ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    39,4032
    Dolar
  • Euro
    45,6529
    Euro
  • Altın
    4.300,670
    Altın
  • Bist-100
    9.355,00
    Bist-100
  • ADANA
    22/33°
    ADANA
  • ANKARA
    11/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/33°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/29°
    BURSA
  • ISTANBUL
    21/28°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    20/34°
    IZMIR
  • KONYA
    14/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Ümit Özdağ hakkında tahliye kararı!
Ümit Özdağ hakkında tahliye kararı!
O bakıcı tahliye edildi
O bakıcı tahliye edildi
DEM Parti Eş Genel Başkanları, perşembe günü İmamoğlu'nu ziyaret edecek
DEM Parti Eş Genel Başkanları, perşembe günü İmamoğlu'nu ziyaret edecek
Savaşın 5. günü... Mossad üssü vuruldu!
Savaşın 5. günü... Mossad üssü vuruldu!
31 Aralık 2023 Pazar - 13:40

CHP’li Temiz’den telefon ışığında seçim çalışması

Bornovalılarla buluşmalarına hız kesmeden devam eden Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Güney Temiz, Naldöken Mahallesi'nde gerçekleştirilen Halk Buluşmasında elektriklerin kesilmesine rağmen konuşmasına cep telefonları ışığında devam etti. 

CHP’li Temiz’den telefon ışığında seçim çalışması

Bornova Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladığı ilk günden beri Bornovalılarla bir araya gelen, çocuklar, üniversiteli gençler, yaş almış yurttaşlar, kadınlar ve toplumun tüm kesimlerini kapsayan projeler açıklayan Güney Temiz'in son durağı Naldöken Mahallesi oldu. Konuşması sırasında elektrik kesilmesi üzerine katılımcıların cep telefonlarının ışığı ile aydınlattığı salonda konuşmasına devam eden Güney Temiz, "Hayatımda hiç bir göreve hiç bir mutluluğa kolay ulaşmadım bu da onlardan biri diye düşünüyorum" dedi.

BORNOVA’YA BORCUM VAR
"Kamu bilinci sorumluluğuyla İzmirlilere, İzmir'de yaşayan yurttaşlara faydalı olabilirdim ve bunun için çalışmaya başladım" diyen Temiz sözlerini şöyle sürdürdü; "2011 yılında kamu bilinci sorumluluğuyla İzmir için bir şeyler yapabileceğimizi düşündüm. Onun sorumluluğuyla hareket ettim. 'Benim Bornova'ya bir sorumluluğum var, Bornova bana hayatımı bahşetti' dedim. 'Devrimci bir mücadeleden gelerek bedel ödeyen babama borcum var, bunu ödemeliyim' diye düşündüm. Çocuğumun geleceği için kaygılanıyorsam, 'bir çok çocuk var, bu çocuklar için adım atabiliriz, onların geleceği için bir şeyler yapabiliriz' dedim.  Kendime bu görevi borç bildim, ödemeliyim dedim. Bana hayatımı bahşeden kapısından eşiğinden adımımı ilk attığım günden beri çok şey öğrendiğim Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimci ilkeleri ışığında kendimi şekillendirdiğim partime borcum var. 'Bunların hepsini bu yerel seçimlerde ödeyebilirsin hadi Güney' dedim. Göreve geldiğimizde önceliğimiz her zaman halkımızın talepleri ve ihtiyaçları olacak, kuracağımız demokratik katılımcı yönetim mekanizmalarımızla halkımızın sesine kulak vereceğiz."

“ÇOCUKLAR, KADINLAR, YAŞ ALMIŞ YURTTAŞLAR VE GENÇLER BİZİM ÖNCELİĞİMİZ”
Aile ekonomisine direkt ve dolaylı etkisi olacak kreş ve istihdam projelerini açıklayan Temiz, "Aileler için ne kadar büyük bir yük olduğunu, ne kadar önemli olduğunu bildiğim için Bornova'mızda tüm mahalleleri kapsayacak şekilde kreşler açacağız. Buna şöyle bir hedef de koyduk; bu açacağımız kreşlerle Türkiye'de ilçe belediyesi anlamında en fazla kreşe sahip olan belediye olmak için elimizden geleni yapacağız. Bu bizim en büyük hedefimiz. Kreşe gidecek çocuklarımız bugün birer filiz. Onlara vereceğimiz eğitimle onların birer gür çiçek olma yolundaki serüvenlerine Bornova Belediyesi olarak çok büyük katkı sağlayacağız. Bu açacağımız kreşlerde kadın istihdamına öncelik vereceğiz. Tabii ki liyakat esasına bağlı kalarak, belirli bir eğitimden geçirerek ve dezavantajlı yurttaşlarımızı önceleyerek, ekonomik anlamda sıkıntılı olan yurttaşlarımızı önceleyerek, bu çocuklarımızı yetiştireceğiz. Bizim en büyük hayalimiz olan projede istihdam alanı yarattığımızda oralarda ablalarımız, annelerimiz kadınlar çalışacak. Bizim temel ilkemiz bu olacak. Çocuklar, kadınlar, yaş almış yurttaşlar ve gençler bizim önceliğimiz" diye konuştu.

 
Karşıyaka'da 5 yılda 100 bini aşkın fidan toprakla buluştu
 
İzmir’de dayanışmayı büyütecek web sitesi yayında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Selahattin Demirtaş'ın babası Tahir Demirtaş hayatını kaybetti
HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş yaşamını yitirdi.
Karadeniz'de tansiyon yükseldi... 3 gemi batırıldı!
Yılın son gününde Kızıldeniz'in güneyinde tansiyon bir anda yükseldi...
Dilan Polat akıl hastanesine götürüldü
Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat'ın Prof. ...
 
Konutların turizm amaçlı kiralanmasında belge zorunluluğu...
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca hazırlanan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması ...
1'i yeşil, 1'i gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen ...
AK Partili Cevizoğlu: "Atatürk tişörtü giyeceğim diye milleti ayağa kaldırmanın alemi var mı?"
AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu, Süper Kupa krizine ilişkin ...
 
İzmir'de kayıp çocuk dere yatağında bulundu
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, ailesine ait küçükbaşları toplamaya giden ...
İzmir'de yürüyen merdiven kazası!
İzmir'de bir metro istasyonundaki yürüyen merdivenin ters yönde hareket ...
Özgür Özel: İzmir'e yakışırdı, dinlemediler!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da Süper Kupa skandalı ile ilgili ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 36 30 5 1 91 31 60 95
2 Fenerbahçe 36 26 6 4 90 39 51 84
3 Reeder Samsunspor 36 19 7 10 55 41 14 64
4 Beşiktaş 36 17 11 8 59 36 23 62
5 Rams Başakşehir 36 16 6 14 60 56 4 54
6 ikas Eyüpspor 36 15 8 13 52 47 5 53
7 Trabzonspor 36 13 12 11 58 45 13 51
8 Göztepe 36 13 11 12 59 50 9 50
9 Çaykur Rizespor 36 15 4 17 52 58 -6 49
10 Kasımpaşa 36 11 14 11 62 63 -1 47
11 Tümosan Konyaspor 36 13 7 16 45 50 -5 46
12 Corendon Alanyaspor 36 12 9 15 43 50 -7 45
13 Bellona Kayserispor 36 11 12 13 45 57 -12 45
14 Gaziantep FK 36 12 9 15 45 50 -5 45
15 Onvo Antalyaspor 36 12 8 16 37 62 -25 44
16 Sipay Bodrum FK 36 9 10 17 26 43 -17 37
17 Net Global Sivasspor 36 9 8 19 44 60 -16 35
18 Atakaş Hatayspor 36 6 8 22 47 74 -27 26
19 Adana Demirspor 36 3 5 28 34 92 -58 2
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri