ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,6026
    Dolar
  • Euro
    34,7809
    Euro
  • Altın
    2.492,060
    Altın
  • Bist-100
    9.525,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/24°
    ADANA
  • ANKARA
    10/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/23°
    IZMIR
  • KONYA
    11/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Mahkemeden Mesut Kocagöz kararı!
Mahkemeden Mesut Kocagöz kararı!
Et fiyatlarına büyük zam!
Et fiyatlarına büyük zam!
Müşterilerin hesabından 205 milyon TL çaldılar!
Müşterilerin hesabından 205 milyon TL çaldılar!
10 Kasım 2022 Perşembe - 22:09

CHP İzmir'de gündem ''Meclis üyeleri zirvesi''

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, haftalık olağan kurul toplantısını, CHP İzmir il başkanlığında gerçekleştirdi. CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel başkanlığında toplanan yönetim kurulunun gündeminde İzmir’de yapılacak Meclis Üyeleri zirvesi, CHP İzmir’in yoğun bir şekilde sürdürdüğü saha çalışmalarının yenilerinin planlanması ve öbek örgütlenmesi vardı.

CHP İzmir de gündem  Meclis üyeleri zirvesi

Yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, AKP iktidarının Türkiye yaşamak için şartları sürekli zorlaştırdığı, halkımızın üstüne her geçen gün daha fazla yük bindirdiği bu dönemde, bizlerde saha çalışmalarıyla daha fazla vatandaşımıza ulaşmaya, dertlerine ortak olmaya, AKP sonrası, onların yol açtığı tüm yaraları nasıl kapatacağımızı anlatmaya devam edeceğiz” dedi. Yücel yönetim kurulu gündemine ilişkin şunları söyledi;

BELEDİYELERİMİZ SARAY İKTİDARININ HEDEFİNDE

Bugün kurulumuzun gündemindeki önemli konulardan birisi, 18-19 Kasım 2022 tarihlerinde, Genel Başkan Yardımcılarımız Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun’un katılımıyla İzmir’de yapacağımız Belediye Meclis Üyeleri zirvesiydi. Belediyelerimize AKP iktidarının her kanadından yapılan saldırılar, yöneltilen baskılar artmışken bu zirveyi çok önemsiyoruz. Belediyelerimizin hizmet üretmesi, hizmetlerin vatandaşa anlatılması, meclislerde alınan kararlarda söz sahibi olmaları ve partili kimlikleriyle belediye meclis üyelerimizin yerel yönetimlerde çok büyük bir rolü var. Belediyelerimizin saray iktidarı tarafından hedefe konulduğu bir süreçten geçiyoruz. Yaratılmaya çalışılan baskı ve korku havasının yanında, CHP’li belediyelerin hizmet üretmesini de engellemek istiyorlar.   Bu sebeplerle genel başkan yardımcılarımızın katılacağı bu organizasyona il yönetim kurulu olarak büyük önem veriyoruz. İki günlük bu zirve için il yönetim kurulumuz oldukça titiz çalışıyor. Bugün de hem görevlendirmeleri hem de programın son halini görüştük. İzmir’e ve İzmir il örgütümüze yakışan, içeriği ve duyurulacak sonuç bildirgesiyle birlikte de oldukça ses getirecek bir zirve gerçekleştireceğiz.

Yönetim Kurulu toplantısına ilişkin açıklamalarını sürdüren Deniz Yücel, CHP İzmir’in aralıksız yürüttüğü saha çalışmalarının vatandaşta karşılığını bulduğunu, saha çalışmalarını öbek örgütlenmesiyle desteklediklerini belirterek, şöyle konuştu;

SAHA ÇALIŞMALARIMIZ VATANDAŞTA KARŞILIĞI BULDU.

AKP iktidarının Türkiye için şartları zorlaştırdığı, halkımızın üstüne her geçen gün daha fazla yük bindirdiği bu dönemde, bizlerde saha çalışmalarıyla daha fazla vatandaşımıza ulaşmaya, dertlerine ortak olmaya, AKP sonrası, onların yol açtığını tüm yaraları nasıl kapatacağımızı anlatmaya devam edeceğiz. Artık, taraflı tarafsız herkesin kabul ettiği bir konu varsa o da sahada en yoğun mesai harcayan partinin CHP olduğudur. Bu yoğun mesainin halkta karşılığını bulması bizim en büyük kazancımız. Her saha çalışmamız vatandaşlarımızın yarına ve AKP iktidarından kurtuluşa olan inancını arttırıyor. Gördüğümüz destek ve ilgi bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Bu bağlamda, yönetim kurulumuzda yeni saha çalışmalarımızın planlamasını yaptık. Çalışma yapmadığımız ilçemiz kalmadı ama bu çalışmalarımızı tekrar tekrar yapacağız. Bu konuda kurul üyelerimiz planlamaları yaparak yeni çalışmaların adreslerini belirliyor. Saha çalışmalarımızın yanında büyük önem verdiğimiz öbek örgütlenmesi ve çalışmalarını da konuştuk. Öbek örgütlenmemiz daha lokal örgütlenmeler. Sokak sokak çalışma yürüten, ev ziyaretleri içeren örgütlenme tarzı. Öbek örgütlenmesi ile ilgili ilçe başkanlarımızla sürekli irtibat haldeyiz. Bu örgütlenme tarzı saha çalışmalarımızı da destekliyor ve vatandaşın ihtiyacına, talebine ve önerilerine göre yeni planlamalar yapıyoruz. Öbek çalışmalarıyla ilgili olarak ilçe başkanlarımız, ilçe kadın ve gençlik kolu başkanlarımızın katılımıyla bir toplantı yapılması kararı aldık. Hazırlıklar tamamlandığında, toplantının tarihi önümüzdeki günlerde belirleyeceğiz.

 
İzmir iş dünyasından TOBB ziyareti... "Müthiş bir birliktelik var"
 
Özgür İzmir-Kurtuluşun 100. Yılı belgeselinin galası yapıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’den İzmir teşkilatına tebrik!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti İzmir teşkilatının ...
CHP’li Sındır:Aleviliği bir inanç olarak görüyor musunuz?
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, cemevlerine yönelik düzenlemeleri ...
Ümit Özdağ: Yeni bir PKK açılımı başlatılacak
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, AK Parti heyetinin HDP’yi ziyaretine ...
 
Ronaldolu 7'li Masa mesajı!
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Manchester United ...
AK Partili Sürekli'den 10 Kasım mesajı: "O'nu anlamak yerinde saymamak demektir"
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ...
İmamoğlu'dan Erdoğan'a çökme yanıtı
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Partili ...
 
Parmak boyası teklifine ret!
CHP'nin seçimlerde parmak boyası kullanılmasını öngören kanun teklifinin ...
Mahir Polat'tan hükümete ihracat uyarısı!
CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Plan ...
CHP'li Bayır: Yandaş medyayla vatandaşa üç maymunu oynatıyorsunuz!
2023 Yılı Ticaret Bakanlığı Bütçesi üzerine Plan Bütçe Komisyonunda konuşan ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri