ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,5025
    Dolar
  • Euro
    43,9472
    Euro
  • Altın
    4.100,470
    Altın
  • Bist-100
    9.195,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/28°
    ADANA
  • ANKARA
    7/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    9/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/22°
    IZMIR
  • KONYA
    8/17°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Sahte alkol krizi, Alman turistleri korkuttu
Sahte alkol krizi, Alman turistleri korkuttu
Ev hapsi verilen İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa hastaneye kaldırıldı
Ev hapsi verilen İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa hastaneye kaldırıldı
Bakan açıkladı: Öğretmen alımında mülakat sistemi değişiyor
Bakan açıkladı: Öğretmen alımında mülakat sistemi değişiyor
Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem
28 Kasım 2023 Salı - 09:46

Erkan Özkan: Asıl şimdi başlıyoruz!

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, yerel seçimler için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Özkan’ı adaylık başvurusunda Menderesliler yalnız bırakmadı.

Erkan Özkan: Asıl şimdi başlıyoruz!

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Adaylık başvurusunda ailesi olmak üzere, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek yöneticileri, partililer ve Menderesliler Özkan’ı yalnız bırakmadı. Yoğun katılımın yaşandığı adaylık başvurusunda miting havası oluştu. 

Menderes Belediyesi önünde toplanan kalabalık meşaleler ve pankartlarla Özkan’a destek verdi.

‘’Ateşten gömlek giydik’’
Adaylık başvurusu öncesi kendisini destekleyen Mendereslilere seslenen Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’Bilindiği üzere Menderes’imizin zorlu bir döneminde bu ateşten gömleği giyip sizlere hizmet etmek için görev aldım. Bu görevi de elimden geldiğince Menderes’imizin ve Cumhuriyet Halk Partimizin itibarına yakışır şekilde yerine getirmeye çalıştım. Şükürler olsun ki bu süre boyunca ne partimizin ne de Menderes halkının güvenini boşa çıkarmadan, hiçbir şaibeye mahal vermeden, gecemi gündüzüme katarak, var gücümle hizmet etmeye çalıştım. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada bize inananların yüzünü kara çıkarmayacağım’’ dedi.

AKP dönemine eleştiri
Menderes Belediyesi’nin AKP yönetimindeyken sıkıntılar yaşadığını kaydeden Özkan, ‘’Takdir edersiniz ki, Menderes’imizde CHP iktidarının olmadığı dönemde israfçı, ayrıştırıcı ve yoksullaştırıcı bir yönetime maruz kaldık. Güzel ilçemizin Cumhuriyet Halk Partimiz olmadığında ne kadar mutsuz olduğunu da biliyoruz. Menderes’imizi korumak gibi, memleketimizi ranta ve israfa esir etmemek gibi sorumluluğumuzun olduğunun farkındayız. Artık partimiz Menderes’te seçim kaybedemez. Bu bizim Menderes’imize ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden herkese olan borcumuzdur. Cumhuriyet halk partimiz ve Menderesimiz için  hep beraber bu yüksek kazanma arzusu, azmi ve bilinciyle hareket etmek mecburiyetindeyiz’’ dedi.

‘’Asıl şimdi başlıyoruz’’
Gelinen süreçte artık yeni sözler söyleme, yeni bir dönemi, yeni bir hizmet anlayışını başlatma zamanı olduğunu söyleyen Özkan, ‘’Artık bu güzel ilçemize hak ettiği hizmeti ve itibarı verme zamanı. Artık tarihten beri bereketin simgesi olan bu topraklarda bu güzel Menderes ovasında Türk tarımına öncülük etme zamanı. Artık Cumhuriyet Halk Partimizin anlayışıyla emeğe, insana ve doğaya yatırım yapma zamanı. İşte bu yüzden daha yapacak çok işimiz var. Menderes’imizin geleceği için, daha iyi bir hizmet için, daha etkili ve daha verimli bir yönetim anlayışı için yola devam etme zamanı. Bu anlayışla Menderes’imizin yarınlarına katkı koymayı sürdürmek hedefiyle 31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partimizden Belediye Başkanı adayı oluyorum. Menderes’in geleceğinde söz sahibi olmak isteyen tüm hemşehrilerimizi de beraber yol yürümeye davet ediyor ve diyorum ki ‘Asıl şimdi başlıyoruz’.’’ diye konuştu.
         

 
Dolardan bir rekor daha!
 
Başkan İduğ, Yerel Yönetimler Politika Belgesi'ni imzaladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kırgöz'den aday adaylığı başvurusu!
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, 2024 yerel seçimleri için Cumhuriyet ...
İzmir trafiğinde ortak akıl!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğinin güvenliği için Emniyet Müdürlüğü’yle ...
Foça'da deniz anası çalıştayı...
Foça Belediyesi, deniz anası sorunu için akademik çözüm arıyor.
 
İzmir’de Yaşlı Hakları ve Sosyal İçerme Çalıştayı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kent Konseyi ve Aynı Hedefe Yürüyenler ...
Başkan Gümrükçü’den 'Kadına Şiddete Hayır' imzası
Cumhuriyet Halk Partisi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası ...
İzmir Büyükşehir'den deniz taşkını mağdurlarına maddi destek!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentte bini aşkın ev ve ...
 
Başkan Engin'den şiddet ve eşitsizlikleri önleyecek imza!
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ‘CHP Yerel Yönetimlerde Çalışma ...
Başkan Batur'dan Kordon esnafına afet desteği...
Hafta sonu şiddetli yağışın etkisiyle işyerlerini su basarak büyük zarara ...
Bayraklı’nın kentsel dönüşüm hayali gerçek oluyor...
Bayraklı’nın yüzde 70’inde revizyon imar planlarını tamamlayan Bayraklı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri