ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,6130
    Dolar
  • Euro
    34,6770
    Euro
  • Altın
    2.524,880
    Altın
  • Bist-100
    9.525,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/24°
    ADANA
  • ANKARA
    12/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/14°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/23°
    IZMIR
  • KONYA
    11/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Mahkemeden Mesut Kocagöz kararı!
Mahkemeden Mesut Kocagöz kararı!
Et fiyatlarına büyük zam!
Et fiyatlarına büyük zam!
Müşterilerin hesabından 205 milyon TL çaldılar!
Müşterilerin hesabından 205 milyon TL çaldılar!
5 Ekim 2022 Çarşamba - 13:29

CHP'li isimlerden AK Partili Sürekli'ye tepki!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve beraberindekiler ile Çiğli Atıksu Artıma Tesisi güvenlik görevlileri arasında yaşanan gerginliğe CHP'li isimlerden tepki geldi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir milletvekilleri art arda açıklama yaptı.

CHP li isimlerden AK Partili Sürekli ye tepki!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve beraberindekiler ile Çiğli Atıksu Artıma Tesisi güvenlik görevlileri arasında yaşanan gerginlik İzmir siyasetini hareketlendirdi. CHP'li isimlerden art arda açıklamalar geldi. 

DENİZ YÜCEL: HİÇ HOŞ OLMAMIŞTIR
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'de yaşanan olayın hukuki boyutuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:


''İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Çiğli Atıksu Arıtma tesisi girişinde yaşanan olayı üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. AKP İl başkanı Kerem Ali Sürekli ve İBB meclis üyesi Özgür Hızal, bir telefonla ziyaretlerini önceden kuruma bildirmiş olsalardı, bu tatsız olay yaşanmazdı. Sadece görevlerini yapmaya çalışan özel güvenlik görevlileri üzerinden gündem yaratmaya çalışılması hiç hoş olmamıştır. Elbette İzmir’de muhalefette olan AKP istediği konuda basın açıklaması yapma özgürlüğüne sahiptir.Ancak, CHP İzmir olarak biz bu tür açıklamalar öncesinde, nasıl ilgili devlet kurumlarıyla iletişime geçiyorsak ve kolluk kuvvetlerinin güvenlik ile ilgili hassasiyetlerini gözetiyorsak, kendilerinin de kurumların işleyişine ve güvenlik hassasiyetlerine saygı göstermesi gerekir.''

MAHİR POLAT: EMRİNİZ OLUR!
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mahir Polat ise şunları kaydetti: 

"Emriniz olur Kerem Ali Sürekli. İşini yapan güvenlik görevlilerinin nasıl duracağına karışmak, kendisini devletin sahibi görmek,mahalle kabadayısı tavırlarıyla görevlileri tehdit etmek ancak size yakışırdı. Tabi siz yargıya tak diye talimat verirsiniz, şak diye görevden aldırırsınız."

TACETTİN BAYIR: İZMİRİMİZİN DOKUSUNA YAKIŞMIYORSUNUZ

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ise şu açıklamayı yaptı:

‘’Ben eski milletvekiliyim. Eski meclis üyesiyim. Şu anda da İl Başkanıyım. Basar geçerim ben. Haydi engel olun’’ İfadelerinizi kamuoyu değerlendirecektir. Basın açıklamasını yapmak için, kurumlara bilgilendirme yaptınız mı veya izin aldınız mı? Yaptı iseniz, hangi kurumlara bilgilendirme yaptınız? Sizin İl Başkanı olmanız, belediye kurumlarına bilgi vermeden rahatlıkla girmenizi ve o iştiraki eleştirmenize imkân mı kılmaktadır?
 

Orada işini yapan güvenlikçi kardeşlerimize nasıl hareket edeceğini söylemek size düşmez. Emekçi arkadaşlarımız nasıl davranacağını zaten bilirler. ‘Orada böyle duracaksın, şöyle duracaksın’ gibi emir kipi ile kurulan ifadeler son derece üzücüdür. Ayrıca, ‘Asker duruşunda durma’ derken, neyi ima etmek istediniz? Yanınızda eşlik eden kişilerin, emekçi kardeşlerimize fiziki müdahalede bulunması kabul edilemez bir davranış biçimidir. Bu arada ‘’faşistlik’’ kavramına değinmişsiniz. Sayın Sürekli, ‘’20 yıllık iktidarınıza bakarsanız, ‘daha doğrusu aynaya doğru bakarsınız’, o sözü kimi bağladığını göreceksiniz. Bu kelimeyi kuracak en son partilerden birisiniz.

Son olarak; Güvenliklerin isimlerini alarak, aklınızca gözdağı mı vermeyi amaçladınız? Teröristler ile bağlantı kurmak hangi aklın tutulmasıdır? Bu şekilde davranarak mı İzmir’de oyunuzu yükseltmeye çalışacaksınız? Bu söylemi gerçekleştirdiğiniz için şu anda kendinizden utanıyor musunuz? İşte tam da bu davranışlarınız yzünden İzmirimizin dokusuna uymuyor, yakışmıyorsunuz.''

MURAT BAKAN: ZORBALIK YAPIP KAOS YARATIYOR!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ise şu paylaşımı yaptı:

''AKP İl Başkanı ve yanındakiler, önceden haber vermeksizin Büyükşehir Belediyemizin arıtma tesisine izinsiz girmeye çalışıp, sakince görevini yapan emekçilere zorbalık yapıp, kaos yaratıyor. Görüntüler olmasa; biri Kerem Ali Sürekli böyle böyle yaptı diye anlatsa, inanmazdım... Özel güvenlik görevlileri üzerinden yürütülen bu saldırgan ve manipülatif tavırları, ağzından çıkan o çirkin sözleri sayın Sürekli’ye hiç yakıştıramadım. Bu planlı baskın ve zorbalıkla ilgili önce güvenlik görevlisi kardeşlerimizden sonra tüm İzmirlilerden özür dilemeliler. Ayrıca AKP İl Başkanlığı’nın kurduğu tezgahı da ifşa etmek gerek. Güya basını davet ediyorlar. “Yer: Basın açıklaması yapılacak yere İl Başkanlığımızdan, servis kaldırılacaktır.” Var mı buna bir açıklamanız?''

BEDRİ SERTER: ZORBALIKLARINIZ BİZE SÖKMEZ!
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter ise ''AKP İzmir İl Bşk.izin istemeden,baskınla girmeye çalıştığı Çiğli Arıtma Tesisi’nde görevli kardeşlerimize zorbalık yapmıştır!İzmir’de de tek adam düzenini sürdüren @KSurekli sana sesleniyorum:İzin alırsanız her yerde doğru bir şekilde karşılanırsınız.Zorbalıklarınız bize sökmez!'' ifadelerini kullandı. 

KAMİL OKYAY SINDIR: AZ KALDI!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır da ''Ne yazıktır ki AKP yöneticileri memleketin her yerinde kendilerini kamuda CB yetkilerine haiz üstün şahsiyetler olarak görüyorlar. Karakollarda polisimizi sıraya sokmalar, kaymakam makamını işgal etmeler, kamusal alanlara izinsiz ve eşkiya misali zorbalıkla baskınlar… Az Kaldı !'' açıklamasını yaptı. 

 
37 yaş küçük karısını 7 kurşunla öldürdü!
 
Özgür Hızal: 'Yapılan, kamu alanında zorbalıktır!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti basın açıklamasında arbede!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından koku sorunu gerekçesiyle Çiğli ...
Kılıçdaroğlu'dan başörtüsü açıklaması!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, helalleşme yolculuğunda yeni bir adım atıyor. ...
65 dokunulmazlık dosyası Meclis’te... Kılıçdaroğlu ve Özdağ da var!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit ...
 
AK Partili Sürekli: "Hükümet yatırımları hız kazanıyor"
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Küçük Menderes Bölgesi Meclis ...
Ümit Özdağ'dan flaş Erdoğan ve FETÖ iddiası!
Ankara ATO Congresium kongre merkezinde düzenlenen Zafer Partisi 1. Olağanüstü ...
AK Partili Hızal'dan Tunç Soyer açıklaması
İçişleri Bakanlığı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında ...
 
Son anket sonuçları açıklandı
BUPAR’ın 3 bin 500 kişiyle yaptığı araştırmasına göre “Başkanlık sistemi ...
AK Parti İzmir'den engelli ve yaşlılara öncelik
İzmir’in AK kadrosu, ‘30 İlçe Eş Zamanlı’ saha çalışmalarını sürdürüyor. ...
İzmirli yem satıcısı dertli... Fiyatlar arttı, ahırlar boşaltılıyor!
Ana geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğu İzmir Ödemiş’te yem ve ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri