ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3374
    Dolar
  • Euro
    34,8108
    Euro
  • Altın
    2.393,270
    Altın
  • Bist-100
    10.277,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/20°
    ADANA
  • ANKARA
    7/15°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/23°
    IZMIR
  • KONYA
    6/12°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
52 kişiye 1 Mayıs tutuklaması...
52 kişiye 1 Mayıs tutuklaması...
MSB duyurdu: 6 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: 6 terörist etkisiz hale getirildi
Teleferik faciasında bilirkişi raporu çıktı.. Flaş detaylar!
Teleferik faciasında bilirkişi raporu çıktı.. Flaş detaylar!
Vanspor'dan U19 tepkisi... Sahadan çekildiler!
Vanspor'dan U19 tepkisi... Sahadan çekildiler!
10 Şubat 2024 Cumartesi - 18:08

Bayraklı'da CHP'nin Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı...

Bayraklı'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, "Bu seçimde oy rekoru kıracağız. Bu seçimde 30 ilçeyi birden alacağız. Genel başkanımızla parti örgütlerimizle, yoldaşlarımızla, ilçe belediye başkan adaylarımızla, eşlerimize, ailelerimize hep beraber bu zaferleri elde edeceğiz. Az önce çalan şarkı ilk defa burada çaldı. Benim şarkım. O şarkıda diyor ki zaferi kazanacak sonra Gündoğdu'da hep beraber kutlayacağız!" dedi. 

Bayraklı da CHP nin Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı...

Tugay, Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal’ın seçim ofisi açılışına katıldı.Kurulan platformda katılımcılara seslenen Tugay ve Önal dikkat çekici mesajlar verdi. Seçim koordinasyon merkezi açılışına ayrıca Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila ve CHP geçmiş dönem Genel Sekreterlerinden Kamil Okyay Sındır da katıldı. 

TUGAY: SİZE SÖZ VERİYORUM! 

Tugay, 30 ilçeyi de kazanacaklarını belirtirken şunları söyledi : “CHP adayı olarak tercih ettiği için bize hayatımızın en büyük gururlarından birisini armağan etti. Elbette ki bu gurur aynı zamanda sorumluluk demek. O sorumluluk bizlerin çok çalışmasını çok dikkatli davranmasını ve gereğini yapmamızı gerektiriyor. Bunu yapmaya hazırız değerli yoldaşlarım. Çünkü bizler bu şehrin ve bu ülkenin yetiştirdiği çocuklarız. Bizler doğduğundan beri Cumhuriyet Halk Partisi'nin gölgesini üzerinde hisseden çocuklarız. Bizler bu halkın her ferdinin ayrı ayrı hakkını gözetecek olan ama ihtiyaç olduğu zaman aynı zamanda herkesin kapısının önünde öncelikle dezavantajlı, sosyal ihtiyaçlı daha fazla desteğe ihtiyacı olan insanlarımız olmak üzere kapısının önünde olacağız. Ve bugün burada gördüğünüz bu gurur tablosunda özellikle değerli başkanım Olgun Atilla ve değerli eski milletvekilimiz genel sekreterimiz aynı zamanda Bornova Belediye Başkanlığımızı yapmış olan Kamil Okyay Sındır’dır. Huzurlarınızda olmak istediler. Biz hep beraber bu görüntüyü vermek istedik.Çünkü bugün görev bizdedir. Yarın bir başka partili arkadaşımızda olabilir. Ama neticede hepimiz bu ailenin bir mensubu olarak hiç bir zaman kim aday oldu, kim aday olmadı tartışması içerisine girmeden bir hazımsızlık hissetmeden, ne zaman bize görev düşerse bunu yapmaya hazırız. Ama bu yollar beraber yürünüyor.Yalnız yürünmüyor. Ben partiye üye olduğum ilk günden bugüne kadar her seçimde her yarışta, her mücadelede günü geldi Gezi gibi olaylarda kendi partililerimizin nasıl bir dayanışma içerisinde olduğunu bizlere nasıl sahip çıktığını çok iyi gördüm. Bunun değerini bilmemiz gerekiyor. Yine birlikte olacağız. Yine birimiz düştüğü zaman diğerimiz tutacak. Bu mücadeleyi cumhuriyetimiz için yapacağız. Halkımız için yapacağız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için yapacağız. Ve biz bu mücadeleyi sokaklarında büyüdüğümüz büyüklerimizin başımızı okşadığı, karnımızı doyurduğumuz, havasını soluduğumuz, iyi gününü, kötü gününü yaşadığımız, bu şehir için canımız, İzmir için yapacağız. Sakın ola, sakın ola sizi mahcup edeceğimizi düşünmeyin. Sakın ola sizsiz yol yürüyeceğimizi düşünmeyin. Bugün burada olduğunuz gibi birlik beraberlikiçerisinde bizim size duyduğumuz sevgi ve saygıyla sizin de bize göstereceğiniz destekle bu seçim de kazanılacak. İzmir hiçbir zaman Cumhuriyet Halk Partisi dışında bir yere teslim edilmeyecek. Ben size söz veriyorum değerli yoldaşlarım. Bu seçimde oy rekoru kıracağız. Bu seçimde 30 ilçeyi birden alacağız. Genel başkanımızla parti örgütlerimizle, yoldaşlarımızla, ilçe belediye başkan adaylarımızla, eşlerimizle, ailelerimizle hep beraber bu zaferleri elde edeceğiz. Az önce çalan şarkı ilk defa burada çaldı. Benim şarkım. O şarkıda diyor ki zaferi kazanacak sonra Gündoğdu'da hep beraber kutlayacağız." 

ÖNAL: BAYRAKLI’NIN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUM

Yapacağı ilk işin kentsel dönüşüm olacağını ifade eden İrfan Önal da, “Şunu bilmenizi istiyorum; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir evladı olarak çıkmış olduğum bu yolda Bayraklı'nın sorunlarını da sizlerin taleplerini de çokiyi biliyorum. Bu yola çıkmadan önce biz dersimize iyi çalıştık. Burada iktidar olsak bile alacağımız bayrağı daha ileriye taşıma noktasında sizlerin desteğiyle tekrar Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz Bayraklı olarak hem şanslı yanımız, hem de maalesef geride kalmış, ihmal edilmiş noktalarımız da bulunuyor. Bunlarda sadece yerel yönetimlerin payı yok. Maalesef merkezi hükümetin de yıllardır bu noktadaki ayrımcılık politikalarının bir sonucu olarak bir yanımızda kulelerin olduğu kat yüksekliği sınırı olmayan serbest gökdelenler, bir yanımızda dagecekondularımız. Bunlarla ilgili 5 yıl içerisinde yapmış olduğumuz planlar oldu. Bunların hayata geçmesiyle ilgili bir kısım uygulamalarımız oldu. 30 Ekim depreminde 117 canımızı yitirmiştik. Onunla ilgili korunacak alanlar Manavkuyu, Mansuroğlu ve Osmangazi'deki planlarımız geçti. Ama beraberinde İzmir'in çeperi, arka sıraları dedikleri yerlerinde dönüşümü noktasında sizlerin desteğiyle hazırlıklarımız tamam. Desteğinizle bunları da hayata geçireceğiz. Göreve başlar başlamaz temel belediyecilik ve sosyal belediyecilik noktasındaki hizmetlerimizi zaten projeler olarak aktaracağız. Ancak insan yaşamından hayatımızda daha değerli olan hiçbir şey yok. Bu sebeple ilk yapacağımız iş kentsel dönüşüm noktasında desteğinizle planların, uygulamanın ve sonrasında inşa faaliyetlerini birlikte önceleyen 1 yıldaki eylem planımızı sizlere sunacağız. Sizlerin desteğiyle yarının Bayraklı'sını değil, 2050 yılının Bayraklı vizyonunu ortaya koyacağız. Kendi çocuklarımıza değil, torunlarımıza hazırlayacağımız bir Bayraklı kurmanın sözünü veriyorum. Biz bu yola çıkarken önce örgütümüze, sonra değerli Bayraklı'lı hemşehrilerimize güvenerek çıktık. Bu noktada da yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum” dedi.

Tugay ve Önal, açılış toreninin ardından Bayraklı Sevgi Yolunda vatandaşlarla selamlaştı. Taleplerini dinledi.

 
Yapım şirketi özür diledi!
 
Pınar Karşıyaka evinde mağlup!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'dan Torbalı turu... 'Gelin 31 Mart akşamı bu aşıklar ile maşukları buluşturalım''
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Torbalı’da ...
CHP'li Tugay saha çalışmalarını sürdürüyor... ''İzmir'i daha ileriye taşıyacağız''
Saha çalışmalarını tam gaz sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir ...
Bayraklı'da muhtarlarla buluştular... Tugay: 'CHP Bayrağı İzmir'de yere düşmez'
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve Bayraklı Belediye ...
 
CHP Çiğli Adayı Onur Emrah Yıldız'a doğduğu mahallede miting gibi karşılama..
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; mahalle buluşmalarına ...
Yeniden Refah Partisi'nin üç büyükşehir adayı belli oldu
Yeniden Refah Partisi'nin üç büyükşehirdeki belediye başkan adayları açıklandı. ...
AK Partili İnan: 'CHP'nin İzmir'de belediyecilikte eser siyaseti yok.'
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir ...
 
CHP Karşıyaka Adayı Ünsal'a iş dünyasından büyük destek..
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan adayı Yıldız İşçimenler ...
İmamoğlu'dan iktidara 2019 seçimi hatırlatması!
İBB 100. Yıl Stadı açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bir ...
AK Partili İnan: "CHP'nin bazı İzmir adayları kendi bölgelerinde oy kullanamayacak"
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri