Başkan Yıldız’a yönelik saldırıya Erzurumlulardan ortak tepki
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’ın makam aracına 20 Ağustos’ta düzenlenen saldırıya yönelik tepkiler sürüyor.
- | Son Kale İzmir
Ege Bölgesi İzmir Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Zakir Salmanoğlu, federasyon yönetimi ve Erzurumlu vatandaşlar, Başkan Yıldız’ı makamında ziyaret ederek saldırıyı kınadı.
Gerçekleştirilen ziyarette federasyon yönetimi ve Erzurumlular, Başkan Yıldız’a geçmiş olsun dileklerini iletirken, kamu görevi yürüten bir belediye başkanının makam aracına yönelik saldırının kabul edilemez olduğunu vurguladı.
Salmanoğlu: “Bu saldırılar bizi sindiremez”
Ziyarette konuşan Ege Bölgesi İzmir Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Zakir Salmanoğlu, Başkan Yıldız’ın yanında olduklarını belirterek, “Bugün burada Çiğli Belediye Başkanımız, kıymetli hemşehrimiz Onur Emrah Yıldız’ın makam aracına yapılan çirkin saldırıyı kınamak için bir araya geldik. Biz başkanımızın yanındayız, her daim buradayız. Ege’deki, İzmir’deki Erzurumlular olarak diyoruz ki; bu tip çirkin saldırılar bizi hiçbir zaman sindiremez. O, Çiğli’nin tamamının başkanıdır. Biz Erzurumlular olarak dün olduğu gibi bugün de, yarın da yanındayız. Bu saldırıyı nefretle kınıyoruz” dedi.

YORUMLAR
Yorum Yap