ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    43,7583
    Dolar
  • Euro
    51,7288
    Euro
  • Altın
    7.024,490
    Altın
  • Bist-100
    14.260,00
    Bist-100
  • ADANA
    8/16°
    ADANA
  • ANKARA
    -1/6°
    ANKARA
  • ANTALYA
    9/17°
    ANTALYA
  • BURSA
    3/13°
    BURSA
  • ISTANBUL
    6/10°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    4/14°
    IZMIR
  • KONYA
    0/6°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
CHP süreç raporuna düştüğü şerhleri açıkladı
CHP süreç raporuna düştüğü şerhleri açıkladı
Metin Akpınar kızına milyonlarca lira tazminat ödeyecek
Metin Akpınar kızına milyonlarca lira tazminat ödeyecek
Balıkesir'de 3.8 büyüklüğünde deprem
Balıkesir'de 3.8 büyüklüğünde deprem
Hasret Gültekin'in eşi Yeter Gültekin yaşamını yitirdi
Hasret Gültekin'in eşi Yeter Gültekin yaşamını yitirdi
12 Kasım 2024 Salı - 10:05

IF Wedding Fashion İzmir 19 Kasım’da kapılarını açıyor

Avrupa’nın en büyük moda fuarlarından IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 18. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Her geçen yıl daha da büyüyen fuar, sektörün temsilcilerini ve önde gelen isimlerini bu yıl 19 - 22 Kasım tarihleri arasında İzmir’de ağırlayacak. Dünyaca ünlü modacı Randy Fenoli de fuarda hem tasarımları ile hem de jüri üyesi olarak yer alacak.

IF Wedding Fashion İzmir 19 Kasım’da kapılarını açıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği partnerliğinde düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 19 Kasım günü, modanın ve gelinliğin başkenti İzmir’de 18. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. IF Wedding Fashion İzmir, bir kez daha modaya yön verenlerin buluşma noktası olacak. Abiye, gelinlik, damatlık, aksesuar ile çocuk giyim ürünlerinin yer alacağı fuarda, Almanya’dan İtalya’ya, İsveç’ten ABD’ye, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Rusya ve Türk cumhuriyetlerine kadar birçok ülkeden profesyonel ziyaretçiler yer alacak. 2025 modasının sergileneceği, ünlü markaların ve genç yeteneklerin tasarımlarının yer aldığı renkli defilelere ev sahipliği yapacak fuar, iş birliği anlaşmaları ile sektöre ve ihracata da büyük katkı sağlayacak.

Dünyaca ünlü modacı Fuar İzmir’de

Ülkemizde de yayınlanan Amerika’nın ünlü reality şovlarından “Gelinliğe Evet De” programının yapımcı ve sunucusu dünyaca ünlü modacı Randy Fenoli de fuarda hem tasarımları ile hem de fuar kapsamında bu yıl 15’incisi düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması’nda onur konuğu jüri üyesi olarak IF Wedding Fashion İzmir’de yer alacak.

Tema: Köklere Dönüş

Gelinlik ve abiye sektöründe önemli bir oyuncu olan Türkiye’nin, bu alandaki ihracatının yüzde 70'inin yapıldığı İzmir’de düzenlenecek fuar, şehrin sektördeki belirleyici konumunu güçlendirirken uluslararası rekabet gücünü de pekiştirecek. Uluslararası moda dünyasının yönünü belirleyecek IF Wedding Fashion İzmir kapsamında, bu yıl 15’incisi düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması’nda finale kalan isimlerden ödül kazananlar, açılış günü düzenlenecek defilede belli olacak. “Köklere Dönüş” temalı yarışmada derece alanlar, sektöre sağlam adımlarla giriş yapmanın yanı sıra özel ödüller de kazanacak. Birinci olacak tasarımcı 75 bin TL para ödülünün yanı sıra IF Wedding Fashion İzmir 2025’te Performans Defilesi hakkı kazanacak. İkinci tasarımcı 50 bin TL, üçüncü tasarımcı ise 25 bin TL ödülün sahibi olacak. Tasarımcı adaylarına, profesyonel hayatlarındaki ilk defilelerini sergileme olanağı tanıyan Gelinlik Tasarım Yarışması’nda geçen yıl ödül kazanan Sercan İzci’nin “Persephone” isimli “Performans Defilesi” de modacı, katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir; T.C. Ticaret Bakanlığı, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Borsası (İTB), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (İEOSB), Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF), Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği, Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sanayici İşadamları Derneği (MTK), İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası (İZTERKON), İzmir Moda Tasarımcıları Derneği (İMOD) destekleriyle gerçekleştiriliyor.

 
İzmir'de 2 milyarlık satış... Mavişehir'deki arazi yeniden listede!
 
Konak’ın sokakları yenileniyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de 2 milyarlık satış... Mavişehir'deki arazi yeniden listede!
Emlak Müzayede, 44 ildeki 901 araziyi satışa çıkardı. Satışa çıkarılan ...
Kafede otururken aracın altında kaldılar!
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde korkunç bir kaza yaşandı. Direksiyon hakimiyetini ...
6 il için korkutan deprem uyarısı!
Prof. Dr. Sözbilir, Bingöl, Adıyaman, Malatya, Gaziantep, Hatay ve Adana ...
 
Ağabeyinin marketini benzin dökerek yaktı: 1 ölü, 5 yaralı!
Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Erkan Sekmen (47), aralarında husumet bulunan ...
Serdar Ortaç ve Mehmet Ali Erbil hakkında karar!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 'yasa dışı bahse teşvik' suçlamasıyla ...
İzmir'de yangın faciası: 5 çocuk can verdi!
İzmir’in Selçuk ilçesinde anneleri Melisa Akcan’ın kapıyı üzerlerine kilitledikten ...
 
İZFAŞ Genel Müdürü Karaosmanoğlu görevden alındı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İZDOĞA Yönetim Kurulu Başkanı ...
14 anketin ortalamasında çarpıcı sonuç!
'Erken seçim' başlığı siyaset gündemindeki yerini korurken; 14 anketin ...
Mansur Yavaş'tan konser ücreti açıklaması!
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ebru Gündeş konserinin ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 22 17 4 1 55 15 40 55
2 Fenerbahçe 22 15 7 0 51 20 31 52
3 Trabzonspor 22 13 6 3 43 26 17 45
4 Göztepe 22 11 8 3 27 12 15 41
5 Beşiktaş 22 11 7 4 40 29 11 40
6 Rams Başakşehir 22 9 6 7 38 25 13 33
7 Kocaelispor 22 8 6 8 21 22 -1 30
8 Samsunspor 22 7 9 6 25 27 -2 30
9 Gaziantep FK 22 7 7 8 29 38 -9 28
10 Corendon Alanyaspor 22 5 11 6 24 25 -1 26
11 Natura Dünyası Gençlerbirliği 22 6 5 11 28 33 -5 23
12 Hesap.com Antalyaspor 22 6 5 11 22 35 -13 23
13 Çaykur Rizespor 22 4 9 9 26 35 -9 21
14 Tümosan Konyaspor 22 4 8 10 25 35 -10 20
15 Kasımpaşa 22 4 7 11 19 31 -12 19
16 ikas Eyüpspor 22 4 6 12 18 35 -17 18
17 Zecorner Kayserispor 22 2 10 10 17 43 -26 16
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 22 3 3 16 20 42 -22 12
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri