ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5427
    Dolar
  • Euro
    34,8930
    Euro
  • Altın
    2.429,400
    Altın
  • Bist-100
    9.645,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/36°
    ADANA
  • ANKARA
    14/29°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    18/29°
    BURSA
  • ISTANBUL
    18/22°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    18/27°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü!
4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü!
Erdoğan İsmailağa liderinin cenazesine katıldı
Erdoğan İsmailağa liderinin cenazesine katıldı
İYİ Parti'de kurultay öncesi bir istifa daha!
İYİ Parti'de kurultay öncesi bir istifa daha!
Özgür Özel, Erdoğan görüşmesi için tarih verdi
Özgür Özel, Erdoğan görüşmesi için tarih verdi
13 Ağustos 2022 Cumartesi - 14:21

CHP'li büyükşehir belediye başkanları Tekirdağ'da

CHP'li büyükşehir belediye başkanları, 'Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması'nın 11'incisinde, Tekirdağ'da bir araya geldi.

CHP li büyükşehir belediye başkanları Tekirdağ da

CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı, Tekirdağ'da bir araya gelirken, partinin geleneksel hale gelen 'Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması'nın 11'incisi gerçekleştirildi.

Buluşmaya CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, "Büyükşehir belediye başkanları buluşmasının 11'incisini gerçekleştirdiğimiz anlamlı günde, işbirliğimizin geliştirilmesine ve güçlendirilmesine katkı sağlayan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Düzenlemiş olduğumuz programın en verimli şekilde geçmesini diliyorum" dedi. 

"BU TOPLANTILARDAN OLDUKÇA BAŞARILI DÜŞÜNCELER ÇIKTI"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun ise "Bu toplantılardan oldukça başarılı düşünceler çıktı, bazı konularda ortaklaşıldı ve insanımıza en iyisini sunmak adına ciddi bir çalışma yapılıyor. Ben başta büyükşehir belediye başkanlarım olmak üzere bütün belediye başkanlarıma teşekkür ediyorum. Tabi bu çalışmalar, ülkemizin içinde bulunduğu her türlü olumsuzluklara rağmen yapıldı. Bildiğiniz gibi bir pandemi süreci yaşadık, o pandemi sürecinde o zor koşullara rağmen her türlü engellemelere rağmen ülkeyi yönetenlerin 5 maskeyi dağıtamadığı süreçte belediyelerimiz her türlü vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için büyük bir gayret içerisinde oldu. Onların 24 saat yanlarında oldular, ekmeğinden suyuna kadar her türlü ihtiyacını karşılamak için dezenfektandan maskeye kadar çaba sarf ettiler" diye konuştu. 

CHP'li Torun, pandeminin ardından gelen ekonomik sorunların belediyeleri etkilediğini belirterek, "Ek bütçe yapmak zorunda kaldılar ama hiç mazeret üretmeden, hiçbir zaman şikayet etmeden bu süreci de olumlu bir şekilde atlatma gayreti içerisine girdiler. Yatırımları öncelikleştirdiler; uçuk, kaçık projelerden kaçındılar ve çözülmesi gereken en önemli sorunlarda başlayarak vatandaşlarımızın yanında oldular ama bunu yaparken kredileri onaylanmadı, bunu yaparken yardımlar kesildi, bunu yaparken sürekli soruşturmalarla sürekli müfettişlerle bir şekilde engellenmeye çalışıldı. Dün içişleri bakanı da sayısal verilerle açıklama yaptı, biz belediyelerimizle ilgili sorunları aktarırken kendisi önce bakan yardımcısıyla devreye girdi. Dün de bir görsel çekerek rakamlarla anlatmaya çalıştı. O içişleri bakanlığı koltuğuna yakışmayan bakana bir kez daha söylemek istiyorum; biz senin ne yaptığını biliyoruz. O bakanlığı kullanarak bizim belediyelerimize operasyon çektiğini de biliyoruz. İki tane belediye başkanını Şırnak'ta mahkeme kararı sabit olmasına rağmen görevden almıyorsun ama hakkında şu anda hiçbir delil olmayan belediye başkanlarımızı görevden alıyorsun. Kaldı ki hep iftiralarla bugüne kadar geldin, 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 557 terörle iltisaklı kişi var' dedin. Hiçbir şey çıkmadı, kala kala iki tane gassala kaldın" dedi.

Konuşmaların ardından başkanlar, basına kapalı toplantıya geçti.

 
Gizli UFO belgeleri yayınlandı!
 
İzmir'de jandarmadan 2 milyonluk baskın!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de "AK Kadın" buluşması
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı, partinin 21. kuruluş yıldönümü ...
Son ankette çarpıcı sonuçlar! Birinci parti değişti!
Kemal Özkiraz, Avrasya Araştırma'nın YouTube kanalındaki yayınla yaptıkları ...
AK Partili Sürekli'den Tire turu...
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘Karınca modeli’ saha çalışması ...
 
Altılı Masa'dan adaylık için ilk açıklama!
Altı muhalefet partisinin oluşturduğu Altılı Masa içinde yer alan Demokrat ...
Çelebi'ye bir tepki de AK Parti'den
AK Partili Şamil Tayyar, sosyal medyada isim vermeden AK Parti'ye katılacağı ...
CHP'li Beko'dan TRT'ye tepki: "Dizi emekçilerine zulmü durdurun"
Kara Tahta adlı dizi başta olmak üzere TRT bünyesinde yer alan birçok ...
 
Yabancılara 5 yılda 200 bin konut ve iş yeri satıldı... "Ülkemiz peşkeş çekiliyor"
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Türkiye'de son 5 yılda yabancılara ...
Kılıçdaroğlu'dan miting gibi esnaf ziyareti!
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Edirne'de esnaf ziyareti adeta mitinge dönüştü. ...
Kılıçdaroğlu: "Yeniden kurtuluşu başlatmamız lazım"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Edirne’de, Büyük Taarruz'un 100. ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri