ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    44,7622
    Dolar
  • Euro
    52,9408
    Euro
  • Altın
    6.944,510
    Altın
  • Bist-100
    14.252,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/29°
    ADANA
  • ANKARA
    9/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/24°
    IZMIR
  • KONYA
    8/20°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Kahramanmaraş'ta okulda silahlı saldırı: 9 ölü, 13 yaralı
Kahramanmaraş'ta okulda silahlı saldırı: 9 ölü, 13 yaralı
ABD'den açıklama geldi... Ateşkes uzatılacak mı?
ABD'den açıklama geldi... Ateşkes uzatılacak mı?
Erdoğan seçim tarihini açıkladı!
Erdoğan seçim tarihini açıkladı!
CHP'den istifası tepki çekmişti: Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul resmen AK Parti'de
CHP'den istifası tepki çekmişti: Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul resmen AK Parti'de
9 Eylül 2023 Cumartesi - 16:25

CHP İzmir'den 9 Eylül kutlaması...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu ve CHP’nin kuruluşunun 100. yıldönümü kutlamalarına katıldı. Başkan Tunç Soyer, “Cumhuriyet’in kazanımlarını geri döndürmek, demokrasi ve hukuku rafa kaldırmak isteyenler karşında daima bizi bulur. Biz bu ülkede demokrasiyi hiç kimseye pazarlık konusu yaptırmayız” dedi.

CHP İzmir den 9 Eylül kutlaması...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, Cumhuriyet Meydanı’nda İzmir’in kurtuluşunun 101’inci ve CHP’nin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü için tören düzenledi. Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir milletvekilleri Rıfat Nalbantoğlu, Murat Bakan, ilçe belediye başkanları, il yönetimi, partililer ve vatandaşlar katıldı. Başkan Tunç Soyer, “Biz Cumhuriyet çocuklarının hayatı, ömürlerimizden daha uzundur. Çünkü biliyoruz ki bugün aldığımız her bir karar, çocuklarımızın ve torunlarımızın özgür geleceğinin teminatıdır.  Bedeli ne olursa olsun daha iyi bir gelecek inşa etmek için her ne gerekiyorsa yapmak zorundayız” diye konuştu. 



“Dimdik ayaktayız”
Konuşmasının devamında Başkan Soyer, “Tıpkı 101 yıl önce olduğu gibi özgürlük, barış ve demokrasi umudunu İzmir’den tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Burada bulunan herkesin ufka aynı inançla baktığını çok iyi biliyorum. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi özünü, sığ siyasi çekişmelerden ve siyaset simsarlarının kurnazlıklarından değil gözünü kırpmadan ölüme koşan, bu ülkeyi kuran iradeden, yani Kuvayı Milliye’den alır.  İzmir ve Cumhuriyet Halk Partisi arasındaki ilişkinin kökleri işte bu nedenle çok derinlere iner. İzmir ve İzmirliler bu yüzden Cumhuriyet’in kazanımlarının korunmasında daima bir adım öndedir. Cumhuriyet Halk Partililer, ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize emaneti olan bu toprakların korunması; bilimin, hukuk ve adaletin kalıcılaşması için bir kilit taşıdır. Şunu açıkça ifade edeyim. Cumhuriyet’in kazanımlarını geri döndürmek, demokrasi ve hukuku rafa kaldırmak isteyenler karşında daima bizi bulur. Biz bu ülkede demokrasiyi hiç kimseye pazarlık konusu yaptırmayız. Milletimizin kayıtsız şartsız egemenliği bizim namusumuzdur. Onu korumak için tıpkı yüzyıl öndeki gibi dipdiri, dimdik ayaktayız. Buradayız ve daima mücadeleye hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100 yıllık tarihinde olduğu gibi” dedi.


“Yaşasın 9 Eylül”
Soyer sözlerini; “9 Eylül, İzmir’in işgalden kurtuluşunun 101’inci yılı ve Cumhuriyet’in kurucusu ve savunucusu Cumhuriyet Halk Partimizin kuruluşunun 100’üncü yılı kutlu olsun.  Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Yaşasın 9 Eylül!” ifadeleriyle son verdi. 

CHP İzmir İl Başkan Vekili Münir Sirhan Özen de İzmir’in kurtuluşunu ve CHP’nin kuruluşunu kutladı. 

 
İmamoğlu'dan değişim çağrısı: Kabullenemiyorum!
 
Karşıyaka'dan Baykara'ya armağan!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İmamoğlu'dan değişim çağrısı: Kabullenemiyorum!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İktidarın değişebileceğine inancın çok azaldığı ...
CHP'li Aslanoğlu: "9 Eylül vatanın kurtuluş günüdür"
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yayınladığı mesajla, ...
CHP'li Kılıç'tan çifte kutlama: "Onurlu halkımızın vasiyetini asırlar boyu yükselteceğiz"
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP'nin 100. Kuruluş yıldönümü ...
 
AK Partili Bursalı'dan 9 Eylül mesajı: "Türkiye yüzyılı İzmir'in yüzyılı olacak
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İzmir'in düşman işgalinden ...
Başkan Saygılı’dan 9 Eylül mesajı: "Hem gururumuz hem sorumluluğumuz"
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir’in kurtuluşunun 101. Yılı ...
Politika Durağı'nda büyükşehir adaylığı ve CHP kongresi konuşuldu...
Gazeteciler Sercan Avcı, Onur Çakır ve Mustafa Akbaş’ın katıldığı Politika ...
 
Sarıgül'den ilginç iddia: Kılıçdaroğlu istifa ederse CHP baraj altında kalır!
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
Başkan Soyer'den Özlale yorumu... 'İZMİR'E ASLA KAYBETTİRMEYİZ'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İYİ Parti Genel Başkanı ...
Muharrem İnce’den Meral Akşener’e ziyaret!
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret etti.
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 29 21 5 3 67 22 45 68
2 Fenerbahçe 29 19 9 1 66 28 38 66
3 Trabzonspor 29 19 7 3 56 31 25 64
4 Beşiktaş 29 16 7 6 53 34 19 55
5 Rams Başakşehir 29 13 8 8 47 30 17 47
6 Göztepe 29 12 11 6 36 26 10 47
7 Samsunspor 29 9 12 8 34 38 -4 39
8 Çaykur Rizespor 29 9 9 11 39 40 -1 36
9 Kocaelispor 29 9 8 12 24 33 -9 35
10 Tümosan Konyaspor 29 8 10 11 36 41 -5 34
11 Gaziantep FK 29 8 10 11 38 49 -11 34
12 Corendon Alanyaspor 29 6 15 8 35 34 1 33
13 Kasımpaşa 29 6 10 13 28 41 -13 28
14 Hesap.com Antalyaspor 29 7 7 15 30 47 -17 28
15 Natura Dünyası Gençlerbirliği 29 6 7 16 28 42 -14 25
16 Zecorner Kayserispor 29 4 11 14 21 54 -33 23
17 ikas Eyüpspor 29 5 7 17 20 43 -23 22
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 29 5 5 19 26 51 -25 20
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri