ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    43,4887
    Dolar
  • Euro
    51,6177
    Euro
  • Altın
    6.537,930
    Altın
  • Bist-100
    13.609,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/21°
    ADANA
  • ANKARA
    5/11°
    ANKARA
  • ANTALYA
    12/15°
    ANTALYA
  • BURSA
    4/10°
    BURSA
  • ISTANBUL
    3/7°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    8/13°
    IZMIR
  • KONYA
    4/10°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Özgür Özel’den MHP’li Yıldız’a 'Demokrasi' Konferansı'nda gönderme: Olsaydı çok kıymetli olacaktı
Özgür Özel’den MHP’li Yıldız’a 'Demokrasi' Konferansı'nda gönderme: Olsaydı çok kıymetli olacaktı
Kız yurdundaki taciz skandalı hakkında iddianame hazırlandı
Kız yurdundaki taciz skandalı hakkında iddianame hazırlandı
İBB’ye Global CIO Awards’tan uluslararası ödül
İBB’ye Global CIO Awards’tan uluslararası ödül
Epstein dosyasında yer aldığı iddia edilen 'İşkence gören Türk çocuk' videosuna İletişim Başkanlığı'ndan açıklama
Epstein dosyasında yer aldığı iddia edilen 'İşkence gören Türk çocuk' videosuna İletişim Başkanlığı'ndan açıklama
5 Mayıs 2023 Cuma - 11:41

Davutoğlu'ndan İnce'ye sert sözler

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin “Davutoğlu, Babacan’ı kenara çeksin, kayıtsız destek oluyorum” teklifi için konuştu. Davutoğlu, "Siyasi nezaketsizliği Erdoğan’la yarışıyor. Gayet yakışıyorlar birbirlerine. Yan yana dursalar iyi bir ekip olurlar" dedi.

Davutoğlu ndan İnce ye sert sözler

Gelecek Partisi lideri Ahmet DavutoğluFOX TV’de İlker Karagöz’ün sorularını yanıtladı. Davutoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu’na teklifiyle ilgili konuştu.

Davutoğlu, İnce'nin Kılıçdaroğlu'na yaptığı “Davutoğlu'yla Babacan’ı kenara çeksin, kayıtsız destek oluyorum” çağrısı için “Zavallı sözler” dedi.İnce için “Siyasi nezaketsizliği Erdoğan’la yarışıyor. Gayet yakışıyorlar birbirlerine. Yan yana dursalar iyi bir ekip olurlar” diyen Davutoğlu, “Çıkış yolu bulmaya çalışıyor. Kötü bir çıkış yolu bulmuş, tavsiye etmem” diye konuştu.

Davutoğlu'nun sözleri şöyle: 

“Muharrem İnce Erdoğan’dan iyi ders alıyor. Siyasi nezaketsizliği Erdoğan’la yarışıyor. Gayet yakışıyorlar birbirlerine. Yan yana dursalar iyi bir ekip olurlar. Yani siyasi nezaketsizlikle Erdoğan’la yarışıyor. Muharrem İnce’ye şunu sorayım ben 18 Mayıs 2022, Muharrem İnce Gelecek Partisi Genel Merkezi’ni ziyarete geldi. ‘At onları kenara’ dediği Davutoğlu’nu ziyarete geldi. İkramda bulunduk, pasta da kestik çünkü partisinin kuruluşunun ikinci yıl dönümüydü. Ve gayet iltifatkâr cümlelerle birbirimize basın toplantısı yaptık. Ne değişti? Neden biliyor musunuz? O haftadan sonraki tabii 29 Mayıs’ta bizim ev sahipliğimizde altılı masa toplandı. Ben bu görüşme öncesinde, aramızdaki fark bu işte. Anlamıyor bunu Muharrem İnce gibi kafalar. Çıkış yolu bulmaya çalışıyor. Kötü bir çıkış yolu bulmuş, tavsiye etmem. Köprüden önce son çıkış. (Siz üzüldünüz mü?) Yok hiç üzülmedim, çünkü bu nezaketsizliklere alıştık. Bu ziyaret öncesinde ben Sayın Kılıçdaroğlu’na söyledim .Bakın bizim siyaset anlayışımız bu. Ben Kılıçdaroğlu’nun haberi olmadan veya onunla istişare etmeden herhangi bir Cumhuriyet Halk Parti ile geçmişi olan biriyle görüşmedim. Sayın Kılıçdaroğlu’na dedim, ‘Sayın Muharrem İnce ziyaret etmek istiyor, sizce mahsuru var mı?’ Memnuniyetle dedi. Hiçbir sakıncası yok diye. Bizimle Kılıçdaroğlu arasındaki hukuk bu, kendisiyle Kılıçdaroğlu arasındaki hukuk da bu. Gelip bize saygıyla gelecek, saygı da görecek. Bugün kapımı çalsa Erdoğan veya Bahçeli gelse, kim olursa olsun kapıyı aynı şekilde açarım. Bu sözlere zavallı derim."

İNCE NE DEMİŞTİ?

Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, geçen günlerde katıldığı televizyon programında, adaylıktan çekilip Kılıçdaroğlu'na destek verip vermeyeceği konusuna ilişkin soru üzerine, bunun ancak Babacan ve Davuıtoğlu'nun Millet İttifakı'ndan çıkarılmasıyla olabileceğini söylemişti. İnce "Çözümü söylüyorum; Yüzde 1 oyu yok bunların… At ikisini kenara, kayıtsız destek olacağım. Söz. Gelsin hadi. Davutoğlu ve Babacan'ı kenara çeksin, kayıtsız destek oluyorum. Hiçbir şey istemiyorum. Cumhurbaşkanı Yardımcılığı istemiyorum. Bakanlık istemiyorum. Hiçbir şey istemiyorum. Ben memleket istiyorum memleket. At onları kenara, destekleyeceğim hadi buyur" demişti. 

 
Batur: Bu düzeni değiştireceğiz!
 
Menderes'te sahil bölgesine bisiklet ve yürüyüş yolu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Partili Dervişoğlu: Sessiz dalga gereğini yapacak!
İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu, “Bu Türkiye’nin demokrasisi seçimidir. ...
CHP'li Gökçen: "Öcalan'ı devlet televizyonuna çıkaranlarla muhatap olmadan yolumuza bakıyoruz"
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Gökçe Gökçen, ...
Ortaokula AK Parti pankartı astılar...
14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere 9 gün kaldı. Bugün Van'da miting ...
 
İYİ Partili Keskin, Azra bebek için de sahada !
İYİ Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Öztürk Keskin, sahada iki ...
AK Partili vekil adayı: MHP’ye oy vermeyin!
AK Parti Siirt birinci sıra milletvekili adayı olan Mervan Gül, Cumhur ...
AK Partili Bekle'den CHP'nin Roman afişine tepki
AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemal Bekle, CHP’nin ...
 
CHP'den Menemen'de coşkulu miting...
CHP İzmir İl Başkanlığı, Menemen'de binlerce yurttaşın katılımıyla "Tarım ...
Karavanını İYİ Partili Öztürk Keskin için seçim bürosu yaptı
Ufuk Mehmet Sözer isimli vatandaş, kendisine ait karavanı, İYİ Parti İzmir ...
Erdoğan'dan şok sözler: "Bay Bay Kemal'den almışlar sözü, şimdiden silahlarını doldurmaya başlamışlar"
Giresun'dan sonra Ordu'ya geçerek miting yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 20 15 4 1 47 14 33 49
2 Fenerbahçe 19 12 7 0 43 17 26 43
3 Trabzonspor 20 12 6 2 38 23 15 42
4 Göztepe 20 11 6 3 27 12 15 39
5 Beşiktaş 20 10 6 4 35 25 10 36
6 Rams Başakşehir 20 8 6 6 34 21 13 30
7 Samsunspor 20 7 9 4 24 21 3 30
8 Gaziantep FK 20 6 7 7 27 34 -7 25
9 Kocaelispor 19 6 6 7 16 19 -3 24
10 Corendon Alanyaspor 20 4 10 6 20 22 -2 22
11 Gençlerbirliği 20 6 4 10 25 28 -3 22
12 Çaykur Rizespor 20 4 8 8 24 30 -6 20
13 Hesap.com Antalyaspor 20 5 5 10 19 33 -14 20
14 Tümosan Konyaspor 20 4 7 9 24 33 -9 19
15 ikas Eyüpspor 20 4 6 10 16 28 -12 18
16 Kasımpaşa 20 3 7 10 15 27 -12 16
17 Zecorner Kayserispor 20 2 9 9 16 41 -25 15
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 20 2 3 15 17 39 -22 9
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri