İzmir'deki ''yüksek ses'' cinayetinde yeni gelişme!
İzmir'in Konak ilçesinde, otomobilde yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle tartıştığı Gökhan Çelenk'i tabancayla vurarak öldüren Erdi M., tutuklandı. Erdi M.'nin ifadesinde, "Otomobille gezerken bana küfretti. Tekrar karşılaştığımızda yine küfredince gururuma dokundu, kendimi kaybettim" dediği belirtildi.
- | Son Kale İzmir
Çınaraltı Mahallesi Dicle Caddesi'nde Salı günü saat 21.00 sıralarında Gökhan Çelenk, caddede tehlikeli araç sürdüğü ve yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle Erdi M. ile tartıştı. Tartışma sırasında Erdi M. tabanca ile Çelenk'e ateş açtı. Başına mermi isabet eden Çelenk kaldırıldığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Erdi M. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Erdi M.'nin olaydan birkaç gün önce pompalı tüfekle havaya ateş açtığı, bu konuyla ilgili cinayet olayının yaşandığı gün gözaltına alındığı, işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Erdi M., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Erdi M'nin emniyetteki ifadesinde, olay öncesinde mahallede tütün satışı yapan Gökhan Çelenk ile otomobille gezerken yüksek sesle müzik dinlemesi nedeniyle tartıştığını, olay günü de aynı sebeple aralarında tekrar tartışma yaşandığını belirterek, "Tekrar karşılaştığımızda yine küfretmesi gururuma dokundu, kendimi kaybettim" dediği belirtildi.

YORUMLAR
Verilen ifade tamemen yalan, mahalledeki çocukluğundan beri benimle birlikte baktigi kızı taciz etti Erdi Mintaş ve Gökhan onu uyardigi için aralarında tartışma çıktı, Erdi Mintaş tacizci ve kadın düşmanı, daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa benim elimde bütün mahkeme ifadeleri mevcut ve istediğinizde aktarabilirim, bu şerefsiz bizim hayatı cehenneme çevirdi sırf kız onu rederti ve bize söyledi diye,kızın üstüne motor sürdü kendini zor kurtardı, böyle şerefsiz insanlardan dolay kadın cinayetler durmuyor, gazeteciler bu kadar yapıyorsunuz böyle yaziyorsun ama sonrasında ne oldu kimse bilmiyor, işinizi daha iyi yapmanız ve bu cinayetin gerçek sebebi öğrenerek son gelişmeleri de aktarmanın de sizin işiniz, kocamın adını kirletmeye hakkınız yok nasıl bunlar yazdınız ise aynı şekilde her şey araştırmanız gerekiyor insan doğruları da bilsin ki kimsenin adına bilip bilmeden konusulmasin.
Yorum Yap