. Özel,  Şehit ...
AK Partili İnan'dan Tunç Soyer'e 'İzmir Limanı' tepkisi
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir ...
 
Bornova Aday Adayı Temiz kadınlarla buluştu: Önceliğimiz kreşler açmak
CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Güney Temiz, Doğanlar ve Mevlana’da ...
AK Partili Saygılı: "Belediyeyi batırdılar, İzmir'i yaktılar"
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, yaklaşan yerel seçimler öncesi ...
AK Partili Kasapoğlu'dan yerel seçim mesajı: 'Önemli dönemeçteyiz'
Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir milletvekili Mehmet Kasapoğlu, 31 ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri