ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2215
    Dolar
  • Euro
    34,7276
    Euro
  • Altın
    2.448,700
    Altın
  • Bist-100
    10.219,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/33°
    ADANA
  • ANKARA
    15/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/28°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/17°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/23°
    IZMIR
  • KONYA
    12/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Milyonluk hırsızlık... Çelik kasayı valize koyup çaldılar!
Milyonluk hırsızlık... Çelik kasayı valize koyup çaldılar!
Eski devlet bakanı Bekir Aksoy yaşamını yitirdi!
Eski devlet bakanı Bekir Aksoy yaşamını yitirdi!
Gölcük Tabiat Parkı'nın işletim hakları Bolu Belediyesi'nden alındı!
Gölcük Tabiat Parkı'nın işletim hakları Bolu Belediyesi'nden alındı!
Suriye ve Irak'ta 17 terörist öldürüldü!
Suriye ve Irak'ta 17 terörist öldürüldü!
21 Nisan 2023 Cuma - 11:25

Deniz Yücel: En güzel bayramımızı 15 Mayıs sabahı kutlayacağız!

CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, “Bu güzel baharda çifte bayram geçiriyoruz ama en güzel bayramımızı 15 Mayıs sabahına uyandığımızda yaşayacağız. Çünkü o zaman gerçekten “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyebildiğimiz bir bahar sabahına uyanacağız” dedi.

Deniz Yücel: En güzel bayramımızı 15 Mayıs sabahı kutlayacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Deniz Yücel, Ramazan Bayramı ve bayramın 3’üncü gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yılını kutlayan Yücel, seçim çalışmalarına Kemalpaşa’nın Ulucak, Sütçüler, Akalan, Çambel köyleri ile Çiğli Balatçık’ta iftar sonrası kafelerde gençleri ziyaret ederek sürdürdü.

Bayram öncesi insanların Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan dolayı umutlarının arttığına şahit olduklarını dile getiren Yücel, “Çifte bayram yaşıyoruz. Hem ağızlarımızın tatlanacağı, büyüklerimizin sevineceği, geleneklerimizi yaşayacağımız Ramazan Bayramını hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutlayacağız. Bayramların bu yıl insanların umutlarını yükselten bir coşkusu var. Çünkü herkes biliyor ki asıl bayramımızı 14 Mayıs’ta oylarımızı kullanıp 15 Mayıs sabahına uyandığımızda kutlayacağız. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında egemenliğin kayıtsız, şartsız milletin olduğunu kanıtlayacağız” dedi.
 

TEK ADAM YÖNETİMİNE KARŞI ‘EGEMENLİK MİLLETİNDİR’ DİYORUZ!

Bugün yaşanan bütün sorunların kaynağının her türlü yetkiyi ve gücü tek bir kişinin kullanmasına imkan veren başkanlık sistemi olduğunu vurgulayan Yücel, “Millet açlıktan, yoksulluktan, işsizlikten kıvranırken, eşe dosta 3'er 4'er maaş bağlayan, yandaş firmaların yüz milyonlarca lira vergi borcunu silen, geçiş garantili otoyol ve köprülerle çocuklarımızın geleceğini ipotek altına alan bir siyasi iktidar var. Bu adaletsiz, liyakatsiz ve basiretsiz yönetimin ve düzenin tek sorumlusu tek adam yönetimidir. Tek adam yönetimine, her şeyi ben bilirim anlayışına, saray ve saltanat meraklılarının iktidarına karşı bugün daha da net bir şekilde 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyoruz. 14 Mayıs’ta parlamenter sistemin yeniden inşa edileceği, milletin egemenliğinin geri getirileceği bir düzen için oyumuzu kullanacağız” dedi.
 

100’ÜNCÜ YILDA BUNLARI TARİHE GÖMECEĞİZ!

23 Nisan 1920’de kurulan Gazi Meclisimizin çatısı altında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emanetine sahip çıkan CHP’nin cumhuriyetin en kutsal değerlerine de sahip çıktığını ve çıkmaya devam edeceğini ifade eden CHP İzmir Adayı Deniz Yücel, “23 Nisan bayramı çocuklarımızın mutlu olacağı kutlamaların yapılacağı, milletimizin iradesini temsil eden meclisimiz adına güçlü duyguların yaşanacağı bir bayramdır. Atatürk’ü silmek adına milli bayramlarımızı da kısıtlamalarla kutlatmaya çalışan AKP iktidarını tarihe gömmeyi 14 Mayıs’ta birlikte başaracağız! Memlekette milyonlarca çocuğun bulunduğu hanelerin yıkılmasına imar barışlarıyla 21 yıldır göz yumanların, memlekete tarihin en ağır ekonomik buhranını yaşatanların, kendi saltanatları uğruna vatandaşı zam, zulüm ve adaletsizlikle yalnız bırakanları tarihe gömeceğiz. Milleti hiçe sayan, çocuklarımızın geleceğini faiz lobilerine elleriyle teslim eden, saltanat uğruna memleketin mallarını haraç mezat satan, bu ülkenin milli birliğinin ve bütünlüğünün yapı harcı olan Kuvayı Milliye ruhuna ihanet içinde olanların devri artık bitti. Artık halkının derdini dert edinen, 'Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek’ diyen, milli eğitimden yargı sistemine kadar, 21 yıllık ağır tahribata son verecek olan bir anlayışın zamanıdır. Artık çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, emeklilerimizin, esnafımızın ve çiftçilerimizin zamanıdır” açıklamasını yaptı.
 

"SARAYIN DEĞİL MİLLETİN DEVRİ"

14 Mayıs’a doğru takvim ilerlerken insanların gerçeklerle yüzleştiğini belirten Yücel, şunları dile getirdi:

“İttifak yaptıkları tarikat bozması partiler cumhuriyetin bütün kazanımlarına ve özellikle de kadın ve çocuklarımızın haklarına göz dikmiştir. Atatürk’ü düşman bellemişler, milleti dil, din, ırk hatta cinsel tercih söylemleriyle bölmeyi, bunlarla çatışma yaratarak beslenmeyi amaçlamaktadır. Öte yandan halkımız ceplerindeki paranın erimesinin nedeninin AKP iktidarının üretimden yoksun, yandaş beslemeye yönelik çarpık ekonomik politikaların sonucu olduğunu anladı. Biz ‘Sana Söz’ derken Türkiye’de üretimi ön plana çıkaran projelerimizle, insan gücümüzü harekete geçirecek çalışmalarımızla, bu ülkede yaşayan her kesimi kucaklayan, ayrıştırmaları bitiren anlayışımızla geleceğimizin sözünü veriyoruz. Artık Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde bu ülkeye huzuru, barışı, refahı ve adaleti getirme zamanıdır. Anlayacağınız, artık saraylıların devri değil, milletin devridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağanı bu 23 Nisan'da tüm çocuklarımıza ve halkımıza sözümüzdür! Beklenen ve özlenen Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz."
 

Etiketler:
 
Dünyaca ünlü karikatüristler İzmirliler için çizecek!
 
Altay'ın yeni gözdesi Onur!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu İzmir'de 'Memur Teoman'ı ziyaret etti
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
İYİ Partili Çıray'dan Özlale'ye yanıt: ''Atadığı adaylar ile İYİ Parti'yi kötü gösteren başkası!''
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, ...
AK Partili Dağ: Asıl hesap 14 Mayıs'tan sonra!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşan ...
 
AK Parti İzmir'de bayramlaşma...
AK Parti İzmir, Ramazan Bayramı'nı il binasında geniş katılımlı bir törenle ...
AK Partili Ceyda Bölünmez Çankırı'dan Tire ve Bayındır ziyaretleri!
Tire ve Bayındır’da seçim çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir Milletvekili ...
AK Partili Sürekli: Her alanda dünya markası bir Türkiye için mücadele ediyoruz!
İzmir'de saha çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili ...
 
AK Partili İnan: ''CHP İzmir'de tek sorun çözemedi''
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp ...
İnce: Bu seçim ikinci tura kalırsa ipi göğüsleriz
Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, "Şu ...
Özcan Purçu CHP'den istifa etti: "Roman politikasına çizik atılmıştır"
CHP İzmir'de milletvekilliği için yeniden aday gösterilmeyen Özcan Purçu, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri