ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    46,4451
    Dolar
  • Euro
    53,2053
    Euro
  • Altın
    6.201,696
    Altın
  • Bist-100
    14.750,22
    Bist-100
  • ADANA
    22/29°
    ADANA
  • ANKARA
    15/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/28°
    ANTALYA
  • BURSA
    18/25°
    BURSA
  • ISTANBUL
    20/25°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    20/27°
    IZMIR
  • KONYA
    13/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Bakan Güler'den 'NATO' açıklaması
Bakan Güler'den 'NATO' açıklaması
12. Yargı Paketi Meclis'e sunuluyor
12. Yargı Paketi Meclis'e sunuluyor
Özgür Özel tutuklanma söylentileri için ilk kez konuştu, meydan okudu
Özgür Özel tutuklanma söylentileri için ilk kez konuştu, meydan okudu
Meydanlarda toplu maç izlemeye yasak geldi!
Meydanlarda toplu maç izlemeye yasak geldi!
23 Eylül 2023 Cumartesi - 11:06

CHP Bayraklı'dan 100. yıl buluşması

CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı, partinin 100’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla dayanışma etkinliği düzenledi. İzmir’in her ilçesinden çok sayıda partilinin katıldığı gecede birlik, beraberlik mesajları verildi.

CHP Bayraklı dan 100. yıl buluşması

- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Bundan sonra omuz omuza yerel seçimler için çalışacağız ve 30 ilçemizin tamamında yeniden CHP bayrağını dalgalandıracağız” dedi. 

- Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bayraklı örgütünde bıkkınlık, yılgınlık yok.  Ekim ayı itibarıyla tüm örgütümüzle sahada seçim çalışmalarına başlıyoruz. Bayraklı’da yeniden zafer yaşayacağız” dedi.

- CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, “Bayraklı ve 30 ilçesiyle beraber İzmir, tekrardan CHP’nin kalesi olacaktır” dedi. İlçe Başkanı Didem Gültekin ise, “Biz büyük bir aileyiz. Tüm örgütümüzle birlikte omuz omuza mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı, partinin 100’üncü yılı dolayısıyla kutlama gecesi düzenledi. Dayanışma, birlik ve beraberlik mesajları verilen etkinliğe ev sahibi CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin’in yanı sıra; CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İZBETON A.Ş. Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, il yöneticileri, ilçe başkanları ve yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.

ASLANOĞLU: OMUZ OMUZA YEREL SEÇİMLERE

Birlik ve beraberlik mesajları veren İl Başkanı Aslanoğlu, “Önce mahallelerde, 30 ilçede ve ilde birlik ve beraberlik içinde çalışarak kongre süreçlerini geride bıraktık. Bundan sonra omuz omuza yerel seçimler için çalışacağız. Kardeşliğimizi daha da artırarak 30 ilçenin 30’unda ve büyükşehirde CHP bayrağını bir kez daha dalgalandıracağız. Yarından itibaren hiç soluksuz koşmaya devam edeceğiz. Her zaman Bayraklı beni kendi evimde hissettiriyor. İyi ki varsınız, yaşasın CHP ve yaşasın CHP’ye gönül vermiş tüm üyelerimiz!” dedi.

SANDAL: BAYRAKLI’DA YENİDEN ZAFER YAŞAYACAĞIZ

Başkan Serdar Sandal, “CHP Bayraklı örgütü seçimde yüzde 65 oy almış bir örgüt ve dimdik durmaya devam ediyor. Bayraklı örgütünde bıkkınlık ve yılgınlık yok. Bir partide değişim olacaksa tüzükte olur ve değişim olacaksa buna o partinin delegeleri karar verir. Örgüt olarak buradan bütün İzmir’e çağrımdır; Homeros Festivali’nden sonra Bayraklı’mızda bütün örgütümüzle seçim çalışmasını başlatıyoruz. Yılgınlığımız, bıkkınlığımız yok. Bayraklı’da yeniden zaferi yaşamış olacağız” dedi.

POLAT: AÇIK ARA FARKLA ALACAĞIZ

İzmir’de yerel seçimleri açık ara farkla alacaklarını ifade eden Polat, “Genel seçimleri atlattık. Üzerimizde yorgunluk olabilir. Görüyoruz ki; bunu yeniden umuda bırakmış haldeyiz. Bayraklı’ ve 30 ilçesiyle beraber İzmir tekrardan CHP’nin kalesi olacaktır. Ben buradan Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na söz veriyorum; İzmir Büyükşehir Belediyesini çok açık ara farkla Tunç Soyer ile tekrardan alacağız. 30 ilçeyi de alacağız” diye konuştu.

GÜLTEKİN: İZMİR’İN KALBİ BAYRAKLI

İlçe Başkanı Gültekin ise, “Biz büyük bir aileyiz. Yeri gelir bir lokma ekmeği bölüşürüz, yeri gelir birlikte tok oluruz. Bu yolda yürümekten vazgeçmeyiz. Gücümüzü örgütlü mücadelemizden alırız. Bunun en güzel örneğini il kongresinde yaşadık. Seçim bitti, yeni yönetim göreve geldi. Kazananı ya da kaybedeni olmayan seçimde yeni umutlara birlikte omuz omuza mücadeleye etmeye ihtiyacımız var. Biz birbirimize destek oldukça bırakın başkalarını bırakın faşist diktatörlük sağlayanları önümüzde hiçbir kuvvetin duramayacağını bugün bir kez daha görmüş olduk” dedi.

 

 
İzmir’de buz pateni sezonu açıldı
 
AK Parti İzmir Kadın Kolları'ndan "Kadın dostu belediyecilik" programı...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Partili Özlale'den Başkan Soyer'e: ''En güçlü aday benim''
İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, İzmir ...
Aslanoğlu'dan Özlale'ye 'Kimyasal' yanıtı: "İzmirliler'in kabul edeceği bir siyaset tarzı değil"
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener ...
Olaylı CHP İzmir İl Kongresi mahkemelik oldu
CHP İzmir İl Başkanlığı, Şenol Aslanoğlu'nun yeniden başkanlığa seçildiği ...
 
AK Partili Bursalı: "Bunlardan İzmir'e hayır gelmez"
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, "CHP'nin il kongresinde yaşanan ...
Ümit Özdağ: ''Zafer Partisi'ni kapatır, giderim''
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine "Mossad ajanı", "Yahudi", ...
CHP'li Başarır'dan İYİ Parti'ye İzmir tepkisi... "Umarım hesap vermek zorunda kalmazlar"
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İYİ Parti Genel Başkanı Meral ...
 
MHP'li Yalçın'dan Özlale yorumu!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti'nin, İzmir'de belediye ...
Politika Durağı'nda çarpıcı tespitler... Gündem CHP il kongresi ve Özlale'nin adaylığı!
Gazeteciler Sercan Avcı, Onur Çakır ve Mustafa Akbaş, Politika Durağı’nda ...
AK Partili İnan'dan CHP'ye liste tepkisi
AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP İzmir İl kongresinde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri