İzmir açıklarında can pazarı!

İzmir açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 30, denize atılan 3 ve lastik botun motor arızası nedeniyle yardım talebinde bulunan 46 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı.

  • | Son Kale İzmir

Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Seferihisar ilçesi açıklarında içinde düzensiz göçmenlerin olduğu lastik botun motor arızası nedeniyle sürüklendiği ve 2 ayrı yardım talebinde bulunulduğu bilgisi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik botu yönlendirildi.

Ekipler, 2 lastik bottaki 46 düzensiz göçmeni karaya çıkardı.

Menderes ilçesi açıklarında da lastik botta bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisi üzerine bölgeye yönlendirilen ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 30 düzensiz göçmeni karaya çıkardı.

Çeşme ilçesi açıkları Karaada kuzeyinde de düzensiz göçmenlerin olduğu bilgisi üzerine bölgeye giden Sahil Güvenlik ekipleri, Yunanistan unsurlarınca denize atılan ve kendi imkanlarıyla adaya çıkan 3 düzensiz göçmeni buradan alarak kıyıya getirdi.

Ekiplerce kurtarılan 79 düzensiz göçmen işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecek.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz