ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2912
    Dolar
  • Euro
    34,6617
    Euro
  • Altın
    2.409,320
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/27°
    ADANA
  • ANKARA
    10/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    12/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Genç futbolcu hayatını kaybetti
Genç futbolcu hayatını kaybetti
FED faiz kararını açıkladı.. Altın piyasası hareketlendi!
FED faiz kararını açıkladı.. Altın piyasası hareketlendi!
Ankara'da sel felaketi!
Ankara'da sel felaketi!
LPG'ye indirim geliyor!
LPG'ye indirim geliyor!
23 Şubat 2024 Cuma - 21:02

CHP'nin Bayraklı Seçim Ofisi'ne coşkulu açılış... Tugay: ''İzmirliler'i kandıramayacaksınız''

CHP'nin Bayraklı'daki seçim ofisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve Bayraklı Adayı İrfan Önal'ın katılımıyla açıldı. Miting havasındaki seçim ofisi açılışında konuşan Tugay, "Yalanla, dolanla, satın aldığınız medyayla, internette on binlerce trole yazdırdığınız yalan yanlış yorumlarla bu milleti kandıramayacaksınız. Hele İzmirli'yi hiç kandıramayacaksınız" dedi.

CHP nin Bayraklı Seçim Ofisi ne coşkulu açılış... Tugay:  İzmirliler i kandıramayacaksınız

SONKALEİZMİR-Soğukkuyu Mahallesi'ndeki Bayraklı Seçim Ofisi'nin açılışına partililer büyük ilgi gösterdi. Miting havasında geçen açılışa CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin ile partililer katıldı. 



"BEN HALKIN İÇİNDEN GELİYORUM"

Alanda meşalelerle ve "İşte başkan işte örgüt" tezühatlarıyla karşılanan Cemil Tugay, konuşmasında hükümete yönelik eleştirilerde bulundu. Tugay şöyle konuştu:

"Bana diyorlar ki 'Sen biraz fazla sakin görünüyorsun." Evet normalde öyle. Ancak kararlıyım. Birisi gelsin de benim halkımın hakkını yemeye kalksın bak o sakinlik ne oluyor. Ben halkın içinden gelen bir insanım. 7-8 yaşındaki Cemil neyse bugün 57 yaşımın içindeyim Cemil aynı insan. Hangi makamda mevkide olursam olayım ben insanların sevgisiyle saygısıyla birilerinin büyük olduğunu düşündüm. Gönüllerinizde yer etmek, güveninizi, saygınızı, sevginizi kazanmak asın isteğim. Kimsenin hakkının yenmemesine izin vermememiz gereken bir görev. Kısa çöpün uzun çöpten alacağı var. 5 sene geçecek. 5 senenin sonunda önünüzde duracağım. 'Nasıl geçti 5 sene?' diyeceğim. O gün başımı öne eğecek hiçbir şey olmayacak. Bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak. Aklımızda fikrimizde 'Bu şehrin yollarını daha iyi nasıl yaparız' var. Otobüs seferlerini daha düzenli nasıl yaparız? Körfezi daha temiz nasıl yaparız? Kentsel dönüşüm ihtiyacı olan vatandaşların sorununu nasıl çözeriz, trafik sorunun nasıl çözeriz... Bunlar var. Başka şehirlerin ranta kurban edilişlerine bakınca en kötü Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı en iyi AK Partili'den iyidir. "



"İZMİR ONURLU BİR ŞEHİRDİR"

Tugay konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Küçücük çocuklar var aramızda. Onların özgür bir ülkede yaşamasını istiyoruz. Haklarını aldıkları eşit bir ülkede yaşamalarını istiyoruz. Bu mücadele verilecek, mutlaka kazanılacak.  85-86 milyon insanın hakkı var. Yalanla, dolanla, satın aldığınız medyayla, internette on binlerce trole yazdırdığınız yalan yanlış yorumlarla bu milleti kandıramayacaksınız. Hele İzmirli'yi hiç kandıramayacaksınız. Boşuna çabalıyorsunuz. Bu akıllı güzel insanları o yalanlarla kandıramayacaksınız. Teklif ettiğiniz rüşvetlerle satın alamayacaksınız. Bu ülkedeki en uygun su fiyatını, toplu ulaşım fiyatını, en uygun belediye hizmetlerini İzmirliler alacak. Tüm İzmirliler'e sesleniyorum. Bu zalimlere karşı sandıkta birleşin, asla yol vermeyin. Bunlar bu ülkeyi daha fazla talan etmesinler, ona buna peşkeş çekmesinler, ağaçlarımızı kesmesinler. o konser bu konser yasaklamasınlar, gençlerimize kadınlarımıza baskı yapmasınlar. Buna izin vermeyelim. İzmir onurlu bir şehirdir. Onuru ile büyümeye devam edecek, söz veriyorum. 



"BEN DOKTORUM, BU ŞEHRİ İYİLEŞTİRECEĞİM"

Üç kuruş maaşa mahkum edilmiş büyüklerimizi de yanlız bırakmayacağız. Hiçbirinin sıkıntı çekmesine izin vermeyeceğiz. Ben doktorum. Ben bu ülkede insanların sağlıksız hale nasıl getirildiğini, hasta edilip özel hastanelere gönderilmeye çalışıldığını görüyorum. Hasta olmamanız için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Açacağımız sağlık merkezleriyle, evde sağlık hizmetleriyle insanlarımızın özel hastane kapılarında beklememesi için de elimizden geleni yapacağız. Ben doktorum, ben bu şehri iyileştireceğim."

İRFAN ÖNAL: "TAPULARI VATANDAŞA TESLİM EDECEĞİZ"

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal da ilçenin en büyük sorunlarından kentsel dönüşüme çözüm üreteceklerini belirterek şunları kaydetti:

"Hizmet yarışında daha ileriye bayrağımızı taşımak istiyoruz. Şu ekonomik çıkmazda AKP'nin kötü yönetiminde CHP'li belediyeler olarak her zaman yoksulun yanında olduk. Vatandaşlarımızı önceleyecek, onların daha iyi yapacak hizmetleri hayata geçireceğiz. Bayraklı'nın en temel sorunu kentsel dönüşüm konusunda büyükşehir belediye başkanımızla çalışacağız. Daha fazla vatandaşın sırtına yük getirmeyeceğiz, kamu adına bunları üstleneceğiz. Planla sürecinin yanı sıra harita mühendislerinin de müteahhitler eliyle sürdürdüğü 18 uygulamalarını da belediye olarak yükleneceğiz. Hem planlamayı yapacağız, akabinde uygulamasını da bitireceğiz. Tapuları da vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün iki büyük eserinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir evladı olarak vatandaşa eşit hizmet üreteceğimize söz veriyorum. "
 

 
Cemil Tugay’dan rakibi Dağ’a: Siz ağaç görseniz elinize balta alırsınız
 
Cemil Tugay ve İsmail Yetişkin Seferihisarlılar'la buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cemil Tugay’dan rakibi Dağ’a: Siz ağaç görseniz elinize balta alırsınız
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Seferihisar ...
Cemil Tugay mezata katıldı, fener balığı aldı...
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, seçim çalışması ...
Hamza Dağ'dan kreş müjdesi...
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Kemalpaşa ...
 
CHP adayı Yıldız: ''Sasalı Çiğli'nin nefes borusu niteliğinde''
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak saha çalışmalarına devam eden Onur ...
CHP Kemalpaşa Adayı Türkmen: ''Büyük teveccüh var''
CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, seçim çalışmalarının ...
CHP Karşıyaka Adayı İşçimenler Ünsal: ''Örnekköy adı gibi örnek bir mahalle olacak''
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal Örnekköy Mahallesi’nde ...
 
Hamza Dağ, balık tezgahının başına geçti...
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Kemalpaşa ...
AK Partili Çiftçioğlu türkü söyledi, destek sözü verdi.... "Kültür sanat ile yaşamları renklendireceğiz"
AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, kültür ve ...
AK Partili Kaykaç: ''Karaburun'da DGES ve Elektrik Depolama Tesisi Projesi'ne karşıyız''
Cumhur ittifakı Karaburun Belediye Başkan Adayı Eyüp Kaykaç, NANO Yenilenebilir ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri