ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,1821
    Dolar
  • Euro
    53,0019
    Euro
  • Altın
    6.675,320
    Altın
  • Bist-100
    14.443,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/26°
    ADANA
  • ANKARA
    6/15°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/11°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/12°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    10/16°
    IZMIR
  • KONYA
    7/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
İşçi Partisi Genel Başkanı'na İşçi Bayramı'nda biber gazı
İşçi Partisi Genel Başkanı'na İşçi Bayramı'nda biber gazı
Emekli ikramiyesi için SMS tuzağı: Sahte linkle hesapları boşaltıyorlar!
Emekli ikramiyesi için SMS tuzağı: Sahte linkle hesapları boşaltıyorlar!
Yasaklı 1 Mayıs! Taksim'e yürümek isteyenlere polis müdahalesi:
Yasaklı 1 Mayıs! Taksim'e yürümek isteyenlere polis müdahalesi:
Yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü, 32 yaralı
Yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü, 32 yaralı
18 Mart 2024 Pazartesi - 10:20

İrfan Önal: Bayraklı da İzmir de bizim kalacak!

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, Nafiz Gürman Mahallesi’nden başlayan ve Soğukkuyu Mahallesi seçim ofisi önünde son bulan korteje katıldı. Yürüyüş sonrası konuşan Önal, “İftiharla cumhuriyet değerlerini, taşıyan CHP’liler bundan sonra da Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan bir Cumhuriyetçilerle bu bayrağı sallandıracağımızdan hiçbir kişinin kuşkusu olmasın. Bayraklı da İzmir de bizim kalacak” dedi.

İrfan Önal: Bayraklı da İzmir de bizim kalacak!

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, Nafiz Gürman Mahallesi’nde başlayan ve Soğukkuyu Mahallesi seçim ofisi önünde son bulan korteje katıldı. Yürüyüşe İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, İl Başkan yardımcıları ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Yürüyüşün ardından seçim ofisi önünde konuşma yapan CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, “Bugün burada sizleri gördükten sonra hiçbir noktada kuşkum yok. Onlar devletin olanaklarıyla, çalıştırdıkları onlarca araçla, sınırsız para kaynaklarıyla böyle bir inanan bir kalabalığı göremediler. Onlar ücretli adamlar çalıştırırken her biriniz inandığı için buradasınız. Bayraklımız 2009 yılında ilçe sınırları belirlenirken, kendi doğal coğrafyamızı elde edemedik. O gün AKP sadece Bornova’yı ve Bayraklı’yı almak üzere bir sınır belirledi. Sınırlarımız ara sokaklardan geçiyor. Bayraklı’yı Karşıyaka’dan kopardıkları dezavantajlı mahallelerle ilçe sınırı belirlemişlerdi. O gün hesapları tutmadı. Bugün İzmir Cumhuriyetçi olduğu gibi geçmişinden Atatürk’ten aldığı değerleri hiçbir noktada teslim etmeme üzerine irade gösterdi” diye konuştu.

DEPREM VERGİLERİ NEREDE?”

Deprem vergilerinin soran İrfan Önal, ”İftiharla cumhuriyet değerlerini, taşıyan CHP’liler bundan sonra da Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan bir Cumhuriyetçilerle bu bayrağı sallandıracağımızdan hiçbir kişinin kuşkusu olmasın. Bayraklı da İzmir de bizim kalacak. Birçok afişlerinde AKP amblemini göremezsiniz. Bağımsız adaymış gibi vatandaşları kandırmaya çalışıyorlar. Yıllardır soruyoruz, ‘Deprem vergileri nerede?’ hiçbiri cevap vermiyor. 1999 yılında İstanbul depreminde İstanbul’da toplanma alanlarını kamulaştırdılar. Milletin bu alanlarını birbirlerine peşkeş çektiler. Biz bu kuleleri dikerek İstanbul’un kalbine hançer saptadık dedi. Bugün buraya göz dikenlerin kim olduğunu görün istiyorum. 18 uygulamalarını da belediye olarak üstleneceğimizin sözünü veriyorum” dedi.

ACİL MÜDAHALE EKİPLERİ KURULACAK

Projelerini anlatan İrfan Önal, “Kentsel dönüşüm insan hayatını etkilediği için öncelikli işim, birçok mahallede çocukların oynayacağı alanlar yok. Acil müdahale ekipleriyle kaldırımları tekrar hayata geçireceğiz. Eksikliğini hissettiğimiz çalışmalarını yapacağız. Göreve geldiğim andan itibaren hep yanınızda olacağım. Söz veriyorum. Cemil Tugay’ın yapacağı ilk projelerinden bir tanesiyle denizle kesintisiz alanımız olacak. Bayraklımıza tarih kültür merkezi kazandırarak. Nikah sarayımız deniz kenarında olacak. Deniz kenarına taşıyacağız. Kadın kooperatiflerini destekleyerek üretimi arttıracak ve istihdam konusunda da öncülük edeceğiz. Öğrencilerimizin kolay ulaşabilir yemeğe katkı sağlayacağız. Her yaş için projelerimiz var. Tüm çalışmalarımızın mali hesabı oluşturuldu. Bunlar bugün umut tacirleriyle her yola başvuruyorlar. İstedikleri kadar ikircikli davransınlar. Onların olanaklarıyla baş edebiliriz. Onlarda olmayan inanç bizde var. Bu ülkenin nasıl kurulduğunu biliyoruz. Biz Cumhuriyete olan inancımızla onlardan daha fazla oy alacağımızın inancındayım. 31 Mart’ta zafer bizim” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ise, “İrfan Önal, Sosyal demokratlığıyla, Atatürkçülüğüyle, Cumhuriyet’e bağlılığıyla sizleri en güzel temsil edecek kişidir” dedi. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin ise, “Bayraklı’da CHP’nin bayrağı asla yere düşmeyecek. Çünkü bizim çok büyük ve güçlü bir örgütümüz var” diye konuştu.

 
Bornova’da sıra dışı sergi... Çay poşeti tuval oldu!
 
CHP'li Yücel'den "Elektronik sigara" uyarısı... TBMM gündemine taşıdı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Saygılı'dan CHP'ye yapay zeka çıkışı...
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP’nin söylemleriyle, sandık ...
Cemil Tugay'dan Bakan Bayraktar'a 'Termik santral' tepkisi...
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Enerji ve Tabii ...
Başkan Tugay, depremin vurduğu Manavkuyu’da iftara katıldı
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, 30 Ekim 2020'de ...
 
Hamza Dağ: 5 sene sonra hizmetlerimiz konuşacak
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “5 sene ...
AK Partili Dağ tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı...
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te tarım ...
CHP Karabağlar Adayı Helil İnay Kınay projelerini açıkladı...
CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil İnay Kınay projelerini açıkladı. ...
 
Murat Bakan: İktidarı yerel seçimlerde sarsmalıyız
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Bu iktidarı ...
CHP Çiğli Adayı Onur Emrah Yıldız projelerini açıkladı...
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, "Şimdi Çiğli zamanı" ...
Dağ'dan Bornova'da esnaf ziyareti
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 23 5 3 72 23 49 74
2 Fenerbahçe 31 19 10 2 68 33 35 67
3 Trabzonspor 31 19 8 4 58 34 24 65
4 Beşiktaş 31 16 8 7 54 36 18 56
5 Rams Başakşehir 31 14 9 8 52 31 21 51
6 Göztepe 31 13 12 6 39 27 12 51
7 Samsunspor 31 11 12 8 39 41 -2 45
8 Tümosan Konyaspor 31 10 10 11 40 42 -2 40
9 Çaykur Rizespor 31 9 10 12 41 44 -3 37
10 Gaziantep FK 31 9 10 12 41 52 -11 37
11 Kocaelispor 31 9 9 13 25 35 -10 36
12 Corendon Alanyaspor 31 6 15 10 37 38 -1 33
13 Kasımpaşa 31 7 10 14 29 45 -16 31
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 31 7 7 17 30 44 -14 28
15 ikas Eyüpspor 31 7 7 17 25 44 -19 28
16 Hesap.com Antalyaspor 31 7 7 17 30 51 -21 28
17 Zecorner Kayserispor 31 5 11 15 23 57 -34 26
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 31 5 6 20 27 53 -26 21
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri