folkart, orion,

Deprem fırtınası devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasarı alan illerimizden Malatya ve Hatay, yeni güne de depremlerle girdi. 

  • | Son Kale İzmir

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4.7 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre saat 04:34'te merkez üssü Malatya'nın Pütürge ilçesi olan 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldiği öğrenildi. 


PEŞ PEŞE İKİ DEPREM
Saat 05:13'te, merkez üssü yine Malatya'nın Pütürge ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

AFAD'ın verilerine göre deprem, yerin 8 kilometre altında meydana geldi.  

Deprem sonrası AFAD'dan yapılan açıklamada, "An itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

HATAY 4.4 İLE SALLANDI

Hatay'ın Hassa ilçesinde ise 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 05:23'te merkez üssü Hatay'ın Hassa ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem yerin 11 kilometre derinliğinde meydana geldi. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz