ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3772
    Dolar
  • Euro
    34,9877
    Euro
  • Altın
    2.326,030
    Altın
  • Bist-100
    9,08
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    13/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    11/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    9/25°
    IZMIR
  • KONYA
    13/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Buket Kaya'nın öldüğü kazada sürücüye tahliye...
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Oy vermeyeceğini söyleyen vatandaşa yumruk attı!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
Tüfekli şaka ölümle bitti!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan seçmene çağrı!
11 Ocak 2023 Çarşamba - 21:13

CHP İzmir'de devir teslim... ASLANOĞLU DÖNEMİ BAŞLADI!

CHP Merkez Yönetim Kurulu kararıyla "İzmir il başkanı" olarak atanan Şenol Aslanoğlu, milletvekili aday adaylığı için istifa eden Deniz Yücel'den görevi resmen devraldı. CHP İzmir İl Başkanlığı'nda yoğun ilgi gören devir teslim töreninde konuşan Aslanoğlu, "İktidara nasıl yürüdüğümüzü gördünüz mü? Korktunuz mu? Korkun, korkun" diyerek AK Parti'ye mesaj verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise "Kol kola yürüyeceğiz" diye konuştu.

CHP İzmir de devir teslim... ASLANOĞLU DÖNEMİ BAŞLADI!

SONKALEİZMİR-CHP İzmir'in yeni il başkanı Şenol Aslanoğlu resmen görevi devraldı. İl Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katılırken, ilçe belediye başkanları, CHP ilçe başkanları ve partililer de büyük ilgi gösterdi. 



YÜCEL: "ATEŞTEN GÖMLEK GİYMEKTİR"

Milletvekili aday adaylığı için istifa eden ve 5 yıldır sürdürdüğü görevi devreden Deniz Yücel, "Muhalefete, belediye başkanlarına, il başkanlarına her saldırının yapıldığı, kirli oyunların oynandığı, yandaş basının kiralık kalemlerince her türlü iftiranın atıldığı bir ortamda, böyle zor bir görevi üstlenmek her şeyden önce büyük bir fedakarlıktır. Ateşten gömlek giymektir. Bu görevler de, kişiler gelip geçicidir. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde verdiğimiz demokrasi, özgürlük ve adalet mücadelesidir. Deniz Yücel de gelmiştir ve geçmiştir. Bayrağı Şenol Aslanoğlu'na devretmiştir" dedi.



"İKTİDARIN DEĞİŞECEĞİNE İNANIYORUZ"

Görevi devralan Şenol Aslanoğlu ile Türkiye'deki ekonomik sorunlara, kadın hakları ihlallerine, çocuk istismarı olaylarına dikkat çekerek şöyle konuştu:

"Gecenin en karanlık olduğu nokta, şafağa en yakın zamanıdır. Gençlerimizin yaktığı meşale, karanlıkları yaracak. Aydınlık Türkiye’nin garantisi Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Laik Türkiye’nin, kadın haklarının, demokrasinin garantisi Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Atanamayan öğretmenlerin sesi, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın zaferle taçlanan mücadelesinin sesidir partimiz. Teşekkürler Sayın Genel Başkanım. Tüm bunlar sayenizde oldu. Yıllardır yapmayız dedikleri ne varsa sizin sayenizde tıpış tıpış yaptılar. Hepimiz otomotivdeki ÖTV‘yi düşürmenizi bekliyoruz. Hepimiz biliyoruz, ya cumhurbaşkanı olmadan bunu onlara zorla yaptıracaksınız ya da çok kısa süre içinde sizi 13. cumhurbaşkanımız yaptığımızda, cumhurbaşkanı olarak yapacaksınız. Hepimiz iktidarın değişeceğine yürekten inanıyoruz. Bunun mimarı Sayın Genel Başkanımızdır.



"SON 100 METREDEYİZ"

Altılı Masa'nın önemine değinen Aslanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İktidar maratonun bayrak yarışında son 100 metresindeki bayrak değişimi için bir aradayız. İktidar koşusunda son 100 metredeyiz. Bu mücadeleyi başlatan büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde koşuyoruz. En uzun koşu ise devrim... Onun en güzel 100 metresini koşanların ışığında koşuyoruz. Aydınlanma mücadelesi için can veren Uğur Mumcu'ların, Muammer Aksoy'ların, Bahriye Üçok'ların ardından koşuyoruz. Sosyal demokrasi için ömrünü veren İsmet İnönü’nün, Bülent Ecevit’in, Erdal İnönü’nün, Aydın Güven Gürkan’ın ardından koşuyoruz." 



AK PARTİ'YE MESAJ VERDİ: KORKUN

Aslanoğlu, kendisine destek veren il yöneticilerine de teşekkür ederken sözlerini şöyle tamamladı:

Baskılara ve engellemelere rağmen aşkla, inançla ve korkusuzca çalışan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer hepimizin şansı. İyi ki varsınız başkanım.  Tüm İzmirliler sizin gibi düşünüyor. Şu sözünüzün altına imza atıyor 'Bir şey değişecek her şey değişecek' İktidara yürüyen partimizde, bayrak değişiminin nasıl olduğunu merak ediyorlardı. İşi gücü bırakmış AKP’nin koca koca yöneticileri, bizim devir teslim törenini merak ediyorlarmış. Bu coşkulu kalabalığı, bu yekvücut partilileri, hep bir ağızdan attığımız sloganlarımızı ve neşeli marşlarımıza eşlik eden yerel yöneticilerimizi gördünüz mü? İktidara nasıl yürüdüğümüzü gördünüz mü? Korktunuz mu? Korkun, korkun. Perdeyi aralayıp korkudan seyrettiğiniz son iktidar günleriniz. Bu gürül gürül akıp gelen sesi duyun. Gidiyorsunuz. Akın var Akın, güneşe akın, Güneşi zapt edeceğiz, Güneşin zaptı yakın.



SOYER: "BÜTÜN KALBİMLE KUTLUYORUM"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise şunları kaydetti:

"Maratonumuzun son 100 metresini koşacağız. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında İzmir İl Başkanlığı cumhuriyetin il başkanlığı demek. Başlı başına büyük bir onur. İktidarın kapısını açacak İzmir'de il başkanı olmak olağanüstü bir onur. Bütün kalbimle kutluyorum. Heyecanınızı paylaşıyorum. Kol kola yürüyeceğimizin inancı ile sonuna kadar destek olacağımı bilmenizi istiyorum. Çok uzun bir 4 ay yaşayacağız. Burada bugün çekirdek ailemiz var. Bu aileyi büyütmek Türkiye'ye yaymak mümkün. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, adaleti, hukuku sağlamak mümkün.Başkanımızın önderliğinde canla başla çalışıp o iktidarı alacağız. Çok az kaldı. Bu yolculukta değerli il başkanımızın eşi Duygu hanıma çok büyük iş düşüyor. Hiç yılmayın, 4 ay unutun eşinizi."

 
Ekrem İmamoğlu hakkında bir dava daha!
 
İYİ Parti'de Buğra Kavuncu’nun yeni görevi belli oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aslanoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyareti
CHP Merkez Yönetim Kurulu kararıyla, CHP İzmir İl Başkanlığı görevine ...
CHP İzmir'de devir teslim zamanı!
"CHP İzmir İl Başkanı" görevine atanan Şenol Aslanoğlu, yarın saat 19.00'da ...
AK Parti İzmir Kadın Kolları 5. kez Türkiye birincisi!
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları, kadın üyelikte 5. kez Türkiye 1. si oldu. ...
 
CHP İzmir'de yeni il başkanı belli oldu!
CHP İzmir'de Deniz Yücel'in milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Gençlik İzmir'e: ''Sizlerle gurur duyuyoruz''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÜniAK FEST Programında, AK Gençlik ...
CHP'li Kılıç: "8 milyon emekli açlık sınırında yaşıyor"
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, “Net asgari ücretin altında ...
 
Erdoğan seçim tarihi için süre verdi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kepez'deki Turgut Özal Spor Salonu ...
Akşener: "Kendi gücümüzle birinci parti çıkacağız"
İYİ Parti Meral Akşener, "Onunla, bununla anlaşarak değil, kendi gücümüzle ...
HDP'den cumhurbaşkanlığı seçimi açıklaması: "Kendi adayımızı çıkaracağız"
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin Kars İl Başkanlığı Kongresin'de ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri