ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3841
    Dolar
  • Euro
    34,5799
    Euro
  • Altın
    2.385,530
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/30°
    ADANA
  • ANKARA
    14/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/27°
    IZMIR
  • KONYA
    13/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erdoğan'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması!
Erdoğan'dan 1 Mayıs ve Taksim açıklaması!
Askeri araç devrildi: 1 şehit, 1'i ağır 3 yaralı!
Askeri araç devrildi: 1 şehit, 1'i ağır 3 yaralı!
Diyanet'ten Audi A8 açıklaması... ''İhtiyaca binaen kiralanıyor''
Diyanet'ten Audi A8 açıklaması... ''İhtiyaca binaen kiralanıyor''
Okuldan atıldı, müdürü bıçakladı!
Okuldan atıldı, müdürü bıçakladı!
11 Mayıs 2023 Perşembe - 10:35

İYİ Partili Dervişoğlu: BU İŞ İLK TURDA BİTECEK

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, seçimin ilk turda biteceğini ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanacağını belirterek, “Doğru ve makul olanın ilk turda yapılması gerektiğine inanıyorum ve aziz milletimizin de böyle bir kararlılık içinde olduklarını görüyorum. İzmir'de ve ülke genelinde 1 oy Kemal'e 1 oy Meral'e sloganı toplumda karşılık bulmuş. TBMM'de güçlü bir İYİ Parti herkesin aklındaki soru işaretlerini ve zihnindeki kaygıları ortadan kaldırır. Kimse merak etmesin biz varız” dedi.

İYİ Partili Dervişoğlu: BU İŞ İLK TURDA BİTECEK

TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir 1. bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu; vatandaşın enflasyon altında ezildiğini, hükümetin ekonomiye, enflasyonu önlemeye yönelik bir programının da olmadığını söyledi. Dervişoğlu, “20 yıldır işbaşında olduklarını unutmuş olan bu beyler, kalmak için kardeşi kardeşe düşman etme düşüklüğüne bile rıza gösteriyorlar. Bu millet buna müsaade etmeyecek. Sabrımız yüksektir, iş yapma ve yönetme kabiliyetimiz yüksektir. Bu kifayetsizlere memleketi teslim edecek değiliz. Dost düşman bunu iyi bilmek mecburiyetinde. Provokatörlere de sesleniyorum. Akıllarını başlarına alsınlar. Devlet her şeyi kaydeder. Osmanlı Döneminde Fatih Sultan Mehmet Han'ın öğle yemeğinde çorbanın içine ne konulduğunu bilen devlet, bunların ne halt ettiğini de görüyor ve biliyordur. Akıllarını başlarına alsınlar” dedi.

"BİR TOPLUMA BU KADAR HAKSIZLIK EDİLMEZ!"

Dervişoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Ben bu kadar çürümüşlüğü kuruluş felsefesine yürekten inandığım devlet için asla kabullenmiyorum. Bu ülkede 17-25 Aralık’ta olanlar, yolsuzluk iddiaları araştırıldı mı? Bu memlekette ne oluyorsa 'darbe yapmak için' oluyormuş gibi bir algı yarattılar. Şimdi de aynı algıyı seçim üzerinden götürüyorlar. ‘Fiili darbeyi başaramadılar, siyasi darbe yapacaklar, eğer seçimi kazanırlarsa bu darbe’ diyorlar. Peki Süleyman Soylu, peki Tayyip Erdoğan, işbaşındaki hükümeti demokratik yol ve yöntemlerle nasıl görevinden uzaklaştıracağız biz? Eğer bunu seçimle yapmayacaksak, bunun yolunu söyleyin bize. Bu topluma bu kadar haksızlık edilmez. Burası Türkiye. Türkiye bir demokrasi laboratuvarıdır. Türkiye'nin görmediği bir şey var mı? Ben kendi neslimde ihtilaller, ihtilal nitelikli muhtıralar gördüm, darbeler gördüm, elektroniğini gördüm, darbe teşebbüsünün ve muhtıranın her türünü gördüm. Bir sürü kumpasın içinden geçerek de bugünlere geldim. İstifade edilebilecek bir tecrübesi var benim yaşadığım neslin. Böyle bir aymazlık olabilir mi? 14 Mayıs'ta yapılacak bir seçim için 'kaybedersek bu darbedir' diyorlar. Buradan onlara sesleniyorum; Türk milletini hafife almasınlar. Türkiye'de siyasi köle yoktur, medeni hak ve hürriyetlere sahip insanlar yaşıyor bu ülkede. Akıllarını başlarına alsınlar. Ne kutuplaştırma işlerine yarayacaktır, ne kardeşi kardeşe düşman etme eylemleri, ne de toplum arasında fitneye, nifaka sebep olabilecek uygulamalar, iftiralar işe yarayacaktır. Bunlar yolcudur”

"İLK TURDA BİTECEK"

TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir 1. bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, seçimlerin ilk turda biteceğini, Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanacağın vurguladı. Dervişoğlu, “Bu iş ilk turda bitecek. Bunu sahada görüyorum. Bir kesim var. Onların tarzı, tavrı, duruşu; 'iş ikinci tura kalırsa şayet kartlar yeniden dağıtılır ve ortaya başka şeyler de çıkabilir' türünden stratejiler geliştiriliyor. Ben doğru ve makul olanın ilk turda yapılması gerektiğine inanıyorum ve aziz milletimizin de böyle bir kararlılık içinde olduklarını görüyorum. İzmir'de ve ülke genelinde sahada '1 oy Kemal'e 1 oy Meral'e' sloganı toplumda karşılık bulmuş. Ezici bir farkla seçimin kazanılacağına inanıyorum. Memleketi uçuruma sürükleyenlerin bir dönem daha işbaşında kalmalarına razı olma hali hiçbir milliyetçilik düşüncesiyle, yerlilik ve millilik iddiasıyla asla bağdaştırılamaz. Tabloyu vatandaşlarımızın önlerine koyup değerlendirilmesi lazım. İktidarın değişeceğine olan inancım tam. TBMM'de güçlü bir İYİ Parti grubu herkesin aklındaki soru işaretlerini ve zihnindeki kaygıları ortadan kaldırır. Kimse merak etmesin biz varız” dedi. 

 
Başkan Engin: Muhtarlarımız doğru iş birliğinin ilk adımı!
 
Sürekli’den saha yorumu: AK Parti, İzmir’de rekor sayıda vekili rekor oranda oyla çıkartacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Çelebi'den CHP'ye sert eleştiriler...
AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Ali Çelebi, "Atatürk’e ...
AK Partili Bursalı'dan ''Bakımsız Atatürk Büstü'' tepkisi...
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı, Buca’da bulunan Atatürk ...
Yurt dışında kullanılan oylar Türkiye'ye getirildi!
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci dönem milletvekili seçimleri ...
 
AK Partili Hızal’dan, Başkan Soyer ve CHP’ye ‘Fener Alayı’ çağrısı...
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, ...
AK Partili Çankırı'dan 'kararsız-küskün' seçmen açıklaması...
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Millet İttifakı'nın ...
Tire'de büyük coşku.. CHP'li Gülsever şalvarı giydi, o direnişe destek verdi!
CHP İzmir İl Başkanlığı'nın Tire'deki seçim ofisinin açılışı büyük ilgi ...
 
Deniz Yücel: Millet kazanacak, provokatörler ve paraleller kaybedecek!
CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, vatandaşı sağduyuya davet etti. ...
CHP'li Nalbantoğlu'dan karikatürlü mesaj!
CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu; Erzurum’da ...
İYİ Partili Dervişoğlu: Geldikleri gibi giderler!
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri