ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2583
    Dolar
  • Euro
    34,8256
    Euro
  • Altın
    2.434,830
    Altın
  • Bist-100
    10.269,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/33°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    15/27°
    IZMIR
  • KONYA
    12/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Zuhal Ebrar Yıldız'ı vuran polis hakkında karar!
Zuhal Ebrar Yıldız'ı vuran polis hakkında karar!
Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama!
Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama!
Hastanelerde yeni dönem: Onaylı randevu!
Hastanelerde yeni dönem: Onaylı randevu!
İniş sırasında lastiği patladı!
İniş sırasında lastiği patladı!
8 Ağustos 2023 Salı - 15:58

CHP Seferihisar'da Solak çekildi, Çınar adaylığını açıkladı!

CHP Seferihisar'da 215 delegenin katılımı ile 18 Ağustos'ta yapılacak ilçe başkanlığı seçimleri öncesi mevcut başkan Senem Gürer Solak aday olmayacağını açıkladı. Solak, "Bayrağı yere düşürmeden büyük bir onur ve şerefle görev yaptık" dedi. Başkan adaylığı için Seferihisar Belediye Meclisi üyeliğinden istifa eden Rahmi Tezel Çınar ise "Halkımızın yanında, onların beklentilerine ve teveccühlerine tercüman olacak bu siyaset çizgimizi devam ettireceğiz" diye konuştu.

CHP Seferihisar da Solak çekildi, Çınar adaylığını açıkladı!

SONKALEİZMİR-CHP İzmir'de ilçe kongreleri sürerken, Seferihisar'da 18 Ağustos'ta yapılacak ilçe başkanlığı seçimi öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Mevcut başkan Senem Gürer Solak, yeniden aday olmayacağını duyururken, Seferihisar Belediye Meclis üyeliğinden istifa eden Rahmi Tezel Çınar başkanlığa talip oldu. 

"YAPILAN VE YAPILMAYAN ÇOK ŞEY VAR"

Mevcut başkan Senem Gürer Solak, veda mesajında şunları kaydetti:

"2018 yılında atanmış olduğum CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı görevimi 2019 yılında yapılan olağan kongremizle kongre üyelerimizce seçilerek aralıksız dört yıldır büyük bir onur ve heyecanla yürütmekteyim. Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar daha demokratik, adil, eşit, çağdaş, insan haklarına saygılı bir Türkiye için büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere açtığı yolda hiç yorulmadan yürüdük. Görev yaptığım süre içerisinde; adil, dürüst, açık, katılımcı, halka yakın, hemşerilerimizin sorunlarına duyarlı, birleştirici, pratik ve dinamik bir yönetici olmaya gayret ettim. Bu çerçevede Belediye Başkanımız meclis üyelerimiz ile tüm hemşerilerimiz arasında yakınlaştırıcı ve sorunları çözme konusunda devamlı surette kolaylaştırıcı ve köprü görevi kurma gayreti içinde oldum. Görev sürem boyunca yaptıklarımızı İlçe kongremizde faaliyet raporuyla sunacağımdan burada tekrar etme gereği duymayacağım. Hiç şüphesiz yapılan ve yapılamayan daha çok şey var. Yapılanları ve yapılamayanları sizlerin takdirine bırakıyorum. Ancak yapılan bütün hizmetlerin ve yaşanan bütün güzelliklerin asıl sahibi sizlersiniz ve bizler sadece bu yolda kolaylaştırıcı ve köprü vazifesi gördüysek ne mutlu bizlere. 



"HEYECANLA KONGREYE HAZIRLANIYORUZ"

Çalışma dönemimiz içindeki bir diğer önemli etkinlik ise ilçe kongremize katılacak delegelerin belirlenmesiydi. 12-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz bu seçimler, Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışır bir biçimde geçti. Demokratik ve uygar bir seçim süreci sonucunda 215 kongre delegemizi belirlemiş olduk. Bu seçimlerin de demokratik ve uygar geçmesini sağlayan tüm partililerimize bir kez daha teşekkür etmek isterim.  18 Ağustos 2023 tarihinde toplanacak ilçe kongremiz de yeni ilçe başkanımızı, yönetim kurulu üyelerimizi ve il delegelerini iki yıl süreyle belirlemiş olacağız. Bayrak yarışı anlayışıyla sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevimi bugüne kadar bizlere emanet edilen bayrağı yere düşürmeden büyük bir onur ve şerefle taşıyarak kongremizde yeni seçilecek arkadaşımıza devretmek için büyük bir heyecanla kongremize hazırlanmaktayız. 
Kongremizde yeni dönem ilçe başkanlığı görevine tekrar aday olmayacağımı belirtmeden önce bu güne kadar yol yürüdüğüm öncelikle Sn. genel başkanım, PM üyelerim, milletvekillerim, il başkanlarım yönetim kurulu üyelerim, kadın gençlik kolları başkanı ve üyelerim, İzmir Büyükşehir Belediye başkanım, Seferihisar Belediye başkanım, meclis üyelerim ve partimizin asıl sahibi cefakâr üyelerimize canı gönülden teşekkürü bir borç bilirim. Bu duygularla 18 Ağustos 2023 tarihinde toplanacak kongremize şimdiden başarılar diliyor seçilecek arkadaşlarımı kutluyor başarılar diliyorum. Sevgi ve Saygılarımla."

ÇINAR: "ŞEFFAF VE AKILCI YÖNETİM ANLAYIŞI İLE ÇALIŞACAĞIZ"

Meclis üyeliğinden istifa ederek adaylığını duyuran Rahmi Tezel Çınar ise yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

"Sevgili Seferihisarlılar, değerli Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım.. Bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na aday olmak adına 4.5 yıldır gururla yürüttüğüm Seferihisar Belediye meclis üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte birlikte çalışma şansı bulduğum İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e, Seferihisar Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yetişkin’e, değerli meclis üyesi arkadaşlarıma, tüm belediye bürokrat ve çalışanlarına, son olarak bu görevi layık gören Seferihisar halkına teşekkür ederim.

Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında çok verimli çalışmalara imza attığımız ilçe Başkanımız Sayın Senem Gürer Solak ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımıza minnetlerimi sunuyorum.  Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdi olarak bugüne kadar olduğu gibi, siyasi arenada partimizi daha yüksek mertebelere taşımak adına ilce başkanlığına talibim. Seçilmemiz durumunda her zaman olduğu gibi halkımızın yanında, beklentilerine ve teveccühlerine tercüman olacak bu siyaset çizgimizi devam ettireceğiz. Ana ilkemiz, şeffaf ve akılcı yönetim anlayışı ile tüm halkımızı kucaklamak, genelde ve yerelde diyalog köprüsünü sürdürmek olacaktır. Kurucu değerlerimizin ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında, önümüzdeki yerel seçimlerle yükselişimizi sürdürecek çalışmalara öncülük edeceğiz. "

 

 
Kuşadası'nda yaz akşamları konserlerle şenleniyor
 
TBMM Akbelen için olağanüstü toplandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili İnan: ''Bergama Ak belediyeciliğinin en önemli duraklarından''
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir ...
13 yeni fezleke Meclis'te... Aralarında Özgür Özel de var!
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in de arasında bulunduğu 13 milletvekiline ...
CHP'de değişim planları...
İmamoğlu’nun, 10-15 gün içinde İBB Başkanlığı adaylığını açıklayacağı ...
 
Demokrat Parti'den flaş yerel seçim kararı!
Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, yaklaşan yerel ...
CHP Konak yeni başkanını seçti
CHP Konak'ta seçime tek liste ile giren Ozan Ali İlgazi yeni ilçe başkanı ...
CHP Kemalpaşa'da Yılmaz başkan!
CHP Kemalpaşa ilçe kongresinde tek aday olarak seçime giren Ahmet Yılmaz ...
 
CHP Konak ilçe kongresinde gerginlik...
CHP Konak İlçe Kongresi'nde CHP önceki dönem milletvekilleri Musa Çam ...
Öztrak: Parti yönetimi değişecek!
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, kongrelerin ardından parti tüzüğü ve programının ...
Yeni bir siyasi parti kuruldu
Eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek, ATA Parti'yi kurduğunu açıkladı.
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri