ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3134
    Dolar
  • Euro
    35,1094
    Euro
  • Altın
    2.280,200
    Altın
  • Bist-100
    8,94
    Bist-100
  • ADANA
    12/23°
    ADANA
  • ANKARA
    8/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    16/25°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    9/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Murathan Mungan İYİ Parti’ye dava açıyor!
Murathan Mungan İYİ Parti’ye dava açıyor!
Emekli olan Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti!
Emekli olan Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti!
Galatasaray Cem Küçük’ü RTÜK’e şikayet etti!
Galatasaray Cem Küçük’ü RTÜK’e şikayet etti!
Gamze'nin ölümünde kan donduran detaylar... Anneye müebbet hapis!
Gamze'nin ölümünde kan donduran detaylar... Anneye müebbet hapis!
30 Nisan 2023 Pazar - 17:38

Ekrem İmamoğlu: Ortak akıl iş başına geliyor, 86 milyon kazanıyor!

Millet İttifakı İzmir mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Ortak akıl iş başına geliyor, kazanıyoruz İzmir' dedi. 

Ekrem İmamoğlu: Ortak akıl iş başına geliyor, 86 milyon kazanıyor!

Gündoğdu Meydanı'nda toplanan kalabalığa seslenen Ekrem İmamoğlu şu şekilde konuştu;

"İzmir muhteşem görünüyor. Hatta ucu görünmüyor. Harikasın... En son şöyleyeceğimi baştan söyleyeyim. İzmir hazır mıyız? Kesinlikle her şey çok güzel oluyor. Kazanıyoruz İzmir, kazanıyoruz. Millet kazanıyor millet. Sizlere güveniyoruz, İzmir'e, Türkiye'ye güveniyoruz. Pırıl pırıl gençlere güveniyoruz. Hanımefendilere, beyefendilere güveniyoruz. Çocuklara güveniyoruz, çocuklara. Milletin evlatlarına güveniyoruz. Demokrasi aşığı milletimize güveniyoruz. Çünkü cumhuriyetimiz kurulurken, millet iradesi esas alındı. Millet iradesi önüne koyuldu. O yol takip edildi. Samsun'dan Amasya'ya.. Amasya'dan Erzurum'a.. Erzurum'dan Sivas'a.. Sonunda Ankara'da Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' denildi. Atatürk, Mustafa Kemal Atatürk bize hem cumhuriyeti, hem milletin meclisini hem de demokrasiyi emanet etti. Millet İttifakı işte tam da cumhuriyetin yolunu takip ediyor. Yine takip edilen milli iradeyi esas alan yol. Bu yol ikinci yüzyılın başında hepimize muhteşem bir dönem vaat ediyor. Millet İttifakı bu milletin ortak ruhu, birliği. Birleştirici güç lazım. 6 liderin ortaya koyduğu birlik muhteşem. Aslında bu ittifakın en önemli kazanımlarından biri İstanbul'u kazanmamız. Birlikte kazandık. Milletin iradesinin bir arada oluşu ile kazandık. O birleştirici gücü ortaya koyan ve sürekli sürecin sonunda demokrasi kazanımlarının teminatı olan, Allah'ın izni ile 15 Mayıs sabahı 13. cumhurbaşkanımız olacak Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyoruz. 

ORTAK AKIL İŞ BAŞINA GELİYOR!
Bu kadrolar Millet İttifakı'nın kadroları milletin ihtiyaçlarını esas alan kadrolar. Liyakatli kadrolar. İzmir Büyükşehir Belediye başkanımız size hizmetleriyle hitap etti. Ankara Büyükşehir Belediye başkanımız, dostumuz... İnşallah 15 Mayıs sonrası birlikte Türkiye'nin her sorununa eğileceğiz... Başta şehirlerimiz, çocuklar, kadınlar, gençler, geleceğimiz, deprem... Bir nefer gibi çalışacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş... 11 büyükşehir belediye başkanımız.. 13. cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu liderliğinde ortak aklı esas alan, milletin isteklerini dinleyen, asla ve asla insanları ayırt etmeyen, partizanlığı bütün devlet kademelerinden söküp atan Millet İttifakı'nın iktidarı, milletin iktidarıdır. Biz bu süreci Türkiye'de ikinci yüzyılın başlangıcını, milletin evlatlarıyla, sizlerle yöneteceğiz. Türkiye'nin sorunları çözülsün istiyoruz. Ekonomi rahatlasın istiyoruz. Mutfaktaki yangın sönsün istiyoruz. Paramız pul olmasın istiyoruz. Gençleri yeniden işe, aşa, üretime yönlendirmek, geleceğin teknolojileriyle buluşturmak istiyoruz. Bunun için çalışacağız. Ortak akıl iş başına geliyor. Hazır ol İzmir, hazır ol Türkiye....

KAZANIYORUZ, KAZANIYORUZ, KAZANIYORUIZ!
Ortak akla, demokratik katılıma her konunun muhatabıyla çözüme hazır bir ekibiz. Bu konuda en büyük referansı şehirlerimizde yaşattık. İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de, Adana'da, Antalya'da Muğla'da, Eskişehir'de, Tekirdağ'da... Bütün şehirlerimizde bu ahlaklı tavrı ortaya koyduk. Millet İttifakı'nın ruhuyla görev yapıyoruz. Bu güzel kentin, kurtuluşun son noktasını koyup, cumhuriyete ulaştıran şehirlerin sakinleri... Sağdaki demogojik cümlelere aldanmayın. Millet İttifakı'nın güçlü kadroları, arkasındaki toplumsal güç sadece bu ittifak için değil 86 milyon insanımız için seçimi kazanacak. Darbeymiş, marbeymiş.. Seçimi onlar kazanırsa mili irade... Millet İttifakı kazanırsa darbeymiş.. Hadi oradan... Bu usulsüzlüklere nasıl başvurduklarını İstanbul'dan hatırlıyorsunuz. Bir sandığa 4 oy atılmış ama birisi geçersiz. Bak, bak, bak.. Utanmadan 'Çaldılar' dediler. 'Hırsızlar' dediler. Ne oldu 13 bin oyu yeterli görmeyen akla 806 bin oyluk Osmanlı tokadı attılar. Kazanıyoruz, İzmirliler 86 milyon insanımız kazanıyor... Bunu aklınızdan çıkarmayın... Kazanıyoruz, kazanıyoruz, kazanıyoruz... 'Ülkenin sahibiyim' diyen akıl tıpış tıpış evine gidiyor. Sevgili gençler bu sizin seçiminiz.. Oyumuzu bölmeyeceğiz, böldürmeyeceğiz. Oylarımız Millet İttifakı'na... Bİr oy patlaması bekliyoruz. Bu siyasi parti seçimi değil. Partilerin yarışı değil. Bir grubun iktidar olma seçimi değil. 86 milyon insanın kazanacağı bir seçim. İkinci yüzyılın pırıl pırıl geleceğe kavuşma seçimi. Sandıklarda oy patlaması yapmaya, size söz 15 Mayıs sabahı pırıl pırıl bir güne uyanmaya.. Oksijeni bol, içinize çekiyorsunuz mis gibi demokrasi, hak hukuk adalet...''

 
Mansur Yavaş: 'Bunlar mevsimlik vatansever!'
 
Temel Karamollaoğlu: Patinaj yapmaya başladılar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş: 'Bunlar mevsimlik vatansever!'
Millet İttifakı'nın İzmir buluşmasında konuşan Ankara Büyükşehir Belediye ...
Tunç Soyer: Yeni bir Kemal çıkaracağız!
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir Gündoğdu ...
Kılıçdaroğlu alana geldi
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
Tarihi mitingten kareler!
İzmir gündoğdu miting
Saat 15.00 itibariyle tüm meydan doldu...
Millet İttifakı'nın saat 15.30'da başlayacak İzmir mitingi öncesinde, ...
Gündoğdu Meydanı dolmaya başladı...
Millet İttifakı'nın saat 15.30'da başlayacak İzmir mitingi öncesinde Gündoğdu ...
 
Son seçim anketi... Kılıçdaroğlu ve İnce detayı!
TEAM Araştırma'nın son anketine göre, 47.4 puana ulaşan Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Tanju Özcan’dan güldüren Nureddin Nebati taklidi!
CHP'li milletvekili adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına katılan Bolu ...
Havada çarpıştılar... Milli paraşütçü hayatını kaybetti!
Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki yamaç paraşütü yere inişe yaklaştıkları ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri